Çok canım yanıyor kullanıldım

Yani adamın istediği kendini tatmin etmekmiş siz de izin vermişsiniz bunda sorun göremedim ???!! İzin vermeseydin kimse sizinle sevgili olmak zorunda değil

İki kişinin rızası ile oldu tabıkı ama duygusuzca bişeymiş onun için

Kullanmamış, duygularınla oynamış diyebiliriz belki. Daha yaşın çok küçük, önünde uzun yıllar var. Seveceğin bambaşka insanlar çıkacak karşına. Ama sen böyle gidip de "Ühühüüüü beni kullandılaaarr" diye o insanların da karşısında kendini alçaltırsan kimse sana saygı duymaz ve herkes seni ezmeye kalkar. Geçmişinle barışmadan geleceğe umutla bakamazsın. O an olmuş, istemişsin, yaşamışsın, herif şerefsizin teki çıkmış tamam bitti. Önüne bakacaksın, "İyi ki erkenden gördüm de vakit kaybetmedim" diyeceksin. Bu hayatta yaşadığın hiçbir şeyden pişman olma, göğsünü gere gere "Evet istedim yaptım" diyebil. Ama pişman olacağını hissedeceğin şeyi de yapma. İster değerlendir ister değerlendirme ama benzer acıları çekmiş ve şu anda gayet mutlu biri olarak benden sana tavsiye.

Merhaba ben 22 yaşındayım.
Bundan 1 bucuk sene önce biriyle tanışmıştım.
8 ay sevgililik döneminde sonra ayrıldık.
Bu yazın tekrar konuşmaya başladık ama sevgili değildik sonra aramızda bi yakınlaşma oldu( sevişme)
Farklı günlerle bi kaç kez oldu ama hala sevgılı degiliz.
Son bi haftadır kavgalıydık konusmadık dun mesaj attım.
Ben senin için ne ifade ediyorum bana karşı duygun ne herşey sadece yatak dan ibadetmi yazdım.
Benden bısey bekleme duygum yok sadece herşey yatak dan ibaret yazdı.
Beynimden vurulmuşum döndüm canım acıdı napacagımı bilmiyorum.
Deli gibi intikam almak istiyorum.
Benım canımın yandığı gıbı canı yansın istiyorum.
Galiba kiloluyum diye benle artık sevgılı olmak istemedi.
Bana sürekli kilo almıssın diyip duruyordu
Soru için biraz geç kalmışsınız da rıza gösterilerek yapılan eylemlerde kullanılma olmaz..

Kullanıldım diye düşünürsen daha çok üzülürsün
Deneyimdi geldi geçti de
Bazı ilişkiler bitiyor işte yapılcak birşey yok
O adamla da artık konuşma engelle
Alışmaya çalışıcam

Kullanıldım değil kendimi kullandırdım olmalıydı, şehvetinizin esiri olup bir hata etmişsiniz size tecrübe olsun

Alışmaya çalışıcam
Daha çok küçüksün o yüzden bu durum senin hayatını mahvetmiş gibi gözüküyor gözüne
Yarın iyi ki kurtuldum dersin
Duygularınla oynanmış
Sen sevmişsin sevişmişsin o sadece sevişmek istemiş olsun ya boşver muhattap olma bile
Yarın yine sevişmek isterse sende cevabı yapıştır engelle
Bu tipler böyle olur ara ara yoklarlar

İki kişinin rızası ile oldu tabıkı ama duygusuzca bişeymiş onun için.
Ben hislerini ile yaptıgını düşünmüştüm
O zaman kullanılmak kelimesi sizin için geçerli değil..
Ayrılmanız yerinde olmuş.

Soru 1- adam sana sevgili olacağız diye bir şey mi söyledi?
Soru 2- seninle zorla mı sevişti?

2 sorunun cevabı da HAYIR ise kusura bakma da haksızsın

Burda haklı haksız olayı yok arkadaslar
Sadece konu sahibi çok genç
Tabi bu duruma üzülmüştür
Yine evlenmeden olmazcıların hedefi olmuş

E sevgili olmadan sevişmişsin arkadaşım haliyle o da ha bunun benden beklentisi yok diyip sorumluluk almamak işine gelmiştir sen sorunca da ee benim duygum yok öylesine takıldık demek istemiş
Sana duygusu olmayan birinden nasıl intikam alacaksın
Kaldı ki intikamlık birşey yok sende istemişsin neticede
Baştan sorsaydın hani konuşuyoruz ama tekrar sevgiliyiz sanırım? Diye o zaman topuklardı sorumluluk almamak için.

Sevgili değilken sevişirken mi duyguları olduğunu düşündünüz?

Yanlis anlamayın da parali kadinlara giden erkekler duygulariyla mi gidiyor?
Işini görmek icin gidiyor.
Demekki sizin tanidiginiz kiside bu mantıkda.
Bu ağır olmamış mı sizce? Karşınızda duyguları incinmiş biri var. Her ne kadar hatalı bir bakış açısı olursa olsun. Verdiğiniz örnek bu kadar kaba olacaksa hiç vermeyin.

Bu ağır olmamış mı sizce? Karşınızda duyguları incinmiş biri var. Her ne kadar hatalı bir bakış açısı olursa olsun. Verdiğiniz örnek bu kadar kaba olacaksa hiç vermeyin.
O mantık da biriymiş
Konu sahibinin yazisi uzerine yazdim cevabimi
Kendisi benim ne demek istediğimi anlamis, kaldi ki bende yanlis anlamayin demisim.
Ona istinaden olmadigini yorumumun,tanidigi kisi bu mantikta oldugunu belirtmek acisindan.
Agir oldugunu dusunmuyorum yorumumun.
Tesekkurler.

Konu sahibinin yazisi uzerine yazdim cevabimi
Kendisi benim ne demek istediğimi anlamis, kaldi ki bende yanlis anlamayin demisim.
Ona istinaden olmadigini yorumumun,tanidigi kisi bu mantikta oldugunu belirtmek acisindan.
Agir oldugunu dusunmuyorum yorumumun.
Tesekkurler.
O şekilde değilse sorun yok. Yaş olarak küçük olduğunu düşündüğüm biri olduğu için ve hassas olduğu için belirtme gereği duydum size. İyi akşamlar.

Ayrilmissiniz sonra neden bulusup birlikte oldunuz ki?
Ayrica senin de isteginle olduysa ortada pek kullanma yok gibi

Sevismek için illa derin duygulara gerek yok kuzum ya, iç gudusel olarak tatmin olma isteği daha ağır basıyor. Bu kişi gene arar seni haberin olsun ara ara denetler şanslarını bunun gibiler acaba yine olur mu diye. Tecrübeyle sabit. Merak etme bu salağa rağmen mutlu olacaksın. Üzme kendini deneyim oldu de geç ☺️

Back
X