• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok canım acıyor

Bu mesaj bence fake. Çünkü kayınvalidenin söylediği şeylerde bir aşağılama yok. Ayrıca bir kadın, eşine kayınvalidesi için buna ağzının payını veremedin, der gibi "neden buna cevap vermedin" demez. Bu alenen büyük bir saygısızlıktır. Bir de bunun için erkeğin şiddet göstermesi de akıl alır gibi değil. Zaten yapılan, söylenen hiçbir şey için bir kadına, hiç kimseye şiddet gösterilemez, gösterilmemeli. Bunu hangi vicdan kabul eder? Nasıl bir şey bu? Bu sebeple mesajın hayal ürünü olduğunu düşündüm. İnşallah da öyledir.

Annesine bu dedin diye seni mi dövdü?? Böyle bir insanla 8 yıldır mı evlisin??
Ben her gün daha da şok oluyorum bdv'de
benim anladığım sırf orada annesini mutlu etmek EGO'sunu tatmin etmek için beni dövdü
Bunu diyebilecek rahatlığa ulaşmışsın. Ya da konu direk sahte.

Bu kaçıncı vaka kayinvalidelerden bu sut ogullarindan illalah ya.. ah ah pilini pirtini topla çek git allahini seversen kadinlik gururu bırakmamiş insanda pişmanım derse sakin merhamet gösterme sakin barışma bitmiş bu senin için. nefret ettim suan tiksindim adamdan... :sinirli:

Ne düşünelim sence, yahu arkadaşım belli ki bu kadar rahat dövdüğüne göre ilk değil boşan tabi ki ama ilk once darp raporu alıp süründür şikayet et içeri atsınlar

eşiniz bunları yaptı ise o normal değil de

kv ye neden kendiniz cevap vermeyip de adama laf ediyorsunuz

nerem küçük ayol benim bu ülkede 170 lik kız mı var deseydiniz

neden ağzınıza araba basmış gibi susuyor sonra adama çemkiriyor

sonra da dayak yiyip bir de o adamla eve gidiyorsunuz

bağırsaydınız apartman içinde, çağırsaydı komşular polis

sizden geçmiş de bunları benzer durumda olan başkaları okur da feyz alır belki diye yazdım

size tavsiyem de hemen polis çağırın ve doktor vs ile koruma kararı alın gitsin eşiniz annesi ile kalsın

Son düzenleme:
Bence varya ani sinir krizi ile buraya yazıyorlar hiçbir icraat yok bu hanımlarda yani rastlamadım ne kadardır burdayım yani.. Tabıki çekmek isterse kendileri bilir zerre ucu bize dokunmaz ah deriz vah deriz unuturuz ama siz böyle kadınlık gururu birakmayarak mesrulastirilmasina zemin sagliyorsunuz sayenizde kadının sirtindan sopa eksik olmuyor hor görülen asagılık bi cinsiyete dönüşüyor yuz verilmiş bu ayilara bikere..:işsiz:

Ezdirme bu kadar kendini.. Yani siddete karsiyim herkes gibi ancak sizin eliniz armut mu topluyordu o an, madem utanmamis geberesice size annesinin yaninda el kaldirmis siz de vursaydiniz allah ne verdiyse..
Elleri kirilsin.. Bir de utanmadan barisalim demis.. Haysiyetsiz..
Cok sinirlendim su an esiniz olacak mahlukata..
Ailen nasil ne diyorlar bosanirsan bir gelirin gidebilecegin bir ailen falan kimin kimsen yok mu..
Tereddutsuz bosan..kurtar hayatini..

Valizimi topladım gidecektim sabah çıkarken kapıyı üstümden kitlemiş, öğlen olunca da hazırlan çocukla gezmeye götürücem dedi, bende Seninle şurdan şuraya gitmem dedim 10 dk içinde hazır ol sürüye sürüye götürürüm dedi zorla çıkardı , ama bu olanları yutmucam kızlar kalbim çok acıyor gözüm vücudum mor kalbim kırık

Valizimi topladım gidecektim sabah çıkarken kapıyı üstümden kitlemiş, öğlen olunca da hazırlan çocukla gezmeye götürücem dedi, bende Seninle şurdan şuraya gitmem dedim 10 dk içinde hazır ol sürüye sürüye götürürüm dedi zorla çıkardı , ama bu olanları yutmucam kızlar kalbim çok acıyor gözüm vücudum mor kalbim kırık
İlk kez mi böyle davranıyor?

telefon yok mu arasana polis veya aileden birini resmen bu bir suç ben olsam bağırır çağrır cama cümle alemi toplardim bi ton çözüm yolun vardı.. Vurur bu seni allah korusun derhal boşan derhal bu adamdan herseyi beklerim.... :skandal:

