- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
Siz benim yazdığımı okuyup anlayıp ondan sonra sorunuzu sorun bende cevapliyim
canım ben zaten buraya yazdım sorunumuzu çözdük dedim. ondan sonra gelen yorumlara gene çok sert bi üslupla cevap vermedim görmemiş olabilirler dedim. ama burda barıştık diye kendimi yırttım nerdeyse ısrarla evlenince daha kötü olur illa mutsuz olacağımıza dair yorumlar gelince bende sinirlendim bu normal bence. ben nasıl hüznümü paylaştıysam mutluluğumu da paylaşmak istedim ama bir kişi burda mutluluklar dedi o kadar geri kalana göre hep aynı biz evlenince mutsuz olcaz. ha belki oluruzda ama bunu şuan bilememki ne yapmamı bekliyorsunuz onu anlayamadm. hatamı anladım dedi geldi bende üstüne gitmedim . ha tekrar bu şekilde davranırsa evet bu yorumlarınızda aklımın bir kösesinde haklı olduğunuz yerler olduğunu zaten kabul ediyorum. ama 1 kişi mutluluklar demedi 1 kişi mutluluğumu paylaşmadı yaştan gelin özür dilememesine herşeye yorum geldi. özür dilerim demedi evet ama hatamı anladım dedi. yaşça büyük evet ama 16 ve 23ü aştık biz artık 20 ve 27 yaşındayız. bilmiyorum anlatabildimmi kendimikendi adıma hiç mükemmel değilim ...
belki zamanın da hatalar yaptık aklımız başımıza gelmiş ve sizlerin de aynı hataları yapmamınızı isteyen birileri olabilriz dimi..
ayrıca asla kötü olmanızı istemediğimiz için yorumlar yapıyoruz çünkü iki kişi arasındaki ilişkiyi üçüncü göz daha iyi ve net görür.seven insanlar birbirlerinin hatasını kapatıp örtebilirler ama bu zamanla hatalar devleşebilir sorunlar büyür... ha sen üstesinden gelirsin o başka
eve kilitlemek mecazı bir şey yani bunu anlamadın sa anlatayım evden çıkmana karışır gelene gidene karışır senin özgürlüğüne karışır anlamın da şuda var hakkaten kilitte vuran insanlar da var burda neler gördük
bizim kafamızda ki doğru senin yazdıgın konuyla ilgili yorumlarsa emin ol çok doğru şeyler yazdık ailenle yaptığın herşeye karışan birisi eger yazdığın doğruysa tabiki senide parmağın da oynatır.bunu yapar mı yapar canım
aranızda ki sorunu hallettiniz mi tamam iyi hoş bir daha tekrarlamazsa sorunda yok ama bir daha olursa bu yazdıklarımız aklına gelsin lütfen
aranızdaki sorunu halletmiş olabilirsin
nasıl konu açıp sevgilinden dolayı dert yandınsa yine açıklama yaparsın dersin ki
ben sorunumu halletim herkese teşekkürler der güzel bir uslupla konuya devam edersin yada konuyu kapatmak istersin
öyle herkese laf yetiştirmek yada gülmek yada dün bu konuyu yazan kız degilde bambaşka bir kız olursan tepki de alırsın
yani uslup ve tarzın hoş değil.
ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
sen sevgilinle mutluysan hep mutlu kal o zaman.
iki grup mu var burda pardon siz yorum yapmazsanız yapanlara karışmaya da sizin hakkınız yokHala laf anlatmaya mı çalışıyorsunuz? İlahi kızlar
iki grup mu var burda pardon siz yorum yapmazsanız yapanlara karışmaya da sizin hakkınız yok
canım ben zaten buraya yazdım sorunumuzu çözdük dedim. ondan sonra gelen yorumlara gene çok sert bi üslupla cevap vermedim görmemiş olabilirler dedim. ama burda barıştık diye kendimi yırttım nerdeyse ısrarla evlenince daha kötü olur illa mutsuz olacağımıza dair yorumlar gelince bende sinirlendim bu normal bence. ben nasıl hüznümü paylaştıysam mutluluğumu da paylaşmak istedim ama bir kişi burda mutluluklar dedi o kadar geri kalana göre hep aynı biz evlenince mutsuz olcaz. ha belki oluruzda ama bunu şuan bilememki ne yapmamı bekliyorsunuz onu anlayamadm. hatamı anladım dedi geldi bende üstüne gitmedim . ha tekrar bu şekilde davranırsa evet bu yorumlarınızda aklımın bir kösesinde haklı olduğunuz yerler olduğunu zaten kabul ediyorum. ama 1 kişi mutluluklar demedi 1 kişi mutluluğumu paylaşmadı yaştan gelin özür dilememesine herşeye yorum geldi. özür dilerim demedi evet ama hatamı anladım dedi. yaşça büyük evet ama 16 ve 23ü aştık biz artık 20 ve 27 yaşındayız. bilmiyorum anlatabildimmi kendimi
siz kendi hayatınızla ilgilenin lütfen. belki siz kendinizi ifade edemiyorsunuzdur. ve madem bu kadar yorum yapılmaması uğraşılmaması taraftarısınız lütfen kendinizde uygulayın. muhattap olmak istemediğimiz insanlar olabilir sonuçta ve sizde bunlardan biri olabilirsiniz mesela. ne yaşadıysanız ona bakın onu düzeltmeye çalışın önce bu kadar üstünüze alındığınıza göre yaranız var demekki. allah yardımcınız olsunOradaki kinayeyi bile anlamamışsın şu yaşında, 16 yaşında nasıldın kim bilir.. Bazı insanlar yaşadıklarını sonuna kadar hak ediyorlar.
