şu an değil. ilk o yaştayken başlamış. yani konu sahibi 16 ymış. adam 23bi dakika,kona sahibi 16 yaşında mı? onu da geçtim sevgilim dediği kişi 23 yaşında yani öyle mi?
23 yaşındaki bir gencin 16 şayındaki bir çocukla işi ne
20 ve 27 yasindayz suan 4 sene o sekikdeydi başladığımzda. Şimdiki aklm olsa yine baslardm ama :)bi dakika,kona sahibi 16 yaşında mı? onu da geçtim sevgilim dediği kişi 23 yaşında yani öyle mi?
23 yaşındaki bir gencin 16 şayındaki bir çocukla işi ne
Cok abartiyorsunuztanımadığınız icin böyle diyorsunuz
20 ve 27 yasindayz suan 4 sene o sekikdeydi başladığımzda. Şimdiki aklm olsa yine baslardm ama :)
Cok abartiyorsunuztanımadığınız icin böyle diyorsunuz
Hayr onu dinleme yada dinle falan diyebilirsiniz. Bi erkeğin bir kadına soz gecirmemesi gerektiğini dusunebilirsiniz. Bu yorumlarınıza saygı duyarm çünkü ben fikir istedim. Ama sevgilim hatasini anladığını söyledi gidicem falan diyorum ısrarla bu kadar basit işte Özür dilememis diyorsunuz. Bu benim aramdaki iletisimdir. Bizim birbirimize ifade seklimiz bize özeldirkonu sevgilinizle ilgili değilmiydi. iletişimizlede ilgiliydi. ne diyorsunuz siz .
Teşekkür ederimAllah mesut etsin ebrucuğum,ne diyelim.
niye gülüyorsunuz ki gülecek ne var
bence siz kendi halinize gülün hem sevgiliyi şikayet edip hem sevgilime laf etmeyin diyen sizsiniz ve sevgiliniz sizi parmağında oynatııyor ve daha adı sevgiliyken
eş halini düşünemiyorum bile
ayrıca buraya konu açarsan herkes yorum yapar hoşuna gitsin gitmesin
herkeste aynı yerde buluşuyor sa hata sizdedir bunu kabul edersin etmezsin senin bileceğin bir şey
biz seni düşünerek yorum yaparız sen buna uyarsın uymazsın hayat senin
yorumlara karışma hakkın yok bence
Hayr onu dinleme yada dinle falan diyebilirsiniz. Bi erkeğin bir kadına soz gecirmemesi gerektiğini dusunebilirsiniz. Bu yorumlarınıza saygı duyarm çünkü ben fikir istedim. Ama sevgilim hatasini anladığını söyledi gidicem falan diyorum ısrarla bu kadar basit işte Özür dilememis diyorsunuz. Bu benim aramdaki iletisimdir. Bizim birbirimize ifade seklimiz bize özeldir
Siz kafanizdaki doğrularla neye uğraşıyorsunuz anlamıyorum. Benim halimdede gulunecek biseu yok sevgilimde beni parmaginda oynatmiyor. Ben yorumlara karışıyor olsam suan size yaptığım yorum bu olmazdı bunu da bilin. Ben hallettik dedikçe neyi sucluyorsunuz kimi sucluyorsunuz siz hala. Siz cok mükemmel hic hata yapmayan insanlar olabilirsiniz. Kusira bakmayn biz arada hata yapabiliyoruz. Belki siz cok mükemmel oldugunuz icin suan bu kadar anlayışsızsıniz. Suan bizim aramzin duzeldigine sevgilimin hatasini anladığına sevinmeyip hala sevgilin seni evlenince eve kilitler falan gibi yorumlar yapabiliyorsunuzniye gülüyorsunuz ki gülecek ne var
bence siz kendi halinize gülün hem sevgiliyi şikayet edip hem sevgilime laf etmeyin diyen sizsiniz ve sevgiliniz sizi parmağında oynatııyor ve daha adı sevgiliyken
eş halini düşünemiyorum bile
ayrıca buraya konu açarsan herkes yorum yapar hoşuna gitsin gitmesin
herkeste aynı yerde buluşuyor sa hata sizdedir bunu kabul edersin etmezsin senin bileceğin bir şey
biz seni düşünerek yorum yaparız sen buna uyarsın uymazsın hayat senin
yorumlara karışma hakkın yok bence
Ya siz neden bu kadar on yargılısnız. Nerden biliyorsunuz nerden tanıyorsunuz sevgilimi. Herkes yaptığı hatayı okuyorda hatasını anladigini neden kimse okumuyor. Baskalarinin yaşadığı seyi bizim hayatımızla bağdaştirmayn. Bu sinirinizi de baska yerde atin. Biraz insanlara sayginiz olsa zaten suan mutlulugumuza sevinip allah mutlu etsin diyebilirdiniz suclayip insann hevesini kırmak yerine. Evet yorum yapmanıza da gerek yok istemiyorsaniz. Zaten getek kalmadı yorumlari suan havaya yapıyorsunuz bi problem yok çünkükızlar daha fazla yorum yapmayalım bence konu sahibesini melek
anlayışlı sevgilisiyle başbaşa bırakalım
yarın öbürgün bu adamla evlenip
buraya eşim beni sokağa bile salmıyor ailemle görüştürmüyor hapis hayatı yaşıyorum
diye dertlenirse hiç şaşırmayacağız doğal olarak.
