- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.840
- 798
- 35
- Konu Sahibi nehiraras85
-
Ben aslında kişisel fikrimi değilPeki çocuk için görüşmeleri gereken psikolojik Bi durum oluştuğunda bunda kesin net konuşmak veya bana göre ona göre yok bu işin uzmanları var çocuğu ölçer tartar bir yol gösterir ayrıca her çocuk mutlaka ister anne ve babasıyla bir gün geçirmek ona bunu çok görmemek gerek çocuk dışında görüşmek Etik değil
ee gelmeni istemiyorum demiş ki zaten eşin.merhaba arkadaşlar forma yeni katıldım cok canımı sıkan bir konuda sizinde fikrinizi almak istiyorum.eşimle ikimizinde ikinci evlilikleri birer tane erkek evlatlarımız var.eşim eski eşiyle cok sık konusuyor görüşmüyorum diyor ama ben baskalarından görüştüklerini duyuyorum.eski eşiyle eşim cocuklarına sünnet cemiyeti yapıyorlar beraber.eşim bana gel demedi gelmek istersen gelme diyemem dedi.katılmam doğru olur mu bu lafın üzerine ne yapmam gerekiyor lütfen akıl verin....
merhaba arkadaşlar düğün oldu ve eşim beni götürmedi eski eşi sorun çıkartır güzelim düğünleri mahvolurmuş.ailesinden bir kişi de gel veya gelme öyledir böyledir agzını açıp tek kelime etmediler agız tadıyla yaptılar düğünlerini eski eşi eşim ogulları boy boy oynarken pozlar vermişler faceye birbirleriyle bakışırken fotolar yakalanmıs onları koymuslar.kayınvalidem görümcelerim ve biricik eski eşleri mutlu mutlu pozlar vermişler arkadaşlar delirmek üzereyim benmi çok geri kafalıyım bunlar cokmu normal seyler .eşim kesinkilke onla muhatap olmucam dedi göbek bile atmışlar çıldırmak üzereyim.....
o bunu kabul etmiyorki bide beni sucluyor milletin agzına bakıyormusum kocama inanmıyormusum millete inanıyormusum.eski eş çok cazgır ortalığı ayaga kaldırmasından korkuyorum benim kocada sesini çıkarmaz çocugu birdaha göstermez diye
eşinizin ailesi eşki eşle mutlu pozlar verseler sarmas dolaş sızde bozulmazmıydınız
şimdi eşinizin oğlu da sizinle yaşıyor ..bir nevi annelik yapıyorsunuz ona. gitmek hakkınızdı.eski eşin gönlünü yapmak adına çok saçma olmuş bu durum..neden annesinde değil de sizinle yaşıyor ?gitmryi düşünmüyordum ama bir davetiye hazırlamışlar hiç ayrılmamış gibi eski eşin soyismi falan yok ikisinin kocaman & aralarında bu işaret olarak yazıyor isimleri.çocuk bizde kalıyor.eşimin ailesi dışarda gelecekler bana görümceler eltiler kayınvalideler hazırlanıp süslenip üpslenip düğüne gitcekler ben dış kapının dış mandalı.bilmiyorum arkadaşlar kafam çok karışık.ben eski eşimle hiç birsekilde irtibat halinde değilim oğlumla iletişim kuruyorlar ben kendisiyle görüşmüyorum.
durum çocuk için görüşme meselesini aşmış yani,sanki yeni eş yokmuş gibi davranılmış resmen..eşinizden bir açıklama falan var mı peki?bir de neden boşanmışlardı?merhaba arkadaşlar düğün oldu ve eşim beni götürmedi eski eşi sorun çıkartır güzelim düğünleri mahvolurmuş.ailesinden bir kişi de gel veya gelme öyledir böyledir agzını açıp tek kelime etmediler agız tadıyla yaptılar düğünlerini eski eşi eşim ogulları boy boy oynarken pozlar vermişler faceye birbirleriyle bakışırken fotolar yakalanmıs onları koymuslar.kayınvalidem görümcelerim ve biricik eski eşleri mutlu mutlu pozlar vermişler arkadaşlar delirmek üzereyim benmi çok geri kafalıyım bunlar cokmu normal seyler .eşim kesinkilke onla muhatap olmucam dedi göbek bile atmışlar çıldırmak üzereyim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?