teşekkür ederimben mutluluklar diliyorum.dilerim pişman olmazsın
Allah sana akıl fikir versinsiz kendi hayatınızla ilgilenin lütfen. belki siz kendinizi ifade edemiyorsunuzdur. ve madem bu kadar yorum yapılmaması uğraşılmaması taraftarısınız lütfen kendinizde uygulayın. muhattap olmak istemediğimiz insanlar olabilir sonuçta ve sizde bunlardan biri olabilirsiniz mesela. ne yaşadıysanız ona bakın onu düzeltmeye çalışın önce bu kadar üstünüze alındığınıza göre yaranız var demekki. allah yardımcınız olsun
amin sanada inşallah :) çokta uzun sürmez umarımda böyle sağa sola saldırmazsınızAllah sana akıl fikir versin
barıştık canm gidiyorum istediğim yere sevgilimde hatasını anladı sağol yorumun için :)O kadar cok taviz vermissiniz ki bugune kadar
Evli degilsiniz bisey degilsiniz akrabanin yanina gitmene karisacak kadar hak vermeyin su adamlara
hı bir de bu atarları keşke sevgiline de yapsaydın da karşısında ezilip büzülmeseydin. Konuyu açıp sonra istemediğin yorumları alınca, sanki insanlar neden olmuş bu konuyu açmana gibi saldırmak zorunda kalmazdın.siz kendi hayatınızla ilgilenin lütfen. belki siz kendinizi ifade edemiyorsunuzdur. ve madem bu kadar yorum yapılmaması uğraşılmaması taraftarısınız lütfen kendinizde uygulayın. muhattap olmak istemediğimiz insanlar olabilir sonuçta ve sizde bunlardan biri olabilirsiniz mesela. ne yaşadıysanız ona bakın onu düzeltmeye çalışın önce bu kadar üstünüze alındığınıza göre yaranız var demekki. allah yardımcınız olsun
sen beni anlayamıycaksın o yüzden boşver gitsin sen öyle düşün öyle bil. haklısın tamam muradına er :) artık gerek yok yorum yapmanahı bir de bu atarları keşke sevgiline de yapsaydın da karşısında ezilip büzülmeseydin. Konuyu açıp sonra istemediğin yorumları alınca, sanki insanlar neden olmuş bu konuyu açmana gibi saldırmak zorunda kalmazdın.
aynen uzadı da uzadı.anlamsızca sürüp gidiyor bi tartışma.klasik bir durumla yine karşı karşıyayız. yine konu sahibesinde aynı tepkiler konuya yorum yapanlrda aynı tepkiler.
arkadaş mutlumusun olay bitmiştir. biz sadece yorum yapabilirz yargılayamayız. hayat senin hayatın nasıl mutluysan öyle kal..
Teşekkür ederim :)klasik bir durumla yine karşı karşıyayız. yine konu sahibesinde aynı tepkiler konuya yorum yapanlrda aynı tepkiler.
arkadaş mutlumusun olay bitmiştir. biz sadece yorum yapabilirz yargılayamayız. hayat senin hayatın nasıl mutluysan öyle kal..
eğer benim kızım daha hiçbirşeyi olmayan bi erkek arkadaşı için ailesiyle biryere gidemiyorsa bende bırak hemen derim .. burda anlamadığınız fedakarlık başka bişey mantıksız isteklerine boyun eğme başka bişey böyle insanları çok gördüm ve evlendikten sonra ne hale dönüştüklerini de... bence erkekler, ilişkilerle ilgili bu kadar net yargılarda bulunmak için henüz çok gençsiniz.. birlikte bir ilişki için fedakarlığa 100 de 100 evet derim ama bu sadece karşı tarafın egosunu şişirecek son derece mantıksız bişey ....Var sayalimki her turlu bi turk erkegiyle beraber olucaz.
Turk erkeklerinden hic sunu yapmani istemiyorum demiyen varmi?
Var dersen ya yeni tanismissindir yada gercek yuzunu daha gormemissindir.
Yani her turk erkeginin senden sunu yapmani istemiyorum diyecegi asikar.
Ki zaten bazende birbirinjn huyuna gitmen gerekki gereksiz ayriliklar meydana gelmesin.
Inatcilikla yurumuyor hayat.
Bazen kendinden kisman lazim gerekki sende karsiligini alabilesin( cokta degil tabi).
Egerki sevdgin adam sana sonsuz bi guven verebildiyse ve sen onun dogru kisi oldugundan eminsen bi sorun gormuyorum ben.
Ama tabi altini ciziyim egerki o erkekte senin icin bazi seylerden vazgecebiliyosa gecerli bu dedigim.
Annesine sorsa simdi bu genc kizimiz bu konuyu, annesi su cumleyi asla kurmaz: kizim erkek senden bisey istiyorsa o evlenilicek erkek degildir. Kurmaz Cunku bilirki kadinda erkekte bazen bazi seyler bekler karsi taraftan.
Biz onu çözdük sağolun :)eğer benim kızım daha hiçbirşeyi olmayan bi erkek arkadaşı için ailesiyle biryere gidemiyorsa bende bırak hemen derim .. burda anlamadığınız fedakarlık başka bişey mantıksız isteklerine boyun eğme başka bişey böyle insanları çok gördüm ve evlendikten sonra ne hale dönüştüklerini de... bence erkekler, ilişkilerle ilgili bu kadar net yargılarda bulunmak için henüz çok gençsiniz.. birlikte bir ilişki için fedakarlığa 100 de 100 evet derim ama bu sadece karşı tarafın egosunu şişirecek son derece mantıksız bişey ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?