çok canım acıyor yardım edin :(

bi dakika,kona sahibi 16 yaşında mı? onu da geçtim sevgilim dediği kişi 23 yaşında yani öyle mi?

23 yaşındaki bir gencin 16 şayındaki bir çocukla işi ne
şu an değil. ilk o yaştayken başlamış. yani konu sahibi 16 ymış. adam 23

bi dakika,kona sahibi 16 yaşında mı? onu da geçtim sevgilim dediği kişi 23 yaşında yani öyle mi?

23 yaşındaki bir gencin 16 şayındaki bir çocukla işi ne
20 ve 27 yasindayz suan 4 sene o sekikdeydi başladığımzda. Şimdiki aklm olsa yine baslardm ama :)

Cok abartiyorsunuz tanımadığınız icin böyle diyorsunuz

ne abartacağım daha karısı değilsin nişanlısı değilsin bu muameleyi yapıyorsa

evlenince zincire vurur lafını temsili olarak söyledim fiziki olarak vurmasa bile manevi olarak zincire vurur emin ol
şuan yaptığı gibi.

Cok abartiyorsunuz tanımadığınız icin böyle diyorsunuz

niye gülüyorsunuz ki gülecek ne var

bence siz kendi halinize gülün hem sevgiliyi şikayet edip hem sevgilime laf etmeyin diyen sizsiniz ve sevgiliniz sizi parmağında oynatııyor ve daha adı sevgiliyken

eş halini düşünemiyorum bile

ayrıca buraya konu açarsan herkes yorum yapar hoşuna gitsin gitmesin
herkeste aynı yerde buluşuyor sa hata sizdedir bunu kabul edersin etmezsin senin bileceğin bir şey

biz seni düşünerek yorum yaparız sen buna uyarsın uymazsın hayat senin

yorumlara karışma hakkın yok bence

konu sevgilinizle ilgili değilmiydi. iletişimizlede ilgiliydi. ne diyorsunuz siz .
Hayr onu dinleme yada dinle falan diyebilirsiniz. Bi erkeğin bir kadına soz gecirmemesi gerektiğini dusunebilirsiniz. Bu yorumlarınıza saygı duyarm çünkü ben fikir istedim. Ama sevgilim hatasini anladığını söyledi gidicem falan diyorum ısrarla bu kadar basit işte Özür dilememis diyorsunuz. Bu benim aramdaki iletisimdir. Bizim birbirimize ifade seklimiz bize özeldir

gülüyor çünkü benim söylediğim cümleyi anlayabilecek kapasitede değil

0 zincire vurur kısmı işin mecaz anlamı

fiziki olarak değil manevi olarak zincire vurulmuş bile zaten daha evlenmeden

size özel olan bir şeyi neden dert edip buraya konu olarak açtın diye sorarlar adam dimi?

hadi sordum o zaman?

kızlar daha fazla yorum yapmayalım bence konu sahibesini melek

anlayışlı sevgilisiyle başbaşa bırakalım

yarın öbürgün bu adamla evlenip

buraya eşim beni sokağa bile salmıyor ailemle görüştürmüyor hapis hayatı yaşıyorum

diye dertlenirse hiç şaşırmayacağız doğal olarak.

Siz kafanizdaki doğrularla neye uğraşıyorsunuz anlamıyorum. Benim halimdede gulunecek biseu yok sevgilimde beni parmaginda oynatmiyor. Ben yorumlara karışıyor olsam suan size yaptığım yorum bu olmazdı bunu da bilin. Ben hallettik dedikçe neyi sucluyorsunuz kimi sucluyorsunuz siz hala. Siz cok mükemmel hic hata yapmayan insanlar olabilirsiniz. Kusira bakmayn biz arada hata yapabiliyoruz. Belki siz cok mükemmel oldugunuz icin suan bu kadar anlayışsızsıniz. Suan bizim aramzin duzeldigine sevgilimin hatasini anladığına sevinmeyip hala sevgilin seni evlenince eve kilitler falan gibi yorumlar yapabiliyorsunuz

Ya siz neden bu kadar on yargılısnız. Nerden biliyorsunuz nerden tanıyorsunuz sevgilimi. Herkes yaptığı hatayı okuyorda hatasını anladigini neden kimse okumuyor. Baskalarinin yaşadığı seyi bizim hayatımızla bağdaştirmayn. Bu sinirinizi de baska yerde atin. Biraz insanlara sayginiz olsa zaten suan mutlulugumuza sevinip allah mutlu etsin diyebilirdiniz suclayip insann hevesini kırmak yerine. Evet yorum yapmanıza da gerek yok istemiyorsaniz. Zaten getek kalmadı yorumlari suan havaya yapıyorsunuz bi problem yok çünkü

konuya bak yine neye döndü

canım sevgilim melek sevgilim

o kadar iyiydi madem de konu sahibesi neyi dert ettin
Kusura bakmayın canm biz insanlar hata yapabiliyoruz. 5 elin parmakları bile birbirinden farklı bi insanla anlaşırken sorunlar çıkabiliyor. Siz melekler gibi hatasz degiliz malesef.

senin anlamadığın buradaki kadınlar seni iyiliğin için uyarıyor

ama senin gözlerin öyle bir bağlanmış ki gerçeği görmek istemiyorsun

şimdi dediklerimiz bir kulağından girip diğerinden çıkıyor ama yarın öbür gün keşke kulağıma

küpe yapsaymışım diyebilirsin.

ne diyeyim umarım biz yanılıyoruzdur,siz mutlu olursunuz.

kimsenin mutluluğunda gözümüz yok.

hayır ben zaten sizin ona o kadar taviz verme yorumlarına falan bişey demedim onlara bi lafım yok. sadece şuan hatasını anladı çözdük diyorum ısrarla mutsuz olacaksınız diyorsunuz ona sinir oluyorum. sevgilim melek falan değil ama bu kadar hala herkes üstüne geldiği kimse hatasını anladığını kabullenmediği ben bu yorumları yazıyorum.

arkadaşımız dün sevgilisine kızdığı an o büyük evhamla hayal kırıklığıyla konuyu açmış olabilir arkadaşlar.herkes kendine göre haklı belki ama sonuçta çözmüşler olayı.ama tabiki taviz vermemesi gerektiğini de anlayacak diye umuyorum :) sonrada barışınca mutlulukla aramız iyi demiş kocam melek dememiş sonuçta :)
hayırlı işler bol güneşler :) polemiğe hiiç gerek yok :)

aynen bunu anlatmaya çalışıyorum kuzum :))

kendi adıma hiç mükemmel değilim ...

belki zamanın da hatalar yaptık aklımız başımıza gelmiş ve sizlerin de aynı hataları yapmamınızı isteyen birileri olabilriz dimi..

ayrıca asla kötü olmanızı istemediğimiz için yorumlar yapıyoruz çünkü iki kişi arasındaki ilişkiyi üçüncü göz daha iyi ve net görür.seven insanlar birbirlerinin hatasını kapatıp örtebilirler ama bu zamanla hatalar devleşebilir sorunlar büyür... ha sen üstesinden gelirsin o başka

eve kilitlemek mecazı bir şey yani bunu anlamadın sa anlatayım evden çıkmana karışır gelene gidene karışır senin özgürlüğüne karışır anlamın da şuda var hakkaten kilitte vuran insanlar da var burda neler gördük

bizim kafamızda ki doğru senin yazdıgın konuyla ilgili yorumlarsa emin ol çok doğru şeyler yazdık ailenle yaptığın herşeye karışan birisi eger yazdığın doğruysa tabiki senide parmağın da oynatır.bunu yapar mı yapar canım

aranızda ki sorunu hallettiniz mi tamam iyi hoş bir daha tekrarlamazsa sorunda yok ama bir daha olursa bu yazdıklarımız aklına gelsin lütfen

aranızdaki sorunu halletmiş olabilirsin

nasıl konu açıp sevgilinden dolayı dert yandınsa yine açıklama yaparsın dersin ki

ben sorunumu halletim herkese teşekkürler der güzel bir uslupla konuya devam edersin yada konuyu kapatmak istersin

öyle herkese laf yetiştirmek yada gülmek yada dün bu konuyu yazan kız degilde bambaşka bir kız olursan tepki de alırsın

yani uslup ve tarzın hoş değil.

ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır

sen sevgilinle mutluysan hep mutlu kal o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…