Dalgamı geçiyorsun birde gelmeyeni gittin? Söyle bir ailenin yanına git polisi ara yada sonra git. Sağlam durmasan daha beterlerini yaşarsın

okurken nefesimi tutmuşum başım döndü

hemen darp raporu alıp ya ailenizin arkadaşlarınızın yanına ya da sığınma evine gidin

dayak nedir ya

Hemen darp raporu alın. Ve kesinlikle boşanın.. Böyle hastalıklı bir zihniyetle yaşayamazsınız. İnanamıyorum yaa ne insanlar var. Elleri kırılasıca..

merhaba arkadaşlar , bu siteye sırf bu konu için üye oldum ,canım çok sıkkın hemen konuya geçiyim , kaynanamın gündüz misafirleri vardı yardıma gittim akşam olunca da eşim geldi yemek yedik, sonra salona geçtik ordan burdan konuşurken bugün tam 8 yıl önce ilk kez bu eve gelmiştim dedim, kaynanamda başladı ilk geldiğin gün miniciktin kuş kadardın şaştım kaldım oğlum kimi getirdi diye kolu kadar birini almış getirmiş diye şaşırdık gibisinden aşşağlayıcı cümleler kullandı üstelik bunu daha öncede yaptı boyum 1.70 ilk evlendiğim sene sıfır bedendim çok zayıftım,(boyuma kısa diyen tek kadın bu)kaynana mutfağa gidince eşime neden buna cevabını vermedin dedim oda ayağa kalktı kapıyı kapattı bağırarak sen kime bu diyorsun anneme bu diyemezsin dedi saçımdan tuttu ortaya attı dövmeye başladı sonra annesini çağırdı bidaha bu eve gelmeyecek dedi annesi de oğlum ben bişey demedim diye acındırmaya başladı eşimde biliyorum anne bu şizofren bu takıntılı bu hasta bu fesat diye bana hakaretler apartman da bağıra bağıra konuşmalar annesinin gözü önünde merdivenlerde düşürmeler eve gidince seni öldüreceğim diye ithamlar , yola koyulduk annesinin sokağı çıkınca koluma gir demeye başladı eve girdik hadi barışalım demeler ,ben istemeyince gene dövdü sol gözüm ve sol omzum morluklar içinde sabaha kadar acıdan uyuyamadım, boşanmayı düşünüyorum bu olanları içime sindiremiyorum benim anladığım sırf orada annesini mutlu etmek EGO'sunu tatmin etmek için beni dövdü, siz ne düşünüyorsunuz kızlar?
Eziniz ilk kezmi size siddet uyguladi yoksa zaman zaman siddet goruyomusunuz esinizden

merhaba arkadaşlar , bu siteye sırf bu konu için üye oldum ,canım çok sıkkın hemen konuya geçiyim , kaynanamın gündüz misafirleri vardı yardıma gittim akşam olunca da eşim geldi yemek yedik, sonra salona geçtik ordan burdan konuşurken bugün tam 8 yıl önce ilk kez bu eve gelmiştim dedim, kaynanamda başladı ilk geldiğin gün miniciktin kuş kadardın şaştım kaldım oğlum kimi getirdi diye kolu kadar birini almış getirmiş diye şaşırdık gibisinden aşşağlayıcı cümleler kullandı üstelik bunu daha öncede yaptı boyum 1.70 ilk evlendiğim sene sıfır bedendim çok zayıftım,(boyuma kısa diyen tek kadın bu)kaynana mutfağa gidince eşime neden buna cevabını vermedin dedim oda ayağa kalktı kapıyı kapattı bağırarak sen kime bu diyorsun anneme bu diyemezsin dedi saçımdan tuttu ortaya attı dövmeye başladı sonra annesini çağırdı bidaha bu eve gelmeyecek dedi annesi de oğlum ben bişey demedim diye acındırmaya başladı eşimde biliyorum anne bu şizofren bu takıntılı bu hasta bu fesat diye bana hakaretler apartman da bağıra bağıra konuşmalar annesinin gözü önünde merdivenlerde düşürmeler eve gidince seni öldüreceğim diye ithamlar , yola koyulduk annesinin sokağı çıkınca koluma gir demeye başladı eve girdik hadi barışalım demeler ,ben istemeyince gene dövdü sol gözüm ve sol omzum morluklar içinde sabaha kadar acıdan uyuyamadım, boşanmayı düşünüyorum bu olanları içime sindiremiyorum benim anladığım sırf orada annesini mutlu etmek EGO'sunu tatmin etmek için beni dövdü, siz ne düşünüyorsunuz kızlar?
Eziniz ilk kezmi size siddet uyguladi yoksa zaman zaman siddet goruyomusunuz esinizden

Senin gibi kocanin Allah belasini versin. Kadinlara kalkan eller felc olsunda analariniz beslesin sizi.

Back
X