Çok canım yanıyor kullanıldım

Merhaba ben 22 yaşındayım.
Bundan 1 bucuk sene önce biriyle tanışmıştım.
8 ay sevgililik döneminde sonra ayrıldık.
Bu yazın tekrar konuşmaya başladık ama sevgili değildik sonra aramızda bi yakınlaşma oldu( sevişme)
Farklı günlerle bi kaç kez oldu ama hala sevgılı degiliz.
Son bi haftadır kavgalıydık konusmadık dun mesaj attım.
Ben senin için ne ifade ediyorum bana karşı duygun ne herşey sadece yatak dan ibadetmi yazdım.
Benden bısey bekleme duygum yok sadece herşey yatak dan ibaret yazdı.
Beynimden vurulmuşum döndüm canım acıdı napacagımı bilmiyorum.
Deli gibi intikam almak istiyorum.
Benım canımın yandığı gıbı canı yansın istiyorum.
Galiba kiloluyum diye benle artık sevgılı olmak istemedi.
Bana sürekli kilo almıssın diyip duruyordu
Ne intikamı adam seni kandırmamış karşılıklı bir şeyler olmuş seninle sevişmek için sevgiliyiz de dememiş arabeske bağlamayın kullanıldım diye bu kadar sizin için tabuysa yapmayın olsun bitsin

Bu yazın tekrar konuşmaya başladık ama sevgili değildik sonra aramızda bi yakınlaşma oldu( sevişme)
Ben senin için ne ifade ediyorum bana karşı duygun ne herşey sadece yatak dan ibadetmi yazdım.
Ayrılmışsınız, artık birlikte değilsiniz. .O zaman neden yaptığınızın arkasında değilsiniz.

Yaşadıklarınız karşılıklı değil miydi?
Neden kullanıldığınızı düşünüyorsunuz?

Bu duruma siz sebep olmuşsunuz.Emin olmadığınız biriyle bu şekilde birşeyler yaşamamalıydınız.Kişi sizi kullanmamış eğer kullanmış olsaydı bu durum daha devam ederdi emin olun.

Sevgili değilmişsiniz bile isteye tekrar sevgili oluruz umuduyla birşeyler yaşamışsınız bu kadar.
Bence teşekkür et çocuğa intikam alıcam diyiceğine, oyalayabilirdi seni gayet açık ve net ifade etmiş kendini.

Surekli kilo aldin filan diyerek ozguveninizi dusurmus mal adam. Takma canim. O Kim kopek. Kiloluysan seni begenmiyorsa neden sevismis. Sakin ozguvenimi dusurme. Kendini mutlu edecek aktiviteler yap. Cogu kadinin basina geliyor boyle reddedilmeler. Bana da olmustu. Geciyor. Bir daha da ararsa sakin yuz verme.

Gönül rizasiyla sevgili bile degilken bile isteye sewismissiniz.Bideeee cocuk niyetini soyleyince zaten ortada olan bisi zorunuza neden gidiyo.Seviyorum ölüp bitiyorum askindan dememis dese sevgili olurdunuz bu sekilde ne siz ona bir soru sorabilirdiniz ne de o size bu denli pis bi cewap werebilirdi.İki tarafta bile isteye sewqili olmadan yaptigi bisi we sonunun olmadigi bariz belli bisey.Pisman olacaginiz hic bisey yapmamak icin basta dusunmeniz lazimdi.Malesef burda size kimse soyle yap intikam al demez :kahve:

Düzgün birisi değil belli her yerden engelleyin hem niye kullanmış olsun öyle hissetmeyin sonuçta sevgiliyiz evleneceğim dememiş.Hiç intikam falan uğraşmayın değmez zaten hayat tepkiyi ona verir

Canım ya sen duygularını katarak bir şeyler paylaşmıssin o kendi tatmini için.Bir daha onunla görüşme bırak intikamı gene kendine zararın olur ayrıca kilondan rahatsızsan kilo vermeye çalış

şahsen bir bayan olarak erkeklerin yaklaşımını cinsel mi duygusal mı olduğunu hissedebiliriz diye düşünüyorum.Birde bana göre erkeklerin ne yazık ki tek düşüncesi cinsellik olur.Benimle yaşıtsınız umarım karşımıza iyi insanlar çıkar

Simdi dost aci soyler ama sz disilik kullanarak tekrar sevgili olmaya bakmissiniz sevismeyip arkadas olarak kalsaydiniz da kisiliginizle baska yonlerinizle tekrar asik etseydiniz bi zahmet. Kulllanilma gormedim. Karsilikli olmus hersey ayni amaca hizmet etmis mutlu olmak. Sadece fikirler farkli.

En güzel intikam onu varlığından mahrum etmektir birdaha asla görüşmeyip unutup mutlu olmaya çalışmaktır

Siz sizi sevdiğini sanıp sevişmişsiniz.
Ama sizi sevmediğini söyleyince kullanıldığınızı düşünmüşsünüz.
Ama bu kullanmaya girmiyor size ayılıp bayılıyorum aşkından ölüyorum dememiş.

Üzuldum durumunuza
Sevgili olmadan sevismeniz onun gözunde bu konularda rahat oldugunuz izlenimi oluşturmuş
Bu saatten sonra uzak durmaktan baska birsey yapamazsiniz. Ha bir de ilerideki iliskilerinize ders olmasi disinda

Sevişmek senin için çok özel, hassas, duygusal bir yerdeyse, kiminle seviştiğini biliyor olman gerekir, değil mi? Sevgilin mi, tek gecelik mi, öylesine mi takılıyorsunuz... Ona göre davranırsın, o raddeye gelebilmek için daha çok gözlemlersin filan. Bence kullanılmamışsın, tam tersine sevişmeyi ilişkinizi bir adım öteye götürebilmek için kullanmışsın. Olmayınca da kullanıldım diyorsun. Kendine karşı dürüst olmakla başla işe. Gerçekler acıdır ama bunlar da hayat dersi. Cinselliği tabu olarak görmüyorum kesinlikle ama hepimizin değer yargıları var, kendi değer yargılarımıza göre yaşarsak, ne biriyle seviştik diye kullanılmış hissederiz ne de sevişmedik diye eksik.

Belediyelerin her eve Türk erkeklerini tanımak adlı bi broşür kitap neyim bişeyler dağıtması lazım.
.Namus timsali bi insan değilim ama temeli sağlam olmayan oturmamış bi ilişkide cinsel birliktelik pek mantıklı gelmiyo bana.
.adam size tüm öküzlüğüyle ''bişey bekleme sana karşı duygum yok'' demiş,intikam işi yaş görünüyo.almaya çalıştığınız intikam sizi yıpratmaktan başka bi işe yaramicaktır çünkü karşınızdaki kişi sizin için bişey hissetmiyo.kendi yolunuza bakmalısınız

şey etmesin beğenmiyorsa :skandal: hala kabahati kendinde arıyorsun bu sözlerin üstüne

Back
X