cok calisan ilgisiz erkek arkadasim

Uzak derken ne kadar uzak? Farklı şehirlerdeyseniz sorun yok. Ama aynı şehirdeyseniz ve en azından haftada bir bile buluşmuyorsanız sıkıntı büyük.
Bu şekilde ilişki yaşanmaz, yürütülmez. Hiç bir paylaşımınız yok. Çözüm bulmalısınız. Oturup konuşun.

Konustum tabiki ama beni suclu yerine koyuyor. cok yoruluyormus ve ben cok anlayissizmisim hatta abartiyormusum cünki nereye giderse hemen bildiriyor bana (bunu yeterli görüyor)
Ama yerini bildirmek benim neyime...
iyi tarafından bakacak olursan yerinide bildirmeyebilirdi
canım benim sanırım bi ilişkinin nasıl olacağını bilmiyor bu arkadaş başka diyecek bişey bulamadım. yoksa hiç konuşmamak nasıl olur?

az önce yazdi arkadasinin yanindaymis (arkadasinin kuzeni vefat etmis) ondan yazamamis...
bende tamam tek birakma sonra eve gidince konusuruz dedim
Ve simdi baktim sosyal medyadanda hic ciktigi yok.. bu adam 30 yasinda olamaz yaa

az önce yazdi arkadasinin yanindaymis (arkadasinin kuzeni vefat etmis) ondan yazamamis...
bende tamam tek birakma sonra eve gidince konusuruz dedim
Ve simdi baktim sosyal medyadanda hic ciktigi yok.. bu adam 30 yasinda olamaz yaa
Ne diye kendini yoruyorsun olgunlaşamamış bir erkekle ona mı muhtaçsın?

Cok ilginç. Benimle aynı seyleri yaşayan bir insan daha varmıs. Takip edecegim konunu arkadasım. Allah sabır versin

Cok tuhaf bi durum ama sende onu aramamalisin sen kendi degerini bilmezsen baskasi hic bilez.Yas 30 ama bi eksiklikler var sanirim:)

Böyle ilişki olmaz. 10 saat de çalışsa eve gittiğinde, dinlenirken arayabilir seni. bahane değil yani yorgunluk. İlgi alaka sıfır adamda. İnsan sevdiğiyle en azında bir yarım saat sohbet etmez mi? Neler yaptın bugün diye sormaz mı? Birbirinizi nasıl tanıyabileceksiniz ki böyle?

Sendeki anlayış da kimsede yok bu arada :)

tuvaleti geldiğinde lavaboya gidecek vakit bulamayıp altına yapacak kadar yoğun çalışmıyordur heralde. 2dk az otursa klozette günde 5 kereden 2dk etti mi sana 10dk

Birde yanlis anlamadiysam ayni sehirdesiniz.. nasil bu kadar uzak olabiliyor ya yorgunluk falan bahane yani seven adam sevdiğinin sesi duyarak dinlenir. Bence gercekten ayrilmanizi filan mi bekliyor bi görüşüp konusun bunu

kesinlikle haklısın abartı falan yok,diyeceğim adamın kafasını şişirmişsin de aramıyor o da yok,hayır yani 2 dakkasını ayıramıyor mu 24 saat içinde!çok saçma!bence sevmiyor gibi geldi,seven erkek varyaa fizanda olsa bile gelir bulur arar seni ya ,çok takılma derim kendini üzersin

Çok mu karamsarım bugünlerde bilmiyorum ama sizin artık bir ilişkiniz yok gibi.Hem mesafe var hem aramıyor.Bahane olmamalı bunlar.Zamanla sizden daha da soğuduğunu gösterecektir zaten.Gözden uzak olan... misali.

kendi adıma konuşaça olursam kabul edilemez bir durum insan tuvalete felan giderken arar bir 5dk için sanki siz saatlerce konuşmak istiyormuşsunuz gibi bir de üste çıkmış ciddi bir şekilde derdinizi belirtin durum ciddiye giderse ilişkinizi gözden gecirin derim

Tek kisilik sevgili olmak bu.

Sen varsin karsi taraf yok.

Canım 22 yaşındasın, ne uğrasıyorsun ki bu kadar ilgisiz biriyle. 2 hafta konuşmamak ne demek, hiç duymadım böyle birşey. İlişkinin ilk birkaç haftası desen hadi dicem oturmamış mı acaba daha, ama 6 aydır cıkıyomuşsun. Ben 1 gün konuşmasam bile bunu problem olarak görürüm. Hayır, insan soğur da bence bu kadar iletişimsizlik olunca. Bence hiç uzatma, yalnız kal daha iyi yani en azından kafan rahat olur.

Bence kesinlikle abartmıyor, hatta çok fazla ince düşünüyorsunuz. Benim de 28 yaşında, hem okuyan, hem de çalışan bir erkek arkadaşım var. Gün içinde sigaraya içmeye çıktığında arar, servis beklerken arar, ne bileyim vakit yaratır bir şekilde. Geçen hafta fuar dolayısıyla yurtdışındaydı, günün 10 saati ayaktaydı ama otele döner dönmez aradı mesela. Ki o zaman da telefonu yurtdışında kapalı olduğundan internet üzerinden görüşebildik. Nispet filan değil, sakın yanlış anlamayın. Yalnızca imkan yaratılabilir diye örnek gösteriyorum. Bence oturup konuşmalı ve gerekirse rest çekmelisiniz. Biz de benzer bir geçiş dönemi yaşadık çünkü. O zaman şakayla karışık 'part-time sevgiliye döndün sen iyice' demiştim. Sonra bir baktım silkelendi. Bu şekilde ilişki yürümez çünkü. Sizin de ilgiye ve sevgiye ihtiyacınız var; ilişkiye bu yüzden başlamıyor muyuz zaten? İlişkiden beklentilerinizi söylemeniz ayıp değil, karşı tarafı sıkmak değil. Erkekler çok ince düşünemiyor, ilgisiz kaldığınızın farkında değildir belki. Kesinlikle konuşmalısınız bu konuyu. Eğer önceki sefer yaptığı gibi sert çıkmaya kalkışırsa da izin vermeyin derim ben, sonuçta hakkınız olan bir şeyi istiyorsunuz.

bir süre aramayin, mesajlarina cevap atmayin... hatta çok gerekmezse kem küm eder gibi birsey açiklamayan mesajlar atsin... adam ne oluyoruz desin!!!
erkeklerin vurdum duymazligi da hiç çekilmiyor be!

sen bu çocugu cok ciddiye almıssın ama o seni almıyor, sen onun icin sadece arada konustugu kızsın...
sana mazereti yogunluktur....ama emin ol pesine dustukleri kızları 2 eli kanda bile olsa yazarlar ararlar
istese arar sen kendi kendine onun icin bahane uretme...
o seni ciddiye almıyor sen de arama sen niye ustune dusuyorsun birtek o mu kaldı dunyada erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…