çok canım sıkkın lütfen akıl verin...

Ben aslında kişisel fikrimi değil GelenKutusu 'nun durumuna uzman görüşümü belirttim. (Anlaşılmasında sıkıntı olmasın dıye de alıntı yaptim)
Yoksa birbirinden farklı durumlarda birbirinden farklı çözüm yolları bulmak gerekir.

Gel demedi gelmek istersen gelme diyemem dedi hmm kalbini kırmak ve seni üzmek istemiyorum ama gelmemen benim için daha iyi olur ama gelirsen de mecbur katlanicam böyle bi anlam uyandırdı bende ve davet edilmedigim bi yere ve ağız yapıldığını anladigim birinin davetine kesinlikle gitmem ama esin olduğu ve davet etmesi gerektiği için tavrinida koymalisin

Heh şöyle kararınızı açık olarak söylemekten çekinmeyın bende hep net duruyorum bu konularda eşime karşı...bende çok bocaladım ilk zamanlar ne olursa olsun bu sizin en tabi hakkınız

ee gelmeni istemiyorum demiş ki zaten eşin.
çocuk için görüşmeleri normal.
kendin de aynı durumdasın.
çocuğunun babası ile görüşmüyor musun sen?
bu konuda birbirinize karışmanız doğru değil.
sünnete de gitmeni tavsiye etmem.
bırak çocuk anne babası ile geçirsin .

merhaba arkadaşlar düğün oldu ve eşim beni götürmedi eski eşi sorun çıkartır güzelim düğünleri mahvolurmuş.ailesinden bir kişi de gel veya gelme öyledir böyledir agzını açıp tek kelime etmediler agız tadıyla yaptılar düğünlerini eski eşi eşim ogulları boy boy oynarken pozlar vermişler faceye birbirleriyle bakışırken fotolar yakalanmıs onları koymuslar.kayınvalidem görümcelerim ve biricik eski eşleri mutlu mutlu pozlar vermişler arkadaşlar delirmek üzereyim benmi çok geri kafalıyım bunlar cokmu normal seyler .eşim kesinkilke onla muhatap olmucam dedi göbek bile atmışlar çıldırmak üzereyim.....

Ben çok anlamsız buldum eşinin tavrını. Bu adamla bir ortama giremeyeceksen ne diye evlendi seninle. Faceye de sadece çocuğunun fotoğrafını koyabilirdi, eşi gerekmezdi.

Sert bir dille eşini uyar. Eşimde ikinci evliliğini benimle yaptı böyle bir laf etse mahfederdım onu.

Hangi düğün sahibi kendi düğününü mahveder ki?
Keşke gitseydiniz.
Eşiniz gelme, eski eşim sorun çıkartır dediğinde "bir şey olmaz, insan kendi evladının düğününde neden sorun çıkartsın ki" deseydiniz keşke.

Çok sinirlendim.
Eşinizin yaptığı normal değil.

İki eşli bir hayat sürmek istiyor eşiniz. Hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı. Çok iğrenç.

Çocuğu düşünüyosan gitmemen onun için en mantiklisi. Böyle karmaşik bi tabloyu ona yaşitmayin.
Kaldi ki eşinizin eski karisinin ve ailesinin de rahatsiz edici bakişlari üzerinizde olacak.
Şahsen o ortamin içinde bulunmak istemezdim.

Güncelleme: sünnet olmuş bitmiş ama izleri kalmiş. Senin adina çok can skan bi durum. Eşinle kesinlikle konuşmasin.
Görüşmesine karişma ama bu kadar da laubaliliğe gerek yok yahu.

Eski eşler maalesef böyle muhtaç kadını, fedakar anneyi harika oynuyorlar, çocuklarını düpedüz kullanıyorlar
Benim de başımda var, önceleri normal görüşmeseler anormal olur diyordum ama sonra tavrımı sert koydum, çocuk için görüşmek başka şey, adamı maymuna çevirmek başka şey, eski eş hangi sıfatla çıkartacakmış rezilliği, o evlilik bitti, bu adamın eşi sensin, senin rezillik çıkarmandan korkmalılar

şimdi eşinizin oğlu da sizinle yaşıyor ..bir nevi annelik yapıyorsunuz ona. gitmek hakkınızdı.eski eşin gönlünü yapmak adına çok saçma olmuş bu durum..neden annesinde değil de sizinle yaşıyor ?

durum çocuk için görüşme meselesini aşmış yani,sanki yeni eş yokmuş gibi davranılmış resmen..eşinizden bir açıklama falan var mı peki?bir de neden boşanmışlardı?

boşanma nedeni kadın istemiş eşimin söylediği kadar biliyorum niye istedi peki diyorum boşanmış arkadaşları var gördü onlar özgür özgür hayatını özledi vs vs vs gibi saçma seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…