- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.037
- 398
- 35
- Konu Sahibi nehiraras85
-
Davetiye niye öyleymiş peki? Sordun mu?gitmryi düşünmüyordum ama bir davetiye hazırlamışlar hiç ayrılmamış gibi eski eşin soyismi falan yok ikisinin kocaman & aralarında bu işaret olarak yazıyor isimleri.çocuk bizde kalıyor.eşimin ailesi dışarda gelecekler bana görümceler eltiler kayınvalideler hazırlanıp süslenip üpslenip düğüne gitcekler ben dış kapının dış mandalı.bilmiyorum arkadaşlar kafam çok karışık.ben eski eşimle hiç birsekilde irtibat halinde değilim oğlumla iletişim kuruyorlar ben kendisiyle görüşmüyorum.
Buna da katılıyorum. Misafir gibi görülmüşsen öyle davran. Bardak bile kaldırma. Bırak çok değer verdiği ex karısı çeksin anasının danasının zırıltısını.Ne gerek var ki sünnet düğününe? Mutlu çiftlerden bile kaçı böyle bişey yapıyor?
Hadi onu geçtim kartta Ali'nin Velinin sünnet düğünü diye yazar, dipte küçük bir not olur. Annesi şu, Babası bu.
Dediğiniz şekilde çok itici, asıl eşi siz olduğunuz için. Bu organizasyon vs hiç sizin fikriniz alınmadan yapıldıysa, sinirlenmekte haklısınız.
Alın oğlunuzu gidin bir tatile en azından. Düğün misafirlerinin yükünü siz çekmeyin bari. Kocan ağırlasın anasını, danasını. Madem sizi hiçe saymış, siz de onun hayatını bu iş için kolaylaştırmayın.
gitmryi düşünmüyordum ama bir davetiye hazırlamışlar hiç ayrılmamış gibi eski eşin soyismi falan yok ikisinin kocaman & aralarında bu işaret olarak yazıyor isimleri.çocuk bizde kalıyor.eşimin ailesi dışarda gelecekler bana görümceler eltiler kayınvalideler hazırlanıp süslenip üpslenip düğüne gitcekler ben dış kapının dış mandalı.bilmiyorum arkadaşlar kafam çok karışık.ben eski eşimle hiç birsekilde irtibat halinde değilim oğlumla iletişim kuruyorlar ben kendisiyle görüşmüyorum.
gitmryi düşünmüyordum ama bir davetiye hazırlamışlar hiç ayrılmamış gibi eski eşin soyismi falan yok ikisinin kocaman & aralarında bu işaret olarak yazıyor isimleri.çocuk bizde kalıyor.eşimin ailesi dışarda gelecekler bana görümceler eltiler kayınvalideler hazırlanıp süslenip üpslenip düğüne gitcekler ben dış kapının dış mandalı.bilmiyorum arkadaşlar kafam çok karışık.ben eski eşimle hiç birsekilde irtibat halinde değilim oğlumla iletişim kuruyorlar ben kendisiyle görüşmüyorum.
Bu durumda bende gıderdım dugune pekala suslenıp hemde !gitmryi düşünmüyordum ama bir davetiye hazırlamışlar hiç ayrılmamış gibi eski eşin soyismi falan yok ikisinin kocaman & aralarında bu işaret olarak yazıyor isimleri.çocuk bizde kalıyor.eşimin ailesi dışarda gelecekler bana görümceler eltiler kayınvalideler hazırlanıp süslenip üpslenip düğüne gitcekler ben dış kapının dış mandalı.bilmiyorum arkadaşlar kafam çok karışık.ben eski eşimle hiç birsekilde irtibat halinde değilim oğlumla iletişim kuruyorlar ben kendisiyle görüşmüyorum.
eşim çocuk için hersey yapılması taraftarı ben öyle düşünmüyorum yeni bi hayat kurmusuz cocuga bunu kabul ettirmesi ve görüşmede konuşmada bi sınır olması taraftarıyım her eski eş aradıgında 2 sokak asagı eczane var gidip ilac alamıyor eşimi arıyor al sunu getir bunu getir oda mesafe koymuyor cok fazla taviz veriyor.
çocuk annesinde kalıyor hafta sonları bizde çocuk için istiyor ilacı ama alma durumu var bahane bulup bisekilde irtibatta kalmaya calışıyor.
Ya ben bu işi hiç sevmedim. Kadının bence içi fesat ve sende çok taviz vermişsin. Git ya adamın eşi sensin o değil. Ayrıca eşin neden onun ağzına bakıyor onu hiç anlamadım zaten. Ex istemiyormuş vah vahh. O adamın karısı sensin. Sizi yanyana görünce akıllanır belki. Ay sinir oldum.gelmek istemezsen gelme degil.gelmek istersen gelme diyemem dedi.yani gelmemi istemiyor eski eşi sanırım oda gel diyemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?