Siz benim yazdığımı okuyup anlayıp ondan sonra sorunuzu sorun bende cevapliyimsize özel olan bir şeyi neden dert edip buraya konu olarak açtın diye sorarlar adam dimi?
hadi sordum o zaman?
Kusura bakmayın canm biz insanlar hata yapabiliyoruz. 5 elin parmakları bile birbirinden farklı bi insanla anlaşırken sorunlar çıkabiliyor. Siz melekler gibi hatasz degiliz malesef.konuya bak yine neye döndü
canım sevgilim melek sevgilim
o kadar iyiydi madem de konu sahibesi neyi dert ettin
Ya siz neden bu kadar on yargılısnız. Nerden biliyorsunuz nerden tanıyorsunuz sevgilimi. Herkes yaptığı hatayı okuyorda hatasını anladigini neden kimse okumuyor. Baskalarinin yaşadığı seyi bizim hayatımızla bağdaştirmayn. Bu sinirinizi de baska yerde atin. Biraz insanlara sayginiz olsa zaten suan mutlulugumuza sevinip allah mutlu etsin diyebilirdiniz suclayip insann hevesini kırmak yerine. Evet yorum yapmanıza da gerek yok istemiyorsaniz. Zaten getek kalmadı yorumlari suan havaya yapıyorsunuz bi problem yok çünkü
hayır ben zaten sizin ona o kadar taviz verme yorumlarına falan bişey demedim onlara bi lafım yok. sadece şuan hatasını anladı çözdük diyorum ısrarla mutsuz olacaksınız diyorsunuz ona sinir oluyorum. sevgilim melek falan değil ama bu kadar hala herkes üstüne geldiği kimse hatasını anladığını kabullenmediği ben bu yorumları yazıyorum.senin anlamadığın buradaki kadınlar seni iyiliğin için uyarıyor
ama senin gözlerin öyle bir bağlanmış ki gerçeği görmek istemiyorsun
şimdi dediklerimiz bir kulağından girip diğerinden çıkıyor ama yarın öbür gün keşke kulağıma
küpe yapsaymışım diyebilirsin.
ne diyeyim umarım biz yanılıyoruzdur,siz mutlu olursunuz.
kimsenin mutluluğunda gözümüz yok.
aynen bunu anlatmaya çalışıyorum kuzum :))arkadaşımız dün sevgilisine kızdığı an o büyük evhamla hayal kırıklığıyla konuyu açmış olabilir arkadaşlar.herkes kendine göre haklı belki ama sonuçta çözmüşler olayı.ama tabiki taviz vermemesi gerektiğini de anlayacak diye umuyorum :) sonrada barışınca mutlulukla aramız iyi demiş kocam melek dememiş sonuçta :)
hayırlı işler bol güneşler :) polemiğe hiiç gerek yok :)
Siz kafanizdaki doğrularla neye uğraşıyorsunuz anlamıyorum. Benim halimdede gulunecek biseu yok sevgilimde beni parmaginda oynatmiyor. Ben yorumlara karışıyor olsam suan size yaptığım yorum bu olmazdı bunu da bilin. Ben hallettik dedikçe neyi sucluyorsunuz kimi sucluyorsunuz siz hala. Siz cok mükemmel hic hata yapmayan insanlar olabilirsiniz. Kusira bakmayn biz arada hata yapabiliyoruz. Belki siz cok mükemmel oldugunuz icin suan bu kadar anlayışsızsıniz. Suan bizim aramzin duzeldigine sevgilimin hatasini anladığına sevinmeyip hala sevgilin seni evlenince eve kilitler falan gibi yorumlar yapabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?