Çok canım yanıyor kullanıldım

Selamadm

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
88
27
38
29
Merhaba ben 22 yaşındayım.
Bundan 1 bucuk sene önce biriyle tanışmıştım.
8 ay sevgililik döneminde sonra ayrıldık.
Bu yazın tekrar konuşmaya başladık ama sevgili değildik sonra aramızda bi yakınlaşma oldu( sevişme)
Farklı günlerle bi kaç kez oldu ama hala sevgılı degiliz.
Son bi haftadır kavgalıydık konusmadık dun mesaj attım.
Ben senin için ne ifade ediyorum bana karşı duygun ne herşey sadece yatak dan ibadetmi yazdım.
Benden bısey bekleme duygum yok sadece herşey yatak dan ibaret yazdı.
Beynimden vurulmuşum döndüm canım acıdı napacagımı bilmiyorum.
Deli gibi intikam almak istiyorum.
Benım canımın yandığı gıbı canı yansın istiyorum.
Galiba kiloluyum diye benle artık sevgılı olmak istemedi.
Bana sürekli kilo almıssın diyip duruyordu

Başlığınızda kullanıldım yazmışsınız. Seviştik demişsiniz. Zannedersem bu eylem iki kişinim rızasıyla oluyor. Diğerine tecavüz diyoruz. Aradaki çizgiyi farkedin lütfen. O sorunuzu da bu eylemden önce sormalıydınız sormak isterseniz ama bir kadın olarak bunu hissettiyseniz sevişmeden önce de hissetmişsinizdir. Ayrıca eşya kullanılır, insan kullanılmaz. Bunun haricinde size üzüldüm. Pişmanlık duyacaksanız yapmamalıydınız. İntikam gibi çocukça şeyler de değerinizi düşürür. Bu kadar düşünce hatasına error verdim:KK57:

Tecavüz falan mı oldu?
Kafanıza silah mı dayadı sevişeceksiniz diye? Zorla mı seviştiniz?
Bunlara cevabınız hayırsa kullanılmış sayılmazsınız. Kendiniz isteyip sevişmişsiniz, kullanıldığını herhangi bir durum yok.
Öte yandan adam pisliğin tekiymiş, ayrılmanız yerinde olmuş.

Karşılıklı rıza var ise kullanılma olmaz.
Ki bence karşılıklı rıza ile olmuş.
Bundan sonra bir şey yaşamayın.

Çünkü niyeti cinsellik kendini belli etmiş maalesef.

Sizin için sevişirken sevgili olmak çok önemliyse sevişmeden önce oturup bu konuyu konuşmanız gerekirdi. Anladığım kadarıyla siz de sadece sevişmek istemişsiniz o anlarda ama sonradan sevgili olma isteği oluşmuş. Karşı tarafta böyle bir şey yoksa görüşmeyin bir daha olup bitsin. Ha tecavüze uğradıysanız o ayrı bir konu polise gidin diyeceğim ama bir şey çıkacağını hiç sanmıyorum malesef. İntikam sizi de yıpratır etrafınızdakileri de.

Başlığınızda kullanıldım yazmışsınız. Seviştik demişsiniz. Zannedersem bu eylem iki kişinim rızasıyla oluyor. Diğerine tecavüz diyoruz. Aradaki çizgiyi farkedin lütfen. O sorunuzu da bu eylemden önce sormalıydınız sormak isterseniz ama bir kadın olarak bunu hissettiyseniz sevişmeden önce de hissetmişsinizdir. Ayrıca eşya kullanılır, insan kullanılmaz. Bunun haricinde size üzüldüm. Pişmanlık duyacaksanız yapmamalıydınız. İntikam gibi çocukça şeyler de değerinizi düşürür. Bu kadar düşünce hatasına error verdim:KK57:
İki kişinin rızası ile oldu tabıkı ama duygusuzca bişeymiş onun için

Tecavüz falan mı oldu?
Kafanıza silah mı dayadı sevişeceksiniz diye? Zorla mı seviştiniz?
Bunlara cevabınız hayırsa kullanılmış sayılmazsınız. Kendiniz isteyip sevişmişsiniz, kullanıldığını herhangi bir durum yok.
Öte yandan adam pisliğin tekiymiş, ayrılmanız yerinde olmuş.
İki kişinin rızası ile oldu tabıkı ama duygusuzca bişeymiş onun için.
Ben hislerini ile yaptıgını düşünmüştüm

İki kişinin rızası ile oldu tabıkı ama duygusuzca bişeymiş onun için
E olabilir. Siz duygularından emin olmadığınız biriyle sevişmeyi seçmişsiniz diyelim biz buna. Tabi gururunuz incinir ama buna siz müsade etmişsiniz. Daha fazla incinmemek için defteri sonsuza dek kapatın. Size hiç birşey hissetmeyen bir adamdan nasıl intikam alacaksınız? Hiç bir harekette bulunmayın daha çok incinirsiniz.

Konuyu vaktinde açacaktınız. Sevgili olmadığım biriyle sevişmek istiyorum diye. Biz de hayır yapma etme diyecektik. Artık elimizden bir şey gelmez, zamanı geçmişe alıp size yardımcı olamayız.
Haklısınız

Tanımadiginiz etmediğiniz birileriyle lütfen sevismeyin.seviştiysenizde arkasinda durun kullanildim demeyin.bile isteye olan olay nesi kullanılmak? Ha bazı insanlar sevişirken duygu arar,bazilarida nefes alsin yeter der bunun farkına varacak durumda oldugunuzu düşünüyorum.

E olabilir. Siz duygularından emin olmadığınız biriyle sevişmeyi seçmişsiniz diyelim biz buna. Tabi gururunuz incinir ama buna siz müsade etmişsiniz. Daha fazla incinmemek için defteri sonsuza dek kapatın. Size hiç birşey hissetmeyen bir adamdan nasıl intikam alacaksınız? Hiç bir harekette bulunmayın daha çok incinirsiniz.
Tesekkür ederim tavsiye için

Nasıl bir intikam aşabilirsin ki seni sevmeyen birinden. Daha çok üzülürsün sadece. Sevgili olmadığın biriyle sevişme bundan sonra

Tanımadiginiz etmediğiniz birileriyle lütfen sevismeyin.seviştiysenizde arkasinda durun kullanildim demeyin.bile isteye olan olay nesi kullanılmak? Ha bazı insanlar sevişirken duygu arar,bazilarida nefes aldım yeter der bunun farkına varacak durumda oldugunuzu düşünüyorum
Yanılmışım

Back
X