cok calisan ilgisiz erkek arkadasim

Böyle ilişkimi olur ya. İstediği kadar yorulsun insan 2 dakika olsun arar. Eve giderken arar yatağa yattığında arar yemek yerken arar sigara içerken arar bir şekilde arar. Ben benimkine kızıyordum bide. Benim arkadaşım evli olduğu halde gün içinde bile konuşuyorlar ikiside çalışıyor. Bilemicem..

kesinlikle haklısın abartı falan yok,diyeceğim adamın kafasını şişirmişsin de aramıyor o da yok,hayır yani 2 dakkn

kendi adıma konuşaça olursam kabul edilemez bir durum insan tuvalete felan giderk

Tek kisilik sevgili olmak bu.

Sen varsin karsi taraf yok.

bir süre aramayin, mesajlarina cevap atmayin... hatta çok gerekmezseor be!

Böyle ilişkimi olur ya. İstediği kadar yorulsun insan 2 dakika olsun arar. Eve giderken arar yatağa yattığında arar yemek yerken arar sigara içerken .

kizlar sorun azda olsa düzeldi evdeyken konusamama sebebi erkek kuzeniyle ayni odada kaliyorlar ondan rahat konusamiyor. Hatta gecen biraz yüzsüz olmak istedim kuzeninin yaninda benle nasil konusacagini merak ettigim icin aradim ve inanirmisiniz robot gibi konustu resmen. Ben sorular sordum o hep kisa kisa cvplar verdi esnedi vs.
Bende pes ettim uyuyalim dedim.
Bir yandan sevmedigine inanmiyorum cünki tüm ailesi biliyor beni hatta tanistirmak istiyor ama ben istemedigimi belirtiyorum sürekli.
yani kisacasi isten geldiginde konusacak hali kalmiyor telefondayken bile uyuya kalmisligi var
kavga vs ettigimizde gönlümü almak icin arar yazar sürekli..anlamadimki ben

Böyle işkolık bı sevgılım vardı ve sonunda ayrılmıstım..Bence hemen ayrıl sadece vakıt kaybı böyle bı adam cunkı eve gelınce de senle ılgılenmeyecek;gun ıcınde de arayıp haber vermeyecek..Sen aramaya,o acmamaya devam edecek...Hayat böyle bırıyle asla yasanmaz..Yol yakınken vazgec bu ılgısızden..

ne güzel konustunuz..nispet olarak görmüyorum hatta örnek göstermeniz cok iyi
Ben ondan her firsatta aramasini bile beklemiyorum..mesela isten eve giderken yada evdeyken uyumadan arasa yeter. Gerci aradiginda zaten dogru düzgün konustugumuz seyler bile yok cünki o halsizliktenmi artik bilemiyorum hicbirsey anlatmiyor..illede ben didikleyerek sormam lazim mesela X meseleyi naptin ne ettin vs vs.
ona bana zaman ayirmadigini ve kendimi ilgisiz hissettigimi söyledigimde kabul etmedi cünki o kendisini cok ilgili olarak görüyor isyerinde arada yazdigini yeterli buluyor cünki uzaktan zor oluyormus.
Sonra iki uc gün cok ilgili olmaya calisiyor. Sonra hersey yine eskiye dönüyor
gecen yine söyledim yine kavga ettikk..dedigim gibi cünki ilgisiz oldugunu düsünmüyor
hatta artik pes etti cok sinirlendi dediki: "ben buyumm uzaktan uzaga ilgi gösteremiyorum sürekli yanimda olsan bu sorunlari yasamazdik.
Ilk zamanlar sanki kendisini tanitmak icin cabaliyordu sürekli birseyler anlatiyordu bana sorular soruyordu tanimak icin ama bunlardan eser yok artikk
6 ay degilde 6 yil birlikte olsak anlardim bu hareketleri cünki belli zaman sonra monotonluk oluyor
ama 6 ay cok taze degil mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…