Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki kişinin rızası ile oldu tabıkı ama duygusuzca bişeymiş onun için
Soru için biraz geç kalmışsınız da rıza gösterilerek yapılan eylemlerde kullanılma olmaz..Merhaba ben 22 yaşındayım.
Bundan 1 bucuk sene önce biriyle tanışmıştım.
8 ay sevgililik döneminde sonra ayrıldık.
Bu yazın tekrar konuşmaya başladık ama sevgili değildik sonra aramızda bi yakınlaşma oldu( sevişme)
Farklı günlerle bi kaç kez oldu ama hala sevgılı degiliz.
Son bi haftadır kavgalıydık konusmadık dun mesaj attım.
Ben senin için ne ifade ediyorum bana karşı duygun ne herşey sadece yatak dan ibadetmi yazdım.
Benden bısey bekleme duygum yok sadece herşey yatak dan ibaret yazdı.
Beynimden vurulmuşum döndüm canım acıdı napacagımı bilmiyorum.
Deli gibi intikam almak istiyorum.
Benım canımın yandığı gıbı canı yansın istiyorum.
Galiba kiloluyum diye benle artık sevgılı olmak istemedi.
Bana sürekli kilo almıssın diyip duruyordu
Alışmaya çalışıcamKullanıldım diye düşünürsen daha çok üzülürsün
Deneyimdi geldi geçti de
Bazı ilişkiler bitiyor işte yapılcak birşey yok
O adamla da artık konuşma engelle
TşklerSoru için biraz geç kalmışsınız da rıza gösterilerek yapılan eylemlerde kullanılma olmaz..
Daha çok küçüksün o yüzden bu durum senin hayatını mahvetmiş gibi gözüküyor gözüneAlışmaya çalışıcam
O zaman kullanılmak kelimesi sizin için geçerli değil..İki kişinin rızası ile oldu tabıkı ama duygusuzca bişeymiş onun için.
Ben hislerini ile yaptıgını düşünmüştüm
Rİca ederim.Tesekkür ederim tavsiye için
Sevgili değilken sevişirken mi duyguları olduğunu düşündünüz?İki kişinin rızası ile oldu tabıkı ama duygusuzca bişeymiş onun için.
Bu ağır olmamış mı sizce? Karşınızda duyguları incinmiş biri var. Her ne kadar hatalı bir bakış açısı olursa olsun. Verdiğiniz örnek bu kadar kaba olacaksa hiç vermeyin.Yanlis anlamayın da parali kadinlara giden erkekler duygulariyla mi gidiyor?
Işini görmek icin gidiyor.
Demekki sizin tanidiginiz kiside bu mantıkda.
Bu ağır olmamış mı sizce? Karşınızda duyguları incinmiş biri var. Her ne kadar hatalı bir bakış açısı olursa olsun. Verdiğiniz örnek bu kadar kaba olacaksa hiç vermeyin.
Konu sahibinin yazisi uzerine yazdim cevabimiO mantık da biriymiş
O şekilde değilse sorun yok. Yaş olarak küçük olduğunu düşündüğüm biri olduğu için ve hassas olduğu için belirtme gereği duydum size. İyi akşamlar.Konu sahibinin yazisi uzerine yazdim cevabimi
Kendisi benim ne demek istediğimi anlamis, kaldi ki bende yanlis anlamayin demisim.
Ona istinaden olmadigini yorumumun,tanidigi kisi bu mantikta oldugunu belirtmek acisindan.
Agir oldugunu dusunmuyorum yorumumun.
Tesekkurler.
Sevismek için illa derin duygulara gerek yok kuzum ya, iç gudusel olarak tatmin olma isteği daha ağır basıyor. Bu kişi gene arar seni haberin olsun ara ara denetler şanslarını bunun gibiler acaba yine olur mu diye. Tecrübeyle sabit. Merak etme bu salağa rağmen mutlu olacaksın. Üzme kendini deneyim oldu de geçİki kişinin rızası ile oldu tabıkı ama duygusuzca bişeymiş onun için.