çok canım acıdı :(

kıskançlığı falan bahane etmiş bence zaten yaptığın kıskançlık değil haklı olarak hesap sormuşsun
aşk bu ayrıldıktan sonra can yakıyo malesef ki
unutursun demek istiyorum ama bu şimdi senin için zor olacaktır
seni seven biri varmış onunla birlikte misiniz yoksa sadece ilgisi olduğunu mu biliyosun
ısınamaman normal çünkü başka birine aşıksın elini tutsan onun elini gözüne baksan onun gözünü arasın
ama belki unutabilirsin belki yeni başka bişeyler başlayabilir
kendini koyverme hayatın onla başlamadı ki onunla bitsin....
evet gerçekten zor günler yaşıyorum ama bi zaman sonra atlatıcam bu günlerimize inşallah mafoldumben
ısınamadığım kişiye gelince birilerinin vesilesiyle tanıdık birbirimizi onun niyeti epey ciddi
ve aşırı üstüme düşüyo 4/4 lük biri ama ben şu aşamada ısınamıyorum ona :1no2:
ve kimsenin duyguları ilede oynamak istemiyorum
rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin diyorum sadece
canımm benim :1hug:
Yaşadıklarına birebir şahit biri olarak seni en çok anlayan benim...İşte bazı yanlışları yaşamadan anlayamıyoruz maalesef..Keşke büyüklerinin sözünü dinleyip daha fazla kendini kaptırmasaydın ama tabii keşkelerin bir anlamı yok artık..Ben nekadar geçte kalmış olsan ,biliyorum çok üzgünsün ama inan anlayabilmene çok sevindim..Zaman herşeyin ilacı canım nelere alışmıyoruz ki bunada alışıcaksın inşaallah..Evet birz güven sorunu yaşayacaksın bundan sonra karşına çıkacaklarda ...Kıyaslamalarda bulanacaksın ama sakın o insanla kimseyi kıyaslama ...O seni gerçekten haketmiyormuş canım...Demekki hakkında hayırlısı bu imiş ...Rabbimden dileğim tez zamanda unutursun ve senin sevgine güzel yüreğine layık biriyle karşılaşır yeni mutluluklara yelken açarşın canım:Saruboceq::1hug:opuyorumnanaktan
amin yengecim ne güzel yazmışsın inan çok duygulandım senağlama
herkesin bana dediğini bende sana diyeyim
zaman birazcık zaman ..
netten tanışmadım ,aynı şehirdeydik ..
ben evime istanbula dönünce bitirdi ..
sebepsiz :(
acı ama gerçek erkekler bizim kadar yoğun yaşamıyorlar aşklarını ..
hepsi değil tabi ..
canım benim seninde neler yaşadığını okudumm birbirimize desteğimizle kk sayesinde hep birlikte atlatıcaz bu durumu eminimki :teselli:
gerçekten bizi hak edecek insanlar çıkacak karşımıza bigün ve akıttığımız göz yaşlarına üzülücez hep beraber bu değmeyecek insanlar için :1hug:
off canım ya...çok zor aşk acısı,Allah sabır versin sana,unutursun elbet,zaman sadece..senin üzülmeni hak etmeyen biriymiş belli bu,savaşmamış senin için..hakkında hayırlısı olsun,çok üzülmemeye çalış nolur..

canım benim çok çok tşkr ederim desteğin için :1hug:
unutucam elbet zaman herşeyin ilacı mafoldumben

benımkı netten degıl ama topu topu 2 kez geldı bırıncısınde 1 hafta kaldı 2 gelısı ıse sadece bırgun o erzurumda ben ıstanbul basta gıderım sanıyordum sonra babam ıstemedı annem uzak dedı kı gıtsem nasıl olur ben bıle bılmıyordum kı 2 senem bosa gıttı en son bu yaz geldı oraya gelmıycegımı bılıyo ama kendınıde gelmeyecek bılıyo ama geldı dedıgı su gel ben aılemeı bırakamam sankı benım kı aılecık benı face ekledı sıldım en son msnden sılmıyo arkadas kalalım dıyo bı dıyo senı kızdırmak ıcın yolcu ederken agladı resmen bılmıyorum ama bırbırımızı tanıma donemı hep telefon ve msn de gectı ıste 27 yasında ve yanlızım benım karsımada adam gıbı bırı cıkmadı ıste kaderım mı yok ne bılıyım

ıstanbulu yaz cok ıyı puan almıssın dedım gıttı memleketını yazdı gelmıycek ya o orda ben burda bende hala unutamadım sankı bırı cıksa karsıma unutamıycam onu gıbı hıssedeıyorum uzakta olan bırınınıı sevmek anlamak guc flort gıbı gezemezssın ha deyınce goremessın kımbılır ne yapıylar suan bız uzulup duralım ıste

değer veren gitmez ..
gidende zaten hiç bir zaman bizim olmamıştır ..
biz çok akıllılarda bizim olmayanlar için üzülmeye devam edelim..

