- Konu Sahibi siyah-dxuxxsx
kızlar benimki dert değil belki ama paylaşmak istedim.9 aylık evliyim ben ve şu an oturduğumuz yerde yani semtte oturmak istemiyorum önceden çalışıyodum yine fazla sorun yapmıyodum ama şimdi evde olunca daha çok sıkılıyorum kendime dert ediyorum eşiminde tabiri caizse başının etini yiyorum,satalım burayı diye oda kendince haklı hem daha evin kredisini ödüyoruz o bitmedi hemde başka nerde oturcaz diyo ben evlenmeden önce mahalle ortamı olan yerde oturuyodum yani canım sıkıldığında çıkıp arkadaşıma giidebiliyodum burası hem uzak hem kimseyi tanımıyorum sadece kayınvalidemler var yakında ama ben bi arkadaşımla paylaşcağım şeyleri onla paylaşamam ki evlenmeden önce evden izin alma sorunu vardı gece dışarı çıkmak için şimdi evlendim yine aynı çünkü burda belli bi saatten snra dışarı çıkamazsınki araban olmayınca 10 bilemedin 11de dönmek zorundasın koskoca yaz geçti bi sahile gidemedik gece anca annemlerde kalcağımız gün gidebiliyoruz off ne biliym işte böyle yapıp eşimide üzüyorum onla aramı bozmaktanda korkuyorum ama napiim ya çok sıkılıyorum,bunalımamı girdim ne napcam ben