- Konu Sahibi askimsin_99
-
hayir hic konusmadikk insan bir dakkikaligina bile arayabilir ama düsünmüyor bile evet farkli sehirlerdeyizBence haklisiniz siz de aramayin iki haftadir hic mi telefonda konusmadiniz farkli sehirlerdesiniz sanirim
Ailesi arkadaslari beni biliyor..O kişi bu yaşadığınıza ilşki mi diyor?Yani ona sorsalar evet bir sevgilim var diyor mudur acaba?
hayir hic konusmadikk insan bir dakkikaligina bile arayabilir ama düsünmüyor bile evet farkli sehirlerdeyiz
Yani iki dakika arayabilir gercekten hani yillar yillar olmus bi iliski olsa neyse fakat 6 ay ne ki ustelik ne kadar yogun da calissa insan aramaz mi canim bence ugrasmayin sessiz kalin sonrasi icin de hayirlisi olsun ne diyeyim
Arkadaşlarıyla çıktığında sana yazmamasına kızma ama geri kalan %99.9 sen haklısın. Benim erkek arkadasım da böyle. Bir haftadır hic aramadı sadece mesaj. Cok yogun annesi de hastanede cok hasta hep koşturuyor. Ama ne bileyim en azından arabadayken bir bes dk olsa da arayabilir di mi.. Ölsem iki hafta sonra haberi olur.. Üzülüyorum böyle olmasına.
Fazla anlayıslı buldum sizi çalışıyor diye beş dk da mı zaman bulamıyor pazar günü arkadaşlarıyla buluşacak size bir saat ayıramaz mı ? Madem bu kadar yoğun neden sevgili olmanın sorumluğuna giriyor oh ne güzel ya ben hayatımı yaşayım kız da beklesin öyle belki arar diye.
Siz beraber olduğunuza emin misin ? Ne biçim ilişki bu şahsen ben katlanmazdım böyle bir ilişkiye . Herkes çalışıyor herkes yoğun ama insan sevdiği insana 2 3 dakika ayırıp arayamıyorsa 1 saat ayırıp görmek için çaba duymuyorsa sesini duymadan uyuyup 1 hafta hiç habersiz kalıyorsa kusura bakmayın ama o erkeğin bunları yaptığı başka biri vardır.
Tepkini koy senin de mutlu olduğunu sanmıyorum böyle devam ederse yoluna bak, böyle ilişki insanı yıpratır olamasa da olur denen türden.bunlari duyduguma sevindim acikcasi cünki gercekten ben abartiyorum sandim anlayissizim sandim.
bazen diyorum yorgunlugundan yapamiyordur ama 2 dkkyi herkes ayirabilir hangi isi yaparsan yap
evet gercektende cok yipraniyorum ister istemez kafama takiyorum..Tepkini koy senin de mutlu olduğunu sanmıyorum böyle devam ederse yoluna bak, böyle ilişki insanı yıpratır olamasa da olur denen türden.
hayir görüsmeye basladigimizda issizdi calismiyordu sürekli konusuyorduk .. calistiktan sonra böyle olmaya basladigörüşmeye başladığınızda da böyle yoğun mu çalışıyordu o zamanlarda nasıldı?
o zaman düşüncesizlik yapıyor olabilir. hiç konuştun mu bu konuyu onunla?evet gercektende cok yipraniyorum ister istemez kafama takiyorum..
hayir görüsmeye basladigimizda issizdi calismiyordu sürekli konusuyorduk .. calistiktan sonra böyle olmaya basladi
o zaman düşüncesizlik yapıyor olabilir. hiç konuştun mu bu konuyu onunla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?