- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi nehiraras85
-
evet görüşmelerinde hep çocugu bahane ediyor hep biz sizin gibi kötü ayrılmadık anlaşarak ayrıldık sen görüşmiyorsun diye bende görüşmeyeyim istiyorsun ben o kadının her istediğini yapmak zorundayım velayet onda yoksa göstermez oğlumu diyor ne alaka senin yasal görüş hakkın var diiyorum o yetmiyor bana diyor çunku hergün görüyor
E o zaman boşanmasaymış? Ben olsam çoktan resti çekmiştim. Bu ne ya? Ben burada sinir oldum.evet görüşmelerinde hep çocugu bahane ediyor hep biz sizin gibi kötü ayrılmadık anlaşarak ayrıldık sen görüşmiyorsun diye bende görüşmeyeyim istiyorsun ben o kadının her istediğini yapmak zorundayım velayet onda yoksa göstermez oğlumu diyor ne alaka senin yasal görüş hakkın var diiyorum o yetmiyor bana diyor çunku hergün görüyor
eski eşler, çocuk için bir araya gelip konuşabilirler. bunda bir sorun yok bence.gitmryi düşünmüyordum ama bir davetiye hazırlamışlar hiç ayrılmamış gibi eski eşin soyismi falan yok ikisinin kocaman & aralarında bu işaret olarak yazıyor isimleri.çocuk bizde kalıyor.eşimin ailesi dışarda gelecekler bana görümceler eltiler kayınvalideler hazırlanıp süslenip üpslenip düğüne gitcekler ben dış kapının dış mandalı.bilmiyorum arkadaşlar kafam çok karışık.ben eski eşimle hiç birsekilde irtibat halinde değilim oğlumla iletişim kuruyorlar ben kendisiyle görüşmüyorum.
öbür tarafı daha çok düşündüğü kesin canım teşekkür ederimEşin seni yanında olmanı istemiyor belki senin üzülmeni istemiyor yada öbür tarafın üzülmesine izin vermek istemiyor olabilir madem böyle sende ısrar etme itici olmakda var sonunda kolay gelsin canım
Aslında arkadaş doğru yorum yazmış git diyede ,canım benim şüphe duyduğun birşeyler varsa git ki ne varsa su üstüne çıkar belkide gitmen kafandaki soru işaretlerini çözerHep başkalarının üzüntüsünü düşünecek değilsiniz ya .
Sonuçta bir yuva kurmuşsunuz siz. Eğer eşinden sık goruştuğune dair suphelerın varsa hem bu sunnet aracılığıyla ortamı gözlemlemiş olursun cnm kafanı takma herşey hallolur inş.
Ailem kesinlikle gitme diyor ama ben ikisinin diyoloğlarını tavırlarını izlemek istiyorum. tesekkür ederim canım inşallah hallolurHep başkalarının üzüntüsünü düşünecek değilsiniz ya .
Sonuçta bir yuva kurmuşsunuz siz. Eğer eşinden sık goruştuğune dair suphelerın varsa hem bu sunnet aracılığıyla ortamı gözlemlemiş olursun cnm kafanı takma herşey hallolur inş.
ona gelme demek ne mümkün ortalığı ayağa kaldırır ama bana gelince hep sabır hep anlayış bekleniyorZaten evlenerek bir şekilde bu konularda muhataplığa girmiş oluyorsun . Sen kendi kararlarını uygula ömür boyu şüpheyle zaten yaşanmaz ki canm..senin de evladın var sen eşine gelme desen acaba ne düşünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?