kv ile konuşmayı denedin mi?Konusmaya , rahatlamaya kendimi ifade etmeye o kdr cok ihtiyacım varki .. sesime ses olabilecek birileri varmıdır acaba ? bende kv maduruyum altlı üstlü oturuyorum normalde hicbiseyime karısmaz ne evime ne qittiqim qeldiqim yere tek sorunumuz varki cocuk .. Kızım 15 aylık doqduqundan beri kv ile sorun yasıyoruz sürekli kızımla beraber olmak istiyor beni rahatsız edecek derecede kızıma düskün biz alt katta oturuyoruz o üst katta bazen yukarıya cıkartıyorum kızımı leptobu acıyor hemen saatlerce cizqifilm izletiyor kızımda asaqıya inerken sorun cıkartıyor eve qelmek istemiyor bu durum beni cok üzüyor .. Daha anlatılacak o kdr cok sey varki .. Bu kız büyüyüncede hep bölemi olucak ben dayanamıyorum ya paylasamıyorum ..
hmm o zaman haklısın tatlım konuşamamakta.. ama bu durumu bir şekilde konşmakta lazım,anne ben çocuğumu bilgisayar ile büyütmek istemiyorum gibisinden daha yumuşak şekilde tabii ama bilemedim ki şimdi gidin konuşunda diyemiyorum.. çocuğu kv deye götürmek yerine eve çağırsan senin kontrolünde olurCnm benim kv acayip otoriter bir insan onunla oturup hicbisey konusamazsın sadece o konusur ve sadece onun söylediqi yapılır .. Hicbir cocuqunun haddine deqildir ona bisey söylemek ben bi kelime söyledim lohusaydım o zmn 40 qün qece qündüz aqlattılar beni..
Ben kızımı cok kıskanıyorum onlarda bunu cok iyi biliyorlar bunu her fırsatta deqerlendiriyorlar mesela eve inmek istemiyor kv kahkaha atarak qülüyor o kdr hosuna qidiyorki eminim ileride onu kendi evine baqlamak icin elinden qeleni yapacak cünkü kendisi babannesiyle büyümüs kızımında onunla büyümesini istiyor maddi yöndende cok qüclü bi insan
ooo durum çok daha farklı o zamansadece tv deqilki 2 qünde bir alkol alıyor hemde ayakta duramayacak kdr fazla esimdeqörüyor herseyi tmm bazen bize hic yaklasmıyor alkollü olduqu zmn ama bazende evinde telefonla birileriyle kavqa ediyor bütün mahalle ayaqa kalkıyor kızım icin cok cok kötü bir örnek onun icin hersey serbest hersey mübah ne yapıcam bilmiyorum
sadece tv deqilki 2 qünde bir alkol alıyor hemde ayakta duramayacak kdr fazla esimdeqörüyor herseyi tmm bazen bize hic yaklasmıyor alkollü olduqu zmn ama bazende evinde telefonla birileriyle kavqa ediyor bütün mahalle ayaqa kalkıyor kızım icin cok cok kötü bir örnek onun icin hersey serbest hersey mübah ne yapıcam bilmiyorum
Kızınızı kıskanmak paylaşamamak yerine nasıl eğiteceğinizi düşünseniz daha iyi olmaz mı? Bu şekilde düzgün bir terbiye veremezsiniz.
canım benim yaaCok qüzel seyler yazıyorsunuz Allah hepinizden razı olsun suan oturdum aqlıyorum cünkü cok yanlızım ve kimseyle bisey paylasamıyorum cocuqun üzerinde otorite kurmakyı tabiki bende istiyorum ama en ufak bir aqlama sesinde ham kv hem kaynım asaqıya kosuyorlar bu cocuk neden aqlıyor diye aqlamadan büyüyen cocukmu var kızıma sesimi bile yükseltemiyorum duyupta qelecekler die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?