çok canım sıkkın lütfen akıl verin...

Sizdeki en büyük sıkıntı eşinizin eski eşiyle arasına tam anlamıyla mesafe koyamaması, eşiniz sapla samanı birbirine karıştırıyor bana göre. Çocuk için görüşmek ayrı boşandığı halde bu kadar sık görüşüp karşı tarafın her istediğini yapmak apayrı şeyler. Eğer siz eski eşinizle bu denli görüşüyor olsaydınız bu durumdan rahatsız olmayacak mıydı eşiniz? Muhtemelen olacaktı ama sizden çocuk için görüşüyorumun arkasına sığınıp hoşgörü bekliyor öyle mi?

Geleceğim tabii ki de bakalım eşin ne diyecek. Ya şu kadar pasif olmayın ya bu ne? Eşin birazda senden yüz buluyor bence. Kavga etme ama onun eşi sensin. Bunu algılamasını sağla herkesin.

evet görüşmelerinde hep çocugu bahane ediyor hep biz sizin gibi kötü ayrılmadık anlaşarak ayrıldık sen görüşmiyorsun diye bende görüşmeyeyim istiyorsun ben o kadının her istediğini yapmak zorundayım velayet onda yoksa göstermez oğlumu diyor ne alaka senin yasal görüş hakkın var diiyorum o yetmiyor bana diyor çunku hergün görüyor

Eşinizin bu sözlerinden sonra bu durumun böyle devam edeceği kanısına vardım ben. Karar sizin...

E o zaman boşanmasaymış? Ben olsam çoktan resti çekmiştim. Bu ne ya? Ben burada sinir oldum.

Bence gitmeyin çocuğun annesi ve akrabaları da orada olacak. ki eşiniz de gitmenizi istemiyor.bir tatsızlık olur hoş olmaz.

bende gitmeyi hiç istemiyorum ama eski eş çok yılışık bi kadın benim eşte kadın ne isterse yapıyor içim rahat değil huzursuzum orda olup onları izlemek istiyorum

eski eşler, çocuk için bir araya gelip konuşabilirler. bunda bir sorun yok bence.
sorun sizin o dugunde bir eş olarak kesinlikle eşinizin yanında yer almanız gerektiğinin eşiniz tarafından belirtilmemesi.aksini düşünmek saçmalık olur bence. tabii ki gidin. çocuğu da madem siz büyütüyormuşsunuz üstelik.

Karı koca bosanır ama cocuklardan boşanılmaz.
Eşinizin cocukları ıcın eskı esıyle gorusmesı gayet normal.
Sünnete gelınce ben giderdim.
Hiççç takıntılı bı ınsan olmadım sımdıye kadar.Keyfım nası ısterse.

Eşin seni yanında olmanı istemiyor belki senin üzülmeni istemiyor yada öbür tarafın üzülmesine izin vermek istemiyor olabilir madem böyle sende ısrar etme itici olmakda var sonunda kolay gelsin canım

Hep başkalarının üzüntüsünü düşünecek değilsiniz ya .
Sonuçta bir yuva kurmuşsunuz siz. Eğer eşinden sık goruştuğune dair suphelerın varsa hem bu sunnet aracılığıyla ortamı gözlemlemiş olursun cnm kafanı takma herşey hallolur inş.

Aslında arkadaş doğru yorum yazmış git diyede ,canım benim şüphe duyduğun birşeyler varsa git ki ne varsa su üstüne çıkar belkide gitmen kafandaki soru işaretlerini çözer

Ailem kesinlikle gitme diyor ama ben ikisinin diyoloğlarını tavırlarını izlemek istiyorum. tesekkür ederim canım inşallah hallolur

Zaten evlenerek bir şekilde bu konularda muhataplığa girmiş oluyorsun . Sen kendi kararlarını uygula ömür boyu şüpheyle zaten yaşanmaz ki canm..senin de evladın var sen eşine gelme desen acaba ne düşünür

ona gelme demek ne mümkün ortalığı ayağa kaldırır ama bana gelince hep sabır hep anlayış bekleniyor

Erkeklerde bu konular namus meselesi boyutlarına kadar çıkabiliyor sen görevini yap. Eğer bunun tam tersi olsaydı sen ilgisiz bir eş-anne olacaktın...yaranmak ne mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…