Çok canım acıyor yardım edin lütfen

ZZoi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
17
1
86
31
Merhaba.. 4yıllık bir ilişkim var ilk sevgilim ve cok seviyorum. Benımle evlenmeyi dusunuyor sevdiğini soyluyor. Ama ortak bı arkadasımız var. Kıza karşı bakışları, davranışı bambaşka. Adeta herseyıne hayran. Benım hıc bır huyumu begenmez ama kızın karakterine bayılıyor. Dahası da var Ki odevıyle ilgileniyor ona baktıgını goruyorum. Kızın 6yıllık ilişkisi var ve hepimiz tanışıyoruz. Yanı kız onunla olmaz imkansız, başkasına aşık. Bu durumda ben cok acı cekıyorum bana cikip senı beğenmiyorum bitti dese bu kadar acı cekmem ama evleneceğim diyor senı seviyorum diyor fakat durumda ortada ben onun hayran oldugu kadın degilim. Kendı ağzıyla soylemez söylemediği surece de ben hep muallakta kalıp acı mı cekecegım napacagımı bilmiyorum. Çok caresız im..

Ben 26 kendisi 30 arkadaşlarımızın yaslarıda bizim gibi. Beni sevdiğini söylüyor. İnanıp güvenip kuruntu yapmak istemiyorum ama o bakışlar... eğer gercekte boyle bısıy varsa bilmek istiyorum ama nasıl bilebilirim ki.. Ne dusunecegımı bilmiyorum perisan oldum

Bence ciddi bir şekilde al karşına konus. muhtemelen bunları konuşmak sana zor gelecek ama kendini buna zorla. Emin ol surekli kendi kendine konuşmaktan çok iyidir.
Söylediklerine gore tekrar dusunursun her şeyi. Ona gore yolunu cizersin.

Konustum denedim beni terkediyordu boyle çirkin şeyleri nasıl dusurebılıyorsun bu igrenc bu sacma ben bakmam ben Öyle adi bı ınsanmıyım bla bla kıyamet koptu ama bu durum degısmedı

İşte gerçeği bilememek... Bu his çok kötü. Bana hayran olmayan bir adam beni sevebilir mi?

Koparamaz kızın sevgilisi yakın arkadaşı. Yanı boyle bı aşk varsa imkansız aşk olur ancak oyuzden de gerçeği asla bilemeyeceğim sanırım.

kuruntu olabilir . bence kendine güven kendini geliştir .kendini kendi hayatının merkezine al ve karşındaki kim olursa olsun hangi erkek olursa olsun didikleme aldatıyor mu vb. Bırak biri bi halt yiyorsa Allah karşına çıkarır. Didikleyip kendini yorup üzme.

Kızdan ilgi görse kayışı koparacak gibi duruyor
Bencede...
Söylediğimde beni terkedecekti diyorsun bahaneye bakıyor bence boşa zaman kaybı daha gencsin bırak o senin peşinden koşsun...
Senin çok sevdiğini bildiği için gitmeyecek gözüyle bakıyor sana... bence çok sevdiğini belli etme üstüne düsme... sende normal erkek arkadaslarinla onun yanında konuş kendini kasma... deneme yanılma yöntemi tepkisine dikkat et umursamaz tavırla davran kızın yanında...

Bana hayran değil ama asık oldugu söylüyor karakterimız uyumsuz.. Bu kız olayını akşına bıraksam bile bana iltifat etmeyen beni beğendiğini söylediği halde hakkımda bır kere olumlu bısıy konuşmayan bır adam var karşımda.. Bir ömür geçermi böyle ? Kadın olduğumu hissedemiyorum artık. Çocuk sever gıbı sever mi bir adam. O kıza gelince tutkulu tutkulu bakıcak bana gelince cocuk sever gibi. Bu haksızlık

ayrıl çok net

Ya evlendiğinizde karakterine hayran olacağı başka birini bulursa ve onun da sevgilisi olmasa ve seni aldatsa filan bir de böyle düşün.Ben olsam ayrılırdım bir kadın boşuna kuruntu yapmaz.

Dağıldım zaten konuşmak istemiyorum bı sure dedim ayrı gibiyiz.. Yorumlarınız icin tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…