Ben giris yazinizi okudum sadece. sanirim bunlari diger cevaplarinizda yazdiniz onlari okumadim. Evliligi sorgulama surecine girmissiniz,genellikle bir sonraki asama kabullenmek oluyor :) erkeklerin dunyasi bu.. Benim bir cok farkli milletten evli arkadaslarim var ve hepsinin evliliklerinin ilk zamanlarinda yakindiklari bir konuymus, bende dahilim bu arada. Ama zamanla cocuk olduktan sonra o hayatada alisiyorsun, cunku belli yasa kadar sabit bir duzende yasayan erkekleri farkli bir duzene cekmek cok zor. Erkekler aliskanliklarindan kopamiyorlar. Ve kadin haklida olsa bir noktadan sonra sikayetleri dirdir olarak kodlaniyor ve hic dinlemiyorlar bile. Ama illa ortak paylasimlarinizin artmasindan yanaysaniz,bunu sikayet ederek ve kuserek elde edeni daha gormedim. Onunda zevk alacagi bir hale getirmeniz gerekir paylasimlarinizi. Mesela sevdigi bir film turunden film ayarlamak, misir patlatmak abur cubur ne seviyorsa vs. Pek bisey gelmedi aklima ornek icin ama siz ornekleri bulabilirsiniz. Kolay gelsin