çok çalış az kazan.

HatasizKul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
14
3
3
Dünyanın ve türkiyenin ileri gelen bilindik bir tekstil firmasında çalışıyorm.hatta gecemi gündüzüme katmış durumdayım. Normal mesai bitimi saat 6da ama haftanın 2 günü erken çıkıyorum. Erken dediğimde normal paydos saatimde. Ailemle yaşamama rağmen onları 3 gün görmediğim oluyor aynı evin içinde. Ben eve geldiğimde onlar uyuyorlar ben sabah evden cıkarken onlar uyuyorlar. Gece 12 de 1 de bazen 3 te eve geliyorm. Sabah 6.20 de uyanıp işe gidiyorm. Haftasonu çalışma yok ama cuma akşamı eve giderken bilgisayarı götürüyorum ve haftasonu evde calışmaya devam. Sosyal hayatım bitmiş durumda. Masamda duran şişe suyu açıp içmeye vaktim yok. Deli gibi yoğunlukta calışıyoruz. Ve gecen ay aldığımız zam oranı komik ötesi. Modelhanedeki ara ütücünün benden yüksk aldığını söyleyebilirim. Ve ben idari kadroda olsam bile.
Hayat neden bu kadar zor, 24 yaşımdayım henüz ve yaşımın tadını çıkaramıyorum. İlerde bu zamanlarımı çok arıcam biliyorum.

konuyu bdv açsaydın keske yorumda gelırdı burası tub bebek bolumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…