benımkı netten degıl ama topu topu 2 kez geldı bırıncısınde 1 hafta kaldı 2 gelısı ıse sadece bırgun o erzurumda ben ıstanbul basta gıderım sanıyordum sonra babam ıstemedı annem uzak dedı kı gıtsem nasıl olur ben bıle bılmıyordum kı 2 senem bosa gıttı en son bu yaz geldı oraya gelmıycegımı bılıyo ama kendınıde gelmeyecek bılıyo ama geldı dedıgı su gel ben aılemeı bırakamam sankı benım kı aılecık benı face ekledı sıldım en son msnden sılmıyo arkadas kalalım dıyo bı dıyo senı kızdırmak ıcın yolcu ederken agladı resmen bılmıyorum ama bırbırımızı tanıma donemı hep telefon ve msn de gectı ıste 27 yasında ve yanlızım benım karsımada adam gıbı bırı cıkmadı ıste kaderım mı yok ne bılıyım

ıstanbulu yaz cok ıyı puan almıssın dedım gıttı memleketını yazdı gelmıycek ya o orda ben burda bende hala unutamadım sankı bırı cıksa karsıma unutamıycam onu gıbı hıssedeıyorum uzakta olan bırınınıı sevmek anlamak guc flort gıbı gezemezssın ha deyınce goremessın kımbılır ne yapıylar suan bız uzulup duralım ıste
canım benim sıkma sende canınııı
bugüne kadar karşına iyi biri çıkadıysa bundan sonrada çıkamayacak die bi kaide yokk
eminim bizi bizden çok sevecek çok daha değer verecek birileri çıkacak karşımıza yeterki
bizler umudumuzu kaybetmeyelimm :1hug:
değer veren gitmez ..
gidende zaten hiç bir zaman bizim olmamıştır ..
biz çok akıllılarda bizim olmayanlar için üzülmeye devam edelim..

evet tatlım aslında şu saatten sonra üzülerek anca kendimize eziyet ediyoruzz
onlar ise günlerini gün ediyolar belki akıllarının ucuna bile gelmiyoruz
değermi şimdi bu adamcıklar için bi damla göz yaşımıza
ama gelde bunu yüreğine anlat iştee senağlama

ben kendime şaşırıyorum (:
baştan hiç düzelemem sanıyordum ..
sadece acı olacak ..
ama toparlıyorum ..
tamam hala kanıyor ama ..
yaşamaya devam ediyorum :)

hayatım bunları duymaktan eminim sıkılmışındır ama sanal alemde başlayan aşk böyle sanal kalır işte.sen gerçek hayatta karşına çıkan adamı tanımaya çalış ve sakın kıyaslama kıyaslanmayı hakkedecek ne yaptı.seni umutlandırıp arkandan eski sevgiliyle dolap çevirip üzmekten kolay yolu seçmekten başka...

Rabbim in sayesinde insallah tez zamanda unutursun... kendini baska seylerle oyala... bir kursa git mesela. ise basla. veya bir hobini yap... kaydirigubbakcemile5

ben kendime şaşırıyorum (:
baştan hiç düzelemem sanıyordum ..
sadece acı olacak ..
ama toparlıyorum ..
tamam hala kanıyor ama ..
yaşamaya devam ediyorum :)
afferinn kızz sanaa
toparlancaz tabiii :teselli:
bi ömür böyle kalacak değiliz yaa :olmaz:
hayatımıza elbetteki birileri girecekk
hatta benim hayatımda ufak değişimler oldu bugün biraz delikafadulden
ama bu seferde kararsız kalıyorum ne yapacağım konusunda off yaaa :uhm:

hayatım bunları duymaktan eminim sıkılmışındır ama sanal alemde başlayan aşk böyle sanal kalır işte.sen gerçek hayatta karşına çıkan adamı tanımaya çalış ve sakın kıyaslama kıyaslanmayı hakkedecek ne yaptı.seni umutlandırıp arkandan eski sevgiliyle dolap çevirip üzmekten kolay yolu seçmekten başka...
çok haklısın canımm
mümkün olduğu kadar kıyaslama yapmamaya çalışıyorumm
beni üzüp giden bi adamı tamamen hayatımdan çıkartıp atıyorum artık hatıralarıyla :dilcikar:
Rabbim in sayesinde insallah tez zamanda unutursun... kendini baska seylerle oyala... bir kursa git mesela. ise basla. veya bir hobini yap... kaydirigubbakcemile5

kursa gidiyorum zaten tatlımmm
5 senedir ismek kurslarının müdavimi oldumm :1closedeyes:
kendimi oyalaıyacak bişeyler buluyorum çok şükür
yavaş yavaşta siliyorum onu beynimden
kendi gitti hatıralarıda onun olsun :dilcikar:

Umudum ;
kurtulduğunu sevinmelisin internettenden adam çıkmaz ben bunu anladım

sen ne yasadın bılmıyorum ama lütfen genelleme yapma ..

senın karsınaa adamlar cıkmamıs olabılır ama ben gayet adam gıbı adam buldum..

kendı derdını genelleme yaparak yazma !

konuya gelince netten koca buldum var mı..8 yılda cıktım.

olunca oluyor demek kı ..karsısında kı adamanın ne kadar adam oldugu onemlı..

lütfen genelleme yapmayın..
herkesı herseyı bır kefeye koymayın..

dipdibe kapı komsu olan arkadaslarım ayrıldı bız evlendık..,

frezya_34 ,hersey gecıyor canım sadece zaman.

Back
X