çok canım acıyor yardım edin :(

Kulak Arkası etmem çünkü çoğu tecrübeyle yazılmış yorumlar. Ama ilk kavgada benim sevgilim şerefsiz diceksem onunla olmamın bi anlamı olmaz dimi. tamam hata yaptı mükemmel degil her insan hata yapar. Ama hatasını kabul etti sonuçta.

Farkettiyseniz su cumleyi kurdum.
egerki ayni fedakarlgi erkek arkadasimda benim icin goze aliyorsa....

23 yaşında bir erkek kendi yaşıtlarına bakmalıydı. çocuklara değil. 23 yaşında erişkin birinin 16 yaşındaki bir kızla ilgilenmesi ve flört etmesi bana doğru ve etik gelmiyor. kimse kusura bakmasın. hemde normalde değil bu
çocuğum olsa buna asla izin vermem.

çok saçma çok sakın uyma ayrılırsa ayrılsın

maço maço haller evlenirseniz sana neler yapar eve bile zincirler mazallah dışarıya çıkma diye.

Halloldu kızlar :) aradı geçti sinirim dedi tatlıya bağladık

Ben de halloldu diyince sandım ki karşı taraf hatasını anladı, birini böyle kısıtlayamayacağını anladı. Zaten haksız olan taraf sinirim geçti diyince bir şey hallolmuş olmuyor. Umarım bunu ilerde zor yoldan öğrenmezsin.

bu kadar basitmiş işte :)
özür falan yok

Yani dedikkerinizin olma ihtimali vardı belki ben şanslıydm o konuda. Belki ailemden hicbir seyi saklamadigim icin onlarnda öğütleriyle bi yanlış olmadı. Sevgilimle yaşarken çok sey paylaştığımız için sahiplenme konusunda bazen saçmaliklarimz oluyor doğru. Onun bana bu yaptığını benimde ona yaptığım zamanlar oldu. Bende hatamı anladm o zamanlar oda hatasını anladı. Bizde bi problem kalmadı :)

Peki sizin cocugunuz hakkındaki kararlariniza karışacak halim yok tabiki. Ama ben burda herkese dikkatli saygıyla yorum yapmaya çalışıyorsam sozde benm kararlarıma saygı duymalisiniz. Ben bunun kararini vereli kac yıl oldu cok şükür ki ailem benim yanmdaydi. Belki o anlık istekle onlardan gizli yapardm bi amda büyük tepkileri olsa. Ama böyle birseye asla fırsat vermediler ve siz benim çocuğum olsa izin vermezdim asla demekle benim aileme imada bulunmuyorsunuz umarım. Öyleyse keşke herkes benim ailem kadar çocuklarının arkasnda durabilse

Farkettiyseniz su cumleyi kurdum.
egerki ayni fedakarlgi erkek arkadasimda benim icin goze aliyorsa....
Fark ettiyseniz ben de sadece ailenin "asla" kurmayacağı cümleye dair yorum yaptım : )

Şu paragrafa idi yorumum:
"Annesine sorsa simdi bu genc kizimiz bu konuyu, annesi su cumleyi asla kurmaz: kizim erkek senden bisey istiyorsa o evlenilicek erkek degildir. Kurmaz Cunku bilirki kadinda erkekte bazen bazi seyler bekler karsi taraftan."

Sevgilime kötü bir yorum yapmayın demişsiniz...
Bende ozaman yorum yapmıyorumm....!!!

bu kadar basitmiş işte :)
özür falan yok
Hatamı anladm demesi mi önemsiz yapmayın lütfen böyle sacma birsey hayatmda duymadm. Basit olan ne. Ne yapması gerek çocuğun. Siz eşiniz bi hata yaptığında ısrarla üstüne gidersiniz o zaman. Benim sevgilimle aramdaki iletisim bana dogrudur buna da kimsenin yorum yapmaya bile hakkı yok

ben kendi fikrimi yazarım. ben sizin kararlarınızı onaylamak zorunda değilim. bana göre olay yanlışsa bunu belirtme hakkına sahibim.

konuyu açtığınız an her üye konunuza istediği gibi, hakaret olmadan yorum yapabilir.
sizin kalkıp yorum yapma hakkı yoktur demeye esas hakkınız yok

Son düzenleme:
ben kendi fikrimi yazarım. ben sizin kararlarınızı onaylamak zorunda değilim. bana göre olay yanlışsa bunu belirtme hakkına sahibim.
O zaman konuya yorum yapın sevgilimle benim aramdaki ilwtisime değil. Cocuk zaten hatamı anlamış demis ben gidiyorum. Siz hala yok Özür dilememis. Hatami anladm demis zaten neyle sucluyorsunuz hala

bi dakika,kona sahibi 16 yaşında mı? onu da geçtim sevgilim dediği kişi 23 yaşında yani öyle mi?

23 yaşındaki bir gencin 16 yaşındaki bir çocukla işi ne

konuyu açtığınız an her üye konunuzu istediği gibi, hakaret olmadan yorum yapabilir.
sizin kalkıp yorum yapma hakkı yoktur demeye esas hakkınız yok
Ben size konuya yorum yapmaya hakkınız yok demedim o kırmızı yaptığınız yazıyı okuyunda lütfen

O zaman konuya yorum yapın sevgilimle benim aramdaki ilwtisime değil. Cocuk zaten hatamı anlamış demis ben gidiyorum. Siz hala yok Özür dilememis. Hatami anladm demis zaten neyle sucluyorsunuz hala
konu sevgilinizle ilgili değilmiydi. iletişimizlede ilgiliydi. ne diyorsunuz siz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…