çok canım acıyor yardım edin :(

Yargılamayın demişsiniz.
Ben sevgilinin bu yaptığına seninde canım acıyor sözüne yargılamadan yorum yapamam..

Yanlış yapıyor böyle senı ıyıce bunaltır ve sen bu duruma daha ne kdar dayanabilirisn . Erkeklerin böyle halleri var ama gittiğin yer yanlış bir yer degil ki
Değil canım ya ama burnumdan geldi insanlar çok acımasızlar heralde problem bende üzülen ben olduğuma göre neyin sonucu ne yaptım bilmiyorum

ya durum acayip saçma bu kadar aşkınızdan ölüyorsanız ortalıkta ayrılık lafının dönmemesi gerekirdi bu kadar kolay gözden çıkartılabilecek misin? taviz tavizi doğurur eğer bu dediğini yaparsan ömrü boyunca hep bu taktiği kullanır ayrıca altı üstü dayına gitcekmişsiniz bu ne zorbalık?

Yargılamayın demişsiniz.
Ben sevgilinin bu yaptığına seninde canım acıyor sözüne yargılamadan yorum yapamam..
Acıyor sadece hissettiğimi yazdm ben oraya. sonuçta bi eşya bile kaybolsa üzülüyor insan. Benim evlenicegm adam dedigim insan bana ayrilicam diyor canımın acımasından doğal ne var bunda yargılancak ne var anlamadım

Haklısın ne diyim cok saçma benim kadar oda emek verdi oda zamanını verdi simdi bi çırpıda nasıl kıyıyor anlamıyorum. Ben gerçekten onunla dürüstlüğü ve beni bırakmadığı için evlilik kararı almıştım bildiğim hersey yalan çıktı. Doğum gününü bile yapamicam. Bu kadar kolay olamaz ya

o şehirdekiler adam mı yiyormuş ?
o şehri sevmemek başka sizi kısıtlamak başka .

haddinden fazla değer vermişsin kimse vazgeçilmez değildir ve bu üstünlük taslamalar sıkboğaz etmeler hiç hoş ve sağlıklı değil ailem zorladı de git sana bu kadar müdehale etmesine izin verme sende bu derecede müdehale etme ha ayrılıyorsa bu yüzden zaten ayrılsın gitsin bu kadar kolay ve saçma sebepten bitirilmez ilişki

bence sadece blöf yapıyor.
senin üzerinde ki otoritesini ve etkisini görmek istiyor.
evlenince ailene gitme diyecek sanırım.
şimdiden onlara güvenmediğine göre.

o zaman da ailen içini acıtan tarafda olacak.
seçim senin.

sen onu kaybedeceksen o da aseni kaybedecek.
üstelik buna sebep olan da kendisi olacak.

Psikolojik sıkıntı var sevgilinde , ailenle gideceğin yere karışma lüksü yok.

O zaman git ve sevgilinin asıl yüzünü gör.. Bu bir fırsat sana o kadar kolay harcıyor demek ki

bu kadar kolay işte...
insanoğlu çiğ süt emmiş, herkesin egosu başkalarının mutluluğundan önemli, altı üstü dayınlar ya, üstelik ailenle gideceksin, ego savaşına dönmüş sevgilinin gözü egosundan başka bişey göremiyor, yazık....
içinin yangınına yazık..

sevgilime kötü birşey demeyin beni yargılamayın o zaman neler duymak istiyorsan sen söyle biz yazalım..

ben şuna hayret ediyorum aynısını baba ya da abi yapsa,bu kadar karışsa eminim özgürlükten dem vurulur ama iş henüz sevgili olan bir adama gelince ses çıkarmaz,bahaneler aranır.

Ailene gitme demez evlenince eminim ondan. Blöf benimde aklıma geldi ama biz ayrılırsak bidaha barışmayz gibime geliyor. Bunun üzerine blöf yapılır mı riske edilir mi bu kadar

Bu adamla neden evlenmeyi düşünüyorsun? Bugün "şehri sevmediği" için seni dayına göndermeyen adam, yarın annenin evinin "ilçesini" sevmezse ne olacak? Bir adam için anandan, babandan mı ayrı kalacaksın? Marketteki satıcının "tipini" beğenmezse alışverişe mi çıkmayacaksın? Karşı komşunuzu sevmezse, perdeyi mi açmayacaksın?

Saçma sapan bir sebep için senden ayrılıyorsa, bırak gitsin zaten. Sen böyle yaptığın için, o sana böyle davranabiliyor zaten. Kaybetme korkusunu hiç vermemişsin ki sen adama. Naparsam yapayım bu kız gitmez diye düşünüyor belli ki.

Ayrıca gerçek sevgi bu değil. Seninki bağımlılık onunki ise psikopatlık. Bir insan sevdiğini nasıl üzer, nasıl ailesinden ayrı koyar, ailesine karşı zor durumda bırakır? Bu kadar bencillik olur mu?

Şimdi canm benim istediklerimi elbet yazmıcaksînz sizin fikirlerinizi istemesem konu acmam. Ama fikrini söylemek var söylemek var. Yargılamadan yardmci olamaz mısın bi insana. Illa konudaki açıkları yüzüne vurmak mı gerek yada. Bak bu kadar insan yorum yapabildi hangisini tersledim hangisi benim istediğimi dedi. Lütfen ama

Sevgilin seni kuklası hatta tabiri caizse köpeği falan sanmış herhalde. Onun istediği yere gideceksin istemediği yere gitmeyeceksin. Sevdiğini yiyeceksin sevmediğini yemeyeceksin. Suyu bile o susamadan içemezsin herhalde. Ne güzel ilişkiymiş. Çöpe atılan yazık edilen 4 seneden başka birşey değil ilişkiniz. Böyle bir adamla ne işin var ? O ilginç ama senin böyle bi adamı hayatında tutman daha da ilginç geldi bana.

18 yasinda kiz
Sevgili derdine degil okul kariyer derdine dusmeliydi
Sevgilin tuhaf ayrica o kim ki ailenle gidecegin yere karisiyor..

Ailene gitme demez evlenince eminim ondan. Blöf benimde aklıma geldi ama biz ayrılırsak bidaha barışmayz gibime geliyor. Bunun üzerine blöf yapılır mı riske edilir mi bu kadar
belliolmaz canım.
hem daha sevgiliyekn bu kadar hakimiyet pek normal değil.
ben 15 yıllık evliyim.
3 yıl da nişanlı kaldık.
hiç bir zaman hala da böyle bir sınır koymamıştır.
zaten ilk başta bana çok güvendiğini söylediğini duyduğum için olabilir demiştim.

velhasılı güven sevgiden önce gelmeli.
bu konuda sıkıntısı var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…