çok canım sıkkın::(

siyah-dxuxxsx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
477
0
116
İstanbul
kızlar benimki dert değil belki ama paylaşmak istedim.9 aylık evliyim ben ve şu an oturduğumuz yerde yani semtte oturmak istemiyorum önceden çalışıyodum yine fazla sorun yapmıyodum ama şimdi evde olunca daha çok sıkılıyorum kendime dert ediyorum eşiminde tabiri caizse başının etini yiyorum,satalım burayı diye oda kendince haklı hem daha evin kredisini ödüyoruz o bitmedi hemde başka nerde oturcaz diyo ben evlenmeden önce mahalle ortamı olan yerde oturuyodum yani canım sıkıldığında çıkıp arkadaşıma giidebiliyodum burası hem uzak hem kimseyi tanımıyorum sadece kayınvalidemler var yakında ama ben bi arkadaşımla paylaşcağım şeyleri onla paylaşamam ki evlenmeden önce evden izin alma sorunu vardı gece dışarı çıkmak için şimdi evlendim yine aynı çünkü burda belli bi saatten snra dışarı çıkamazsınki araban olmayınca 10 bilemedin 11de dönmek zorundasın koskoca yaz geçti bi sahile gidemedik gece anca annemlerde kalcağımız gün gidebiliyoruz off ne biliym işte böyle yapıp eşimide üzüyorum onla aramı bozmaktanda korkuyorum ama napiim ya çok sıkılıyorum,bunalımamı girdim ne napcam ben:(

hayır evlenmeden aldık ailesi benim istediğim yerleri istemedi öyle böyle alalım satarız sonra istediğin yerden alırız falan dedi bende tamam dedim mecburen zaten çalışcağım için eve yatmadan yatmaya gtcem diyodum ama işten çıkınca böyle oldu:s

Öyle evler varki,şehirin tam ortasında,heryere yakın,süper ötesi
Ama gel görki içinde huzur yok
Varsın sizin eviniz uzakta olsun herşeye
Eğer içinde huzurunuz varsa bunun için kaçırmayın bence.

valla bu da dert mi diyemiycem artık
hani derler ya herkesin derdi kendine dağdır diye
insan istemediği bi evde oturunca duvarlar üstüne üstüne gelir iyi bilirim
ama eşini de çok sıkboğaz etme daha taksitleriniz de varmış biraz idare et
neden çalışmıyosun başka bi iş bul çalış ne bileyim herhangi bi kursa git
evde oyalanabileceğin bişeyler yap
evin dekorasyonuyla oyna evi sana güzel gösterebilecek farklı detaylar uygula
ne bileyim yap işte bişeyler
bilirim çünkü ev basmasını

çalışıyodum ama müdürle anlaşmazlık oldu çıktım bende arıyorum iş ama bulamıyorum şuan açıköğretm sınavına grcem aklımı toparlayıp ona bile çalışamıyorum yani sorunum aslında ev değil evi seviyorum ama yeri sevmiyorum işte resmn nete bağımlı oldum şu bikaç haftadır burda vakit geçiriyorum hiç değilse vakit geçiyo eşime dırdır yapmıyorum diyorum napiim artık

anlıyorum seni...
ben 23 senemi sultanahmet gibi yoğun, kalabalık, capcanlı bir yerde geçirdim
evlendim neredeyse şehir dışı denebilecek bir yere gittim
ama kendimiz istemiştik orayı
üstelik çalışmıyordum
Allahım ne zor geldi orada oturmak
evimi seviyordum ancak çevrede kimseyi tanımam etmem dışarısı ıssız
gündüz bir markete gidersem giderim
annemlere gittiğimizde resmen nefes aldığımı hissediyordum
ama sonraları oturduğumuz yerde eşimin arkadaşları olduğunu öğrendim
eşleri ile tanıştım birbirimize gidip gelmeye başladık
yaşlarımız da yakın olduğu için çok iyi anlaştık
ama oradan taşındık :(
şimdi de onları çok özlüyorum :(
senin de öyle bir imkanın yok mu canım
kayınvaliden tanır bilir orasını az çok
ne tarafta oturuyorsun?

yok canım ya kayınvalidemde kendi binasındaki alt komşusunu üst komuşusunu tanıyo o kadar ne biliym hiç yaşıtım birilerini göremedim ben illaki vardır ama işte herkes birbirinden bi haber başakşehirde oturuyoruz bende valla eşime beni dağ başına getirdin diyip duruyorum aslında öyle değil gelişmiş yer ne ararsan var ama ben sevemedm işte evlenmedende sarıyer tarafnda oturuyodum

ay canım ya ben de başakşehirde oturdum :)
kaçıncı etaptasın?
evet çok güzel ve gelişmiş bir yer
ama orada oturmak için araba şart gerçekten

canım yanlış anlamada bunun için canını sıktığına değmez ki
sen orda kimseyi tanımıyorsun diye sıkılıyorsun ama zamanla çevre edinirsin bence
birde çocuğun oluncada pek sıkılmaya zamanın kalmazyerimseniben
bende buraya yeni taşındım çok samimi arkadaşlarım yok ama çocuklarım yetiyo bana açıkcası.boş zamanımdada kk de takılıyorum:enbuyukkk:

ben istda oturmuyorum ama bu yaz oraya bi tanıdığımız agitmiştik şehrin dışınd asayılır ama arabayla 20dakkalık yol yalnız orası gelişmiş bi yer :smiley-cool:yani baya zenginle roturyo orda bizim gittiğimizin 3arabası vardı maşallah a.sgerçi her tarafı aynı mı bilmiyorum hiç ama ıssız bi yer sadece şehrin gürültüsü yok inşallah bu sıkıntından kurtulursun:1hug:

canım yanlış anlamada bunun için canını sıktığına değmez ki
sen orda kimseyi tanımıyorsun diye sıkılıyorsun ama zamanla çevre edinirsin bence
birde çocuğun oluncada pek sıkılmaya zamanın kalmazyerimseniben
bende buraya yeni taşındım çok samimi arkadaşlarım yok ama çocuklarım yetiyo bana açıkcası.boş zamanımdada kk de takılıyorum:enbuyukkk:

bencede burda anca çocuk olunca çevre edinirim parka falan götürünce orda tanışırım belki birileriyle ama onunn içinde daha çok var borçlar bitmeden olmas o da ben bazı şeyleri çok kafama takıyorum ondan oluyo galiba

ben istda oturmuyorum ama bu yaz oraya bi tanıdığımız agitmiştik şehrin dışınd asayılır ama arabayla 20dakkalık yol yalnız orası gelişmiş bi yer :smiley-cool:yani baya zenginle roturyo orda bizim gittiğimizin 3arabası vardı maşallah a.sgerçi her tarafı aynı mı bilmiyorum hiç ama ıssız bi yer sadece şehrin gürültüsü yok inşallah bu sıkıntından kurtulursun:1hug:

valla canım zengin olanlar zengin bisde kendi yağımısda kavruluyorus kredi bitsin diye bakıyorusolumunekankayizsmile

canım evet çocuk oldu mu başını kaşıyacak vaktin olmaz
yavaş yavaş yaz geliyor
eşinle çıkın akşamları
sular vadisi var bilirsin orayı çok güzel oluyor akşamları
kredi bitince de baktın hala ısınamadın
o zaman satar yeni bir ev alırsınız
araba oldu mu orada oturmak çok rahat
otobüsün 1 saatte gittiği yere araba ile 15 dk.da gidiliyor

evet öyle araba olunca iyi zaten bitek vadi var gezilcek bence başkada bi yer yok orasıda hergün hergün olmuyoki diyorum ya ben sorunluyum galiba çabuk sıkılıyorum:S sen geri taşın kız bi arkadaşım olmuş olurdukaydirigubbakcemile2

hala orada olsaydık görüşürdük kız
ben seni tanıştırırdım arkadaşlarımla
canım bi de şu yönden bak
evlenir evlenmez ev sahibi olabilmişsiniz ne mutlu size gerçekten
kredi bitene kadar sen oraya çoktan alışmış olursun benden söylemesi
ben 10 ayda alıştığıma göre :hulya:
havalar ısınıyor çık gez annenlere gidin kalın bir kaç gün
arkadaşlarını görmeye git
günler de uzuyor

Back
X