o zaman cesaretini toplayıp konuşacaksın
anne bilgisayara şimdiden alışmasını istemiyorum diye başka çare yok gibi görünüyor
peki annenler nerde onlara gidip geliyor musun
veya kalma oluyor mu?
anlıyorum senine kdr qüzel yazmıssınız iste bende hep bu konularda üzülüyorum normalde cok qüzlü bir karakterim ama anne olduktan sonra paylasım kavramım kızımın dısında kalıyor .. Biraz fazla takılıyorum sanırım ama buda kv nin tavırlarından kaynaklanıyor aynen dediqin qibi ileride bu yazdıklarınızı yasamak düsününce bile simdiden icimi sızlatıyor
anlıyorum seni
3 aylık hamileyim
doğumdan sonra annem de kv de gelecek haliyle yardımcı olmaya
eşimle şimdiden pazarlık yapıyorum
söyleyelim öpmesinler
söyleyelim onu bunu almasınlar biz alalım falan diye
eşim de abartıyosun diyo
sanırım söz konusu çocuk olunca paylaşımsız bencil birer kadın oluyoruz
amaaann olalım bee en doğal hakkımız
biz doğurcaz biz büyütcez o kadar
ayy inş cnm yaaBakın aynen benim düsüncekerimdi bunlar aynen benim yasadıklarım annem kv lohusalık ............... Ayy ben cok kötü bi lohusalık yasadım dilerim sizinki öle olmaz
Bir an evvel taşınınKonusmaya , rahatlamaya kendimi ifade etmeye o kdr cok ihtiyacım varki .. sesime ses olabilecek birileri varmıdır acaba ? bende kv maduruyum altlı üstlü oturuyorum normalde hicbiseyime karısmaz ne evime ne qittiqim qeldiqim yere tek sorunumuz varki cocuk .. Kızım 15 aylık doqduqundan beri kv ile sorun yasıyoruz sürekli kızımla beraber olmak istiyor beni rahatsız edecek derecede kızıma düskün biz alt katta oturuyoruz o üst katta bazen yukarıya cıkartıyorum kızımı leptobu acıyor hemen saatlerce cizqifilm izletiyor kızımda asaqıya inerken sorun cıkartıyor eve qelmek istemiyor bu durum beni cok üzüyor .. Daha anlatılacak o kdr cok sey varki .. Bu kız büyüyüncede hep bölemi olucak ben dayanamıyorum ya paylasamıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?