evet gerçekten zor günler yaşıyorum ama bi zaman sonra atlatıcam bu günlerimize inşallah mafoldumbenkıskançlığı falan bahane etmiş bence zaten yaptığın kıskançlık değil haklı olarak hesap sormuşsun
aşk bu ayrıldıktan sonra can yakıyo malesef ki
unutursun demek istiyorum ama bu şimdi senin için zor olacaktır
seni seven biri varmış onunla birlikte misiniz yoksa sadece ilgisi olduğunu mu biliyosun
ısınamaman normal çünkü başka birine aşıksın elini tutsan onun elini gözüne baksan onun gözünü arasın
ama belki unutabilirsin belki yeni başka bişeyler başlayabilir
kendini koyverme hayatın onla başlamadı ki onunla bitsin....
ısınamadığım kişiye gelince birilerinin vesilesiyle tanıdık birbirimizi onun niyeti epey ciddi
ve aşırı üstüme düşüyo 4/4 lük biri ama ben şu aşamada ısınamıyorum ona :1no2:
ve kimsenin duyguları ilede oynamak istemiyorum
rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin diyorum sadece
amin yengecim ne güzel yazmışsın inan çok duygulandım senağlamacanımm benim :1hug:
Yaşadıklarına birebir şahit biri olarak seni en çok anlayan benim...İşte bazı yanlışları yaşamadan anlayamıyoruz maalesef..Keşke büyüklerinin sözünü dinleyip daha fazla kendini kaptırmasaydın ama tabii keşkelerin bir anlamı yok artık..Ben nekadar geçte kalmış olsan ,biliyorum çok üzgünsün ama inan anlayabilmene çok sevindim..Zaman herşeyin ilacı canım nelere alışmıyoruz ki bunada alışıcaksın inşaallah..Evet birz güven sorunu yaşayacaksın bundan sonra karşına çıkacaklarda ...Kıyaslamalarda bulanacaksın ama sakın o insanla kimseyi kıyaslama ...O seni gerçekten haketmiyormuş canım...Demekki hakkında hayırlısı bu imiş ...Rabbimden dileğim tez zamanda unutursun ve senin sevgine güzel yüreğine layık biriyle karşılaşır yeni mutluluklara yelken açarşın canım:Saruboceq::1hugpuyorumnanaktan
canım benim seninde neler yaşadığını okudumm birbirimize desteğimizle kk sayesinde hep birlikte atlatıcaz bu durumu eminimki :teselli:herkesin bana dediğini bende sana diyeyim
zaman birazcık zaman ..
netten tanışmadım ,aynı şehirdeydik ..
ben evime istanbula dönünce bitirdi ..
sebepsiz
acı ama gerçek erkekler bizim kadar yoğun yaşamıyorlar aşklarını ..
hepsi değil tabi ..
gerçekten bizi hak edecek insanlar çıkacak karşımıza bigün ve akıttığımız göz yaşlarına üzülücez hep beraber bu değmeyecek insanlar için :1hug:
off canım ya...çok zor aşk acısı,Allah sabır versin sana,unutursun elbet,zaman sadece..senin üzülmeni hak etmeyen biriymiş belli bu,savaşmamış senin için..hakkında hayırlısı olsun,çok üzülmemeye çalış nolur..
canım benim çok çok tşkr ederim desteğin için :1hug:
unutucam elbet zaman herşeyin ilacı mafoldumben