• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok canım sıkkın

yellow27

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2017
26
2
6
34
Dertlesecek kimsem yok size açılmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.Nereden başlayacagimi bilemiyorum.Biz 2 kardesiz 1 tane abim var Ailem erkek oldugu icin hep onun lafiyla hareket eden erkek cocuklarini önde tutan bir ailem var.7 yıldır evli ve evi ayrı olmasina ragmen annemle babamin ona verdigi ayricaligin farkinda olup annemle babami maddi manevi kullanip annemlerin evine 2 cocuguyla ve karısıyla yerlesmis karısı otururken annemde sofra kurmasini istiyecek kadar yüzsüzleşmis abim var buraya kadar normal(!)olabilir.Bu arada abimin eşi calismiyor abimde aldigi maasi sadece kendi evinin kirasini odeyip geri kalan butun ihtiyaclarini ailemden karsiliyor.Bende evliyim ve 3 aylik bebeğim var abim gibi bende kiradayım annem kamuda memur Ve 3 ay sonra emekli olacak çıkış parasi 70 bin kadar verilecek.Ve annem bana ta 2 yil onceden söz gerip dedi ki ben bu parayi sana vercem sen üstüne kredi cek ev al.Neyse gün geldi çattı abim annemin aklına girdi her zaman ki annemin aklina girip parayi kendisine vermeye ikna etmis haberim yok duyuyorum ki abimler ev bakmaya başlamışlar.Tamam alsinlar o da abim ama ortada verilmis bir söz varken arkamdan hesaplar kitaplar yapilmis yine destekleri abime..Neyse bu arada eşimin annesi felcli babasi vefat etmis o yuzden onun arkasında kimsesi yok..Anneme dedim ki anne tamam sözünü yedin abim aklina girdi en azindan yari yariya böl bak bende kiradayim dedim olmaz dedi o kadar zoruma gitti ki..Bu Erkeklere neden hep ayricalik taniniyor bende kız evladiyim..Simdi sizden akıl almak istiyorum Ailene cok kırgınım hic gorusmek içimden gelmiyor annemin de haftaya ameliyati var gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum cok kirginim resmen 10 yasindaki cocuk gibi beni kandirdi oyaladi..Ne yapmaliyim..

Son düzenleme:
o kadar bakan olmuş kimse cvp yazmamis yeni üye olduğum için yardimci olan yok sanirim..

Annen söz verip seni umutlandırdıysa gerçekten üzücü ama ameliyatına git tabi annen sonuçta canım abinin anne ne demesi lazım bak oda kardeşim yarı yarı ver der diye Benim de eşimin arkasında kimse Yok tu ama çok şükür ev de arabada zaman gelince nasip oldu inşallah sana da nasip olur

Merhaba durumuna gerçekten üzüldüm kardeşler arası ayrımcılık insanı gerçekten üzüyor. Ailenin bunu düşünmesi, hiç olmazsa abinin düşünmesi gerekirdi. Ben ailem teklif etse de olmaz kardeşime yarısını evrin derdim, ama herkes böyle değil tabi. Ameliyatına mutlaka git, sonuçta o ayrı konu bu ayrı konu ama bence her fırsatta dile getir ve vicdan yaptır. Sonuçta kız ailesine her zaman daha sadıktır, erkeğe göre. Yani gün gelecek sen bakacaksın ailene birşey olduğunda gelin değil.

Back
X