Eşim benimle vakit geçirmiyor..

Hep birşeyleri tek taraflı olarak yapmak da yoruyor insanı. Bu sefer benim de içimden gelmiyor. Düşünün sizle vakit geçirmek istemeyen biri var karşınızda ha bu onu kabul etmiyor o ayrı. Ona göre normal herşey. Ama tabi işi tatlıya bağlamnın en kolay yolu da bu galiba.

Esinizle iliskinizi bilemiyorum ama erkekler bu durumu birlikte vakit gecirmeyi istememek olarak degerlendirmiyorlar, zamanlarini daha cok hoslarina gidecek seylerle gecirmek olarak degerlendiriyorlar daha "erkekce" seylerle. Kahvede okey oynamak,ps oynamak,erkek muhabbeti etmek vs. bir gercek ki biz kadinlarin hosuna giden cogu sey erkekler icin sıkıcı. Kisisel algilayip aranizi bozmamanizi tavsiye ederim.

Esinizle iliskinizi bilemiyorum ama erkekler bu durumu birlikte vakit gecirmeyi istememek olarak degerlendirmiyorlar, zamanlarini daha cok hoslarina gidecek seylerle gecirmek olarak degerlendiriyorlar daha "erkekce" seylerle. Kahvede okey oynamak,ps oynamak,erkek muhabbeti etmek vs. bir gercek ki biz kadinlarin hosuna giden cogu sey erkekler icin sıkıcı. Kisisel algilayip aranizi bozmamanizi tavsiye ederim.

Tabi o zaten normal olarak görüyor ee başka ne yapacağız diyor ona göre bu normal vakit geçirmeyi istememek olarak kabul etmiyor. Kişisel değil belki ama bencilce geliyor. Kendimi değersiz hissediyorum.

Evlilik yıldönümü anlarım da tanışma yıldönümü kutlamak çok gereksiz. Ayrıca, o plan yapmıyorsa, siz yapın, bu akşam yemekten sonra kahve içmeye çıkalım deyin, sinemaya gidelim deyin, yemek yapamadım dışarda yiyelim deyin

eşini mutlu etmek diye birşey yoktur. ozaman hep başkalarına bağımlı oluruz, neden kendinize bu esareti layık görüyorsunuz? insanlar önce kendi kendine mutlu olmayı öğrenmeli. sonrasında karşılıklı doyum verici ilişkiler yaşanabilir.
neden ona bağlısınız ki bu kadar, bu karşı taraf için çok yorucu. tek başınıza da olsa aktiviteler yapın, size daha çok saygı duymaya, sizi özlemeye başlar.
hep ondan beklemeyin siz de plan yapın.
bir de bencil olmayın, evlilik fedakarlıktir, her zaman size uymak zorunda değil. sadece hoşnut olmadığınız davranışlarını dile getirin, çözmeye çalışın ama güzel bir vakitte, şikayet ederek söylenerek değil, tatlı dille.
buarada hayırlı olsun, Allah sağlıkla kavuşmayı ve büyütmeyi nasip etsin yavrunuzu

Herşeyin derken tanışma yıldönümü zaten başlı başına kutlanması gereken bir gün değil mi:) herşeyin kategorisine girmiyor bence. Zaten ben kutlamak için özel birşey istemediğimi belirtmiştim. Birlikte spontan birşey yapsak da olurdu önemli olan birlikte vakit geçirmek. Bir yemek yemek, bir yürüyüş yapmak. Ama arkadaşlarıyla vakit geçirmesi yada uyuması olmamalı??

Bir de bağımlı değilim aslında. Çünkü ben de yalnız kalmaktan korkan biri değilim, kendi kendime de vakit geçirebiliyorum. Zaten uzun yıllar tek başına yaşadım. Kitap okurum, internetten dizi, belgesel izlerim. Ama eşimle vakit geçiremeyeceksek neden evlendim? Tek başına yaşarken de yapıyordum zaten bunları. Hatta daha fazlasını yapıyordum sonuçta ben de özgür özgür gezebiliyordum.
Son yazdıklarında haklılık payın var da ,fazlası yine de yoruyo çünkü bazen karşı taraf aynı şeyleri yapmaktan hoslanmiyo .tabi ki yürüyüş ,dışarda bir kahve/yemek, kısaca sosyal her ne varsa olabilir fakat tanışma yıldönümü bana biraz kutlanması çok da lazım olmayan birşeymiş gibi geliyo :) Ben hatırlamam bile o tarihi

Benim evliliğim daha 1 yıl bile olmadı ilk aylardaki eşimle şimdiki o kadar farklıki benden kaçıyo yatağa girmek istemiyo hep ilgisi başka şeylerde sorduğumda beni çok sevdiğini söylüyo çocuk istiyoruz ama benim zorumla oluyo normalde bunun dışında sürekli üzerime titriyo ama bu beni çok etkiliyo ne yapmam gerekiyo hiç bilmiyorum

Benim evliliğim daha 1 yıl bile olmadı ilk aylardaki eşimle şimdiki o kadar farklıki benden kaçıyo yatağa girmek istemiyo hep ilgisi başka şeylerde sorduğumda beni çok sevdiğini söylüyo çocuk istiyoruz ama benim zorumla oluyo normalde bunun dışında sürekli üzerime titriyo ama bu beni çok etkiliyo ne yapmam gerekiyo hiç bilmiyorum
Esindemi bi sorun var acaba cinsellikle ilgili saglik sorunu falan o yuzden kaciyo olabilirmi.bizim evliligimizde tek diyebiilirim duzenli sey cinsel hayatimizdir.bu gune kadar hic bir problem olmadi insallhda olmaz.evlilikde gercekten onemli cunku

HAHAHAHA :) Aynı ben.
Ben de eşimi görmüyorum neredeyse.
Yemek yedikten sonra uyuyor.
Bilmiyorum nereye kadar böyle sürecek..

Tüm yorumları okuyamadım ama şöyle bir önerim var. O arkadaşlarıyla sıkıldım deyip evden çıktıktan yarım saat sonra ona mesaj atın, canım ben de çok sıkıldım evde arkadaşlarla dışarı çıkıyorum, merak etme sen eve gelmeden evde olurum diye. Hiç arkadaşınız yoksa bile tek başınıza sinemaya gidin. Avm ye gidin. Yeter ki evde olmayın. Bir kere de yaşattığını yaşasın

Tüm yorumları okuyamadım ama şöyle bir önerim var. O arkadaşlarıyla sıkıldım deyip evden çıktıktan yarım saat sonra ona mesaj atın, canım ben de çok sıkıldım evde arkadaşlarla dışarı çıkıyorum, merak etme sen eve gelmeden evde olurum diye. Hiç arkadaşınız yoksa bile tek başınıza sinemaya gidin. Avm ye gidin. Yeter ki evde olmayın. Bir kere de yaşattığını yaşasın
Canım söylediğini denedim o benle ilgilenmediğinde kalkıp dışarı çıktım yada başka birşeyle uğraştım anlayıp tavır yaptı neden diye sorduğumda kaçamak cevaplar veriyor evliliğim bozulucak yıkılıcak diye çok korkuyorum çünkü birbirimize aşığız ama cinsel hayatımız git gide yok oluyo

Seks hayatınız nasıl?

Kusura bakmayın geç cevap verebiliyorum o konuda bir sıkıntı yok. Aslında aramızdaki sıkıntının kendimden kaynaklandığını da düşünmüyorum. Bana kişisel yaptığını düşünmüyorum yani. Yaşadığımız şehir küçük olduğundan (ben bu şehre sonradan geldim o hep burada yaşamış) hiçbir kız arkadaşıyla düzgün bir aktivite yapmamış/yapamamış (zaten etkinlik kısıtlı ama en büyük problem tabi küçük yer el görür). Bu zamana kadar erkek arkadaşlarıyla birşeyler yapmış bu da genelde alkol alma şeklinde olmuş. Benle sevgili olduğunda beni hoş tutmak için ve benimle gezebildiği için (buralı değilim kimse görmez laf etmez saklanacak anne baba dayı vs yok) bana ayak uydurdu ama nasıl olsa beni elde etti ve şimdi böyle bir çaba içerisinde değil. Nasıl olsa evli ve artık aynı evdeyiz eski haline geri döndü. Ben de sadece benim itmemle olmadığından baştaki enerjimi kaybettim. Birşeyler sadece benim zorlamamla olsun istemiyorum. O da düşünsün akıl etsin ya da en azından canlı olsun ben plan yaptığımda da bana uysun bari istiyorum. Ama adam tam bir miskin:)

Back
X