- Konu Sahibi siyah-dxuxxsx
eşin evdeyse şimdi bence onunla vakit geçir şimdi gündüzleri zaten yalnızsın akşamları bari eşinle ol mutlu olursun öneri sadecea.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım niye canını sıkıyosunki bunun için ben ankaradan istanbula gelin geldim hiç bilmediğim bi sehire tanıdıgım kimse yok cok zordu bizim oturdugumuz yerde heryere yakın değil gezecek biyerde yok pek cok zorlandım ama yapacak bişey en azından ailemde bu sehirde olsaydıda ben uzakta otursaydım sehrin ama onlar 450 km uzagımda ve ben öbür ay dogum yapacam Allah izin verirse inan ailenin her istediğinde yanında olamaması cok kötü
ah canım ya kendi üzerinize alaydınız ya evi
neyse olan olmuş artık
inşallah öyle bir sorun çıkmaz
senin çalışma durumun yok mu
canım sen fazla takan birisin heralde yapın bu sne kendine meşgale bul en iyisi özellikle iş bulursan çok iyi olur senin için bence allah yardımcın olsun ,kayınvalideni takma ama hiçne derse desin cadı oluyola rişte böyle genellikle eşine annesini şikayet etme ama eğer kayınvalidne çok laf söylerse eşine aşkım sen evde yokken annemlere gitmem snein için sorun mu die sor konuş onunla eşin razıysa kayınvalidene ....düşer:teytey: