çok canım sıkkın lütfen akıl verin...

Davetiye niye öyleymiş peki? Sordun mu?

Buna da katılıyorum. Misafir gibi görülmüşsen öyle davran. Bardak bile kaldırma. Bırak çok değer verdiği ex karısı çeksin anasının danasının zırıltısını.

Yani oğlunuzun gideceği okul olsun, ne biliyim bir rahatsızlığı olsun, yapmak istediği bir aktivite, gitmek istediği bir kamp olsun, ortak alacağanız hiç bir kararınız yok mu? Oğlunuzun geleceği üzerine hiç konuşmuyor musunuz? Oğlunuzun boşanma ve sonrasından minimum etkilenmesi için bir şeyler yapmadınız mı? Peki iletişimde olsanız şimdiki eşiniz buna arıza çıkarır mı?
Eşinizin oğlu anne-babasının boşanmasını nasıl karşılamış? Kaç yaşında? Arkadaşları sünnet düğününde olacak mı? O çocuk bu konuda ne istiyor sizce? Yani sünnet davetiyelerinde ki isim anne & baba şeklindedir zaten. karı & koca değil.
Eşinizi seviyor musunuz? O sizi seviyor mu? Bunlar dışında mutlu huzurlu musunuz? Eğer cevap evetse. çok büyütmeyin derim.

Son düzenleme:

Çocuklar için her şey. Böyle düşünün.
Ayrılmışlar ama anne baba ismi olarak elbette öyle yazılacak.

Hediyenizi gönderin , üstüne güzel bir not düşün ve gitmeyin derim.

Sahiplendiginiz ve kiskandiginiz için gitmek istiyorsunuzdur yoksa eminim ki siz de orada olmak istemezsiniz.

Bu durumda bende gıderdım dugune pekala suslenıp hemde !

Buarada artık şu yobaz yobaz adetleri bırakın sünnet düğünü nedir ayıptır günahtır
alalem sizin cocugunuzun sünnet,, askerliği, nişanı düğünüyle uğraşacak tabi !

eski eşimle biz kötü bişekilde ayrıldık hem aldattı hemde bi dünya borç bıraktı cocuk için bile olsa görüşmüyorum kendisiyle o bunu haketmiyor cünkü benim oğlum 10 yasında kendi iletişim kurabiliyor onun aracılığla bişeyler yapılcaksa bize düşenleri yapıyoruz.şimdiki eşim çok geniş bi insan anlayış göstermeye calışıyorum görüşmelrine ama fazlasını kaldıramıyorum okadarda medeni olamıyorum

eşim çocuk için hersey yapılması taraftarı ben öyle düşünmüyorum yeni bi hayat kurmusuz cocuga bunu kabul ettirmesi ve görüşmede konuşmada bi sınır olması taraftarıyım her eski eş aradıgında 2 sokak asagı eczane var gidip ilac alamıyor eşimi arıyor al sunu getir bunu getir oda mesafe koymuyor cok fazla taviz veriyor.

bütün yorumları okudum evet çocuk varsa irtibat tamamen kesilemez ama bu kadar olmaz kimse kusura bakmasın ben olsam burnundan fitil fitil getirirdim resmen kendi başına buyruk bekarmış gibi tavırlar hoşgörü gösterebileceğimi sanmıyorum

Normalde olsa dahil olmazdim ama çok sık görüşüp bunu madem sizden gizliyor o zaman gidin derim.

Eski eşi ile görüşmesinde anormal birşey yok ama görüşüp gorusmedim demesi insanın kafasını kurcalar. .

Çocuk sizinle kalıyormuş zaten yanlış anlamadıysam eşiniz kadının ilacını neden alıp götürüyor gitsin bir zahmet kendisi alsın. Bu durum arada çocuğun olmasıyla alakalı bir durum değil ki.

Sende o zaman ex gibi yap. Hiçbir şeyi kendin halletme kocandan talepte bulun. Tamirat gibi alışveriş gibi. Öyle bir adamı oyala ki eski eşine zaman kalmasın. Zaten eşinin oğlu sizde kalmıyor mu? E daha ne?

Eşin biraz mızmız kadınlardan hoşlanıyor herhalde. Ben olsam elimi onun yapabileceği hiçbir işe sürmezdim sanırım.

çocuk annesinde kalıyor hafta sonları bizde çocuk için istiyor ilacı ama alma durumu var bahane bulup bisekilde irtibatta kalmaya calışıyor.

benim yanımda asla telefonda konusmuyor eski eşiyle müsait değilim deyip kapatıyor niye diye sordugumda kendini kötü hissetme diyor.

Ben bu tarz olaylarda konuya biraz abzurt bakoyorum galiba gider hediyesini verirdim annesinide tebrik eder kisa surede kalkardim muhtemelen

Bence eşinizin size gelmek istemezsen gelme demesi çok ama çok saçma eşininizn soyisiminin davetiyede eski eşinin soyismi olarak yazması çok çok saçmaaa. burada olması gereken şey sizi koluna takıp gerile gerile o düğüne gitmeniz gerek

gelmek istemezsen gelme degil.gelmek istersen gelme diyemem dedi.yani gelmemi istemiyor eski eşi sanırım oda gel diyemiyor.

gelmek istemezsen gelme degil.gelmek istersen gelme diyemem dedi.yani gelmemi istemiyor eski eşi sanırım oda gel diyemiyor.
Ya ben bu işi hiç sevmedim. Kadının bence içi fesat ve sende çok taviz vermişsin. Git ya adamın eşi sensin o değil. Ayrıca eşin neden onun ağzına bakıyor onu hiç anlamadım zaten. Ex istemiyormuş vah vahh. O adamın karısı sensin. Sizi yanyana görünce akıllanır belki. Ay sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…