- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
Değil canım ya ama burnumdan geldi insanlar çok acımasızlar heralde problem bende üzülen ben olduğuma göre neyin sonucu ne yaptım bilmiyorumYanlış yapıyor böyle senı ıyıce bunaltır ve sen bu duruma daha ne kdar dayanabilirisn . Erkeklerin böyle halleri var ama gittiğin yer yanlış bir yer degil ki
Acıyor sadece hissettiğimi yazdm ben oraya. sonuçta bi eşya bile kaybolsa üzülüyor insan. Benim evlenicegm adam dedigim insan bana ayrilicam diyor canımın acımasından doğal ne var bunda yargılancak ne var anlamadımYargılamayın demişsiniz.
Ben sevgilinin bu yaptığına seninde canım acıyor sözüne yargılamadan yorum yapamam..
Haklısın ne diyim cok saçma benim kadar oda emek verdi oda zamanını verdi simdi bi çırpıda nasıl kıyıyor anlamıyorum. Ben gerçekten onunla dürüstlüğü ve beni bırakmadığı için evlilik kararı almıştım bildiğim hersey yalan çıktı. Doğum gününü bile yapamicam. Bu kadar kolay olamaz yaya durum acayip saçma bu kadar aşkınızdan ölüyorsanız ortalıkta ayrılık lafının dönmemesi gerekirdi bu kadar kolay gözden çıkartılabilecek misin? taviz tavizi doğurur eğer bu dediğini yaparsan ömrü boyunca hep bu taktiği kullanır ayrıca altı üstü dayına gitcekmişsiniz bu ne zorbalık?
o şehirdekiler adam mı yiyormuş ?Kızlar yazcaklarım çok saçma gelicek size biliyorum bencede saçma ama böyle bir durumun içindeyim.
Sevgilim 27 yaşında 4 yıldır beraberiz. Lütfen çok ağır şeyler söylemeyin onada..
Annem babam dedem kardeşim hep beraber bi şehre gidicez biz dayımlara cuma gidip pazar aksami dönülcek. Yok sevgilim gitmicen diyor ve gidersen ayrılırım diyor. Çok canım yanıyor o benden vazgeçmiyor diye ben bu kadar ciddi düşünüyordum onunla kavga etse tamam ama ayrılık diyor.
Aslında dürüst biri hiç yanlışı olmadı bugüne kadar bana ama o şehri sevmiyor istemiyor. Baska bir yerde olsalar tamam diyor. Benide abim çağırdı akrabalara sen salmıcan diye gitmedim diyor. Başkalarının yönlendirmesinden bıktım diyor. Nabıcam ben hasta mı edeyim kendimi de gitmeyim nabaym. Yargılamayın lütfen
haddinden fazla değer vermişsin kimse vazgeçilmez değildir ve bu üstünlük taslamalar sıkboğaz etmeler hiç hoş ve sağlıklı değil ailem zorladı de git sana bu kadar müdehale etmesine izin verme sende bu derecede müdehale etme ha ayrılıyorsa bu yüzden zaten ayrılsın gitsin bu kadar kolay ve saçma sebepten bitirilmez ilişkiHaklısın ne diyim cok saçma benim kadar oda emek verdi oda zamanını verdi simdi bi çırpıda nasıl kıyıyor anlamıyorum. Ben gerçekten onunla dürüstlüğü ve beni bırakmadığı için evlilik kararı almıştım bildiğim hersey yalan çıktı. Doğum gününü bile yapamicam. Bu kadar kolay olamaz ya
Şehri sevmiyor diye ben nabaym ki beni bu kadar ailemle arasında bıraktıo şehirdekiler adam mı yiyormuş ?
o şehri sevmemek başka sizi kısıtlamak başka .
Acıyor sadece hissettiğimi yazdm ben oraya. sonuçta bi eşya bile kaybolsa üzülüyor insan. Benim evlenicegm adam dedigim insan bana ayrilicam diyor canımın acımasından doğal ne var bunda yargılancak ne var anlamadım
bu kadar kolay işte...Haklısın ne diyim cok saçma benim kadar oda emek verdi oda zamanını verdi simdi bi çırpıda nasıl kıyıyor anlamıyorum. Ben gerçekten onunla dürüstlüğü ve beni bırakmadığı için evlilik kararı almıştım bildiğim hersey yalan çıktı. Doğum gününü bile yapamicam. Bu kadar kolay olamaz ya
Ailene gitme demez evlenince eminim ondan. Blöf benimde aklıma geldi ama biz ayrılırsak bidaha barışmayz gibime geliyor. Bunun üzerine blöf yapılır mı riske edilir mi bu kadarbence sadece blöf yapıyor.
senin üzerinde ki otoritesini ve etkisini görmek istiyor.
evlenince ailene gitme diyecek sanırım.
şimdiden onlara güvenmediğine göre.
o zaman da ailen içini acıtan tarafda olacak.
seçim senin.
sen onu kaybedeceksen o da aseni kaybedecek.
üstelik buna sebep olan da kendisi olacak.
Şimdi canm benim istediklerimi elbet yazmıcaksînz sizin fikirlerinizi istemesem konu acmam. Ama fikrini söylemek var söylemek var. Yargılamadan yardmci olamaz mısın bi insana. Illa konudaki açıkları yüzüne vurmak mı gerek yada. Bak bu kadar insan yorum yapabildi hangisini tersledim hangisi benim istediğimi dedi. Lütfen amasevgilime kötü birşey demeyin beni yargılamayın o zaman neler duymak istiyorsan sen söyle biz yazalım..
ben şuna hayret ediyorum aynısını baba ya da abi yapsa,bu kadar karışsa eminim özgürlükten dem vurulur ama iş henüz sevgili olan bir adama gelince ses çıkarmaz,bahaneler aranır.
belliolmaz canım.Ailene gitme demez evlenince eminim ondan. Blöf benimde aklıma geldi ama biz ayrılırsak bidaha barışmayz gibime geliyor. Bunun üzerine blöf yapılır mı riske edilir mi bu kadar
ben o şehre bayılıyorum deyin .Saygı duymak zorunda .Şehri sevmemek gibi bir bahane olamaz .Şehri sevmiyor diye ben nabaym ki beni bu kadar ailemle arasında bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?