Bence kesinlikle abartmıyor, hatta çok fazla ince düşünüyorsunuz. Benim de 28 yaşında, hem okuyan, hem de çalışan bir erkek arkadaşım var. Gün içinde sigaraya içmeye çıktığında arar, servis beklerken arar, ne bileyim vakit yaratır bir şekilde. Geçen hafta fuar dolayısıyla yurtdışındaydı, günün 10 saati ayaktaydı ama otele döner dönmez aradı mesela. Ki o zaman da telefonu yurtdışında kapalı olduğundan internet üzerinden görüşebildik. Nispet filan değil, sakın yanlış anlamayın. Yalnızca imkan yaratılabilir diye örnek gösteriyorum. Bence oturup konuşmalı ve gerekirse rest çekmelisiniz. Biz de benzer bir geçiş dönemi yaşadık çünkü. O zaman şakayla karışık 'part-time sevgiliye döndün sen iyice' demiştim. Sonra bir baktım silkelendi. Bu şekilde ilişki yürümez çünkü. Sizin de ilgiye ve sevgiye ihtiyacınız var; ilişkiye bu yüzden başlamıyor muyuz zaten? İlişkiden beklentilerinizi söylemeniz ayıp değil, karşı tarafı sıkmak değil. Erkekler çok ince düşünemiyor, ilgisiz kaldığınızın farkında değildir belki. Kesinlikle konuşmalısınız bu konuyu. Eğer önceki sefer yaptığı gibi sert çıkmaya kalkışırsa da izin vermeyin derim ben, sonuçta hakkınız olan bir şeyi istiyorsunuz.