Cok Canım sıkkınnn cookk :(

o zaman cesaretini toplayıp konuşacaksın
anne bilgisayara şimdiden alışmasını istemiyorum diye başka çare yok gibi görünüyor

peki annenler nerde onlara gidip geliyor musun
veya kalma oluyor mu?

Annemde ayrı bir dünya qidiyoruz kalıyoruz orda ama annem daima kendi önceliklerine önem verir cocuk üsüyor alısmıs cam kapı acmaya hicbirini kapatmıyor rahat edemiyoruz

anlıyorum seni
3 aylık hamileyim
doğumdan sonra annem de kv de gelecek haliyle yardımcı olmaya
eşimle şimdiden pazarlık yapıyorum
söyleyelim öpmesinler
söyleyelim onu bunu almasınlar biz alalım falan diye
eşim de abartıyosun diyo
sanırım söz konusu çocuk olunca paylaşımsız bencil birer kadın oluyoruz
amaaann olalım bee en doğal hakkımız
biz doğurcaz biz büyütcez o kadar

Kayinvalideniz ile acik acik konusun.. cok izlemenin zararlarindan bahsedin.
Kendi kurallariniza uyulmasi gerektigini anlatin kibar bir dille..

Bakın aynen benim düsüncekerimdi bunlar aynen benim yasadıklarım annem kv lohusalık ............... Ayy ben cok kötü bi lohusalık yasadım dilerim sizinki öle olmaz

Öncelikle kızını kıskanmaktan vazgeçmelisin bence sağlıklı bir durum değil. Hayatınız boyunca problem olur bu çünkü.
Kv yanlış yapıyor tabiki. Kibarca "annecim alışmasın bilgisayara, uzmanlar tavsiye etmiyor" desen??
Büyükler her zaman şımartır zaten torunlarını. Amaç kendine bağlayıp daha çok sevdirmek. Bence müdahele etmek gerek kalbini kırmadan. Millet kırılmasın diye hiçbirşey söylemezse insan bu sefer çocuğu problemli oluyor.

kaç yaşlarında bu kayınvalide soruldu mu bilmiyorum da, daha nasıl insanlar duyacağız acaba, alkol olayına koptum yani. eşiniz bile sesini çıkaramıyorsa işiniz ne kadar zor ama bende inanıyorum kızınız zamanla soğuyacaktır, evini odasını tanıdıkça orada vakit geçirmek isteyecektir

Bakın aynen benim düsüncekerimdi bunlar aynen benim yasadıklarım annem kv lohusalık ............... Ayy ben cok kötü bi lohusalık yasadım dilerim sizinki öle olmaz
ayy inş cnm yaa
ama benim annem ve kv yanımda değil
farklı şehirlerde
bir süre kalıp dönerler diye düşünüyorum

Bir an evvel taşının

Bu büyükannelerin torunlarına annelik yapmaya çalışarak gelinleri kıskandırmaya çalışmalarına anlam veremiyorum.

Canın canı tabii ki seveceksiniz ama bunun bir sınırı olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…