çok canım sıkkın::(

eşin evdeyse şimdi bence onunla vakit geçir şimdi gündüzleri zaten yalnızsın akşamları bari eşinle ol mutlu olursun öneri sadecea.s.

benim eşim 24 saat çalışıyo 48 saatte evde canım şu an yok yani diyorum işte uzak olmasaydı ne güzel ablam gelip kalırdı benle arkadaşlarım gelirdi ama uzak olunca gelemiyolar ertesi gün iş olduğu günler bende eşim işteyken genelde anneme gidiyorum geçen günde gttim dün kayınvalidemler bizdeydi giderken üstü kapalı laf sölüyo yarın gtcenmi anana diyo bana yani kesin oraya gidiyorum diye laf ediyolar ama eşim yok öyle bişey diyo şimdi bide bu ev babasının üzerine ben diyorumki babam satmazsa nolcak evi hani belki dediğins gibi alışcam satmak istemicem ama olmassada adam satmıyorum derse o zman napcas onu bilmiyorum sürekli kuruyorum ben yaa off

canım niye canını sıkıyosunki bunun için ben ankaradan istanbula gelin geldim hiç bilmediğim bi sehire tanıdıgım kimse yok cok zordu bizim oturdugumuz yerde heryere yakın değil gezecek biyerde yok pek cok zorlandım ama yapacak bişey en azından ailemde bu sehirde olsaydıda ben uzakta otursaydım sehrin ama onlar 450 km uzagımda ve ben öbür ay dogum yapacam Allah izin verirse inan ailenin her istediğinde yanında olamaması cok kötü

ah canım ya kendi üzerinize alaydınız ya evi
neyse olan olmuş artık
inşallah öyle bir sorun çıkmaz
senin çalışma durumun yok mu

canım sen fazla takan birisin heralde yapın bu sne kendine meşgale bul en iyisi özellikle iş bulursan çok iyi olur senin için bence allah yardımcın olsun ,kayınvalideni takma ama hiç:Dne derse desin cadı oluyola rişte böyle genellikle eşine annesini şikayet etme ama eğer kayınvalidne çok laf söylerse eşine aşkım sen evde yokken annemlere gitmem snein için sorun mu die sor konuş onunla eşin razıysa kayınvalidene ....düşer:teytey:

canım niye canını sıkıyosunki bunun için ben ankaradan istanbula gelin geldim hiç bilmediğim bi sehire tanıdıgım kimse yok cok zordu bizim oturdugumuz yerde heryere yakın değil gezecek biyerde yok pek cok zorlandım ama yapacak bişey en azından ailemde bu sehirde olsaydıda ben uzakta otursaydım sehrin ama onlar 450 km uzagımda ve ben öbür ay dogum yapacam Allah izin verirse inan ailenin her istediğinde yanında olamaması cok kötü

ay canım doğru sölüyosun valla çok şükür her istediğimde görebiliyorum ailemi Allah bebeğini hayrlısıyla kucağına almayı nasip etsin canıma.s.

canım sen fazla takan birisin heralde yapın bu sne kendine meşgale bul en iyisi özellikle iş bulursan çok iyi olur senin için bence allah yardımcın olsun ,kayınvalideni takma ama hiç:Dne derse desin cadı oluyola rişte böyle genellikle eşine annesini şikayet etme ama eğer kayınvalidne çok laf söylerse eşine aşkım sen evde yokken annemlere gitmem snein için sorun mu die sor konuş onunla eşin razıysa kayınvalidene ....düşer:teytey:

ay güldürdün beni sen çok yaşa emi:) eşim sorun etmiyo Allahtan canım dediğin gibi takmıym ben kimseyidelikafadulden

işe girersen hiç sorun kalmaz bence
günün nasıl geçtiğini anlamazsın
inşallah kısa zamanda kendine uygun bir iş bulabilirsin canım

zaten kayınvalideni falan takmaya kalkarsan iyice boğulursun
bırak istediğini desin
eşin bir şey demedikten sonra kaydirigubbakcemile2

keske sizin durumunuzda olabilsem,arkadaslarim hep erkek:))esleride yabanci:))markete bile gitsem ayni dili konusacagim kimse yok.bazen disarida yemek yerken denk geliyorum turkce bilenlere cocuk gibi seviniyorum:)evinize yakin kursa,spora falan gidin hem degisiklik olur hemde arkadas edinirsiniz.a.s.

tşkr ederim kızlar sayenizde biraz rahatladım haklısınız benimki sizinkine göre dert hatta can sıkıntısı yapılcak bişey değil sevdiğimle beraberm Allaha şükür huzurumuzda yerinde bana karşıda çok iyi kocacım saolsun bende buldumda bunuyorum galibaohaoldumsmile

cnm sana şöyle söyleyeyim
ablam evlilik hazırlığı yapıyor ve kirayı nasıl ödeyeceğim diye düşünüyor
bence bunları düşünerek haline şükretmelisin
sıkıldığın zaman da kendine bir uğraş edinip arkadaşlarını ziyaret edebilirsin a.s

evet canım anlıyorum şimdi bende çalışmadığım için bizde zorlanıyoruz kredi ödemelerinde ama idare ediyoruz çok şükür Allah ablanın yardımcısı olsun canım ev kurmak çok zor gerçekten

Biraz yapıyla alakalı heralde. Benim de burada kimsem yok, zaman zaman sıkılıyorumda ama çok sıkıntı yapmamaya çalışıyorum. En azından ne güzel ki eviniz var ve bir süre idare edebilirsiniz. Hiç komşunuz filan yok mu?

yok canım yani karşı dairede yandaki dairede kimler oturuyo onu bile bilmiyorum o kadar yani dediğin gibi yapıylada alakalı kimisi gider tanışır ama ben anca görünce iyi akşamlar günaydın o kadar

Back
X