Çok canım yanıyor...

ANASTASYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
169
14
96
40
İstanbul
Arkadaşlar aranızda progesteron iğne kullanan var mı? Bu benim üçüncü tüp bebek denemem ve sabah akşam 2ampul progesteron iğne oluyorum. İlk önceleri (daha önceki denemelerimde) hiç hissetmiyordum bile. Şimdi öyle bir noktaya geldim ki neredeyse popomun üstüne oturamıyorum, gece yatakta sağımdan soluma dönerken acıya uyanıyorum. Kaslarım artık o kadar dolu ki taş gibi oldular ve birde mosmor...İğneleri eşim yapıyor,doktor yapmasını öğretti. Yalnız iki gündür iğneyi batırım pompasını kontrol amaçlı geriye çektiğinde kan geliyor. Çok canım yanmaya başladı... Aranızda bu konuda benim çektiğimi çeken ya da tavsiyede bulunabilecek kimse var mı? Acısını ne azaltabilir ki? :çok üzgünüm:

canım, geçmiş olsun.tüp bebek tedavisi kolay değil tabii ama sonucu için herşeye katlanıyoruz işte hemde seve seve.bu konuda bence hemen doktorunu aramalısın belki yan etki yapıyor olabilir.

bir pamuğa alkol dök bolca iğne yerlerine kompres yap canım ben öyle yapmıştım yinede dr a sormalısın..

geri çektiğinde kan gelmesi normal değil. bence bi doktora sor. bi de iğne vurulduğun yerlere oksijenli pamukla masaj yap ve pamuğu yarım saat kalçanda tut. şişkinlikleri alıyor ve rahatlatıyor. bende ilk iki ay vurulmuştum.

canım geçmiş olsun.aynı şeyleri ben de yaşadım.tuzlu suyla günde bi kaç kere masaj yapıyordum.o baya iyi geliyordu.2 buçuk aya kadar kullanıyosun.benim en son ilaç geri gelmeye başlamıştı.bırakmıştı doktorum.

tavsiyeleriniz için sağolun arkadaşlar, deneyeceğim... benim de ilaç geri gelmeye başladı ama daha gebeliğim bile belli olmadan 14 kasım test tarihim o zamana kadar sıkıcam dişimi herhangi bir zararı olmayacaksa acı çekmeye de razıyım tabi...

rabbim yardımcın olsun.senin ve hepimizin emekleri boşa çıkmasın.sonucunu buraya yazarsın heralde.mutlu haberlerini bekliyoruz.

merhaba anastasya geçmiş olsun . kafana takılmasın`` stres yapma bence doktorunu ara her şeyi yolunda oldugunu örenince sevineceksın.ben hapını kullandım ama agız yoluyla degil ...neyse hoşçakal

bende iğne kullanmıştım çok canım yandı tam 3 ay kullandım alkollü pamukla masaj cidden iyi geliyor ama kan gelmesi normal değil bacağından ve kolundan da vurdurabilirsin ama oralara eşin vuramayabilir hemşire yapsın bence hakkında hayırlısı olsun canım

selam

ben bu iğneyi tam 4,5 aylık oluncaya kadar kullandım .Canım yanıyor yapılacalk fazla bir şey yok .
Ağrı oluyor.Yeri ödem oluyor, taş gibi.Bacaklarında kramp oluşuyor.son zamanlarda ağlıyordum acıdan.Uyurken canınız yanıp uyanabilirsunuz.Kan geliyordu bazen.Benim tavsiyem standart alkol ile yerine masaj yapman ,sabırlı olman. İğne yağlı olduğu için biraz derine vuruluyor.Vurulduktan sonra yerini sıkı bastır ve hemen kalma yağ iğnesi olduğu için geri geliyor.Eli hafifi bir hemşire bulmanı öneririrm.Zor oluyor git - gel ama .Dediğim gibi yapılacak bir şey yok.Klaçadan yapıyor ,of of .......
Sabırlar canım.

ben tam 50 gün vuruldum önceleri iyiydim ama 30dan sonra artık morluk acı oturamayışım,enjektöre çekince kan gelmesi...herşey aynı.alkollü pamuk koyarak yatıyodum gece.ama yinede iğneyi vurulunca o çevre kaslarım nasıl yanıyodu,buz kalıbı koyuyodum resmen.
daha da vurulurdum ya malesef bebişim gitti benden...

ben tam 50 gün vuruldum önceleri iyiydim ama 30dan sonra artık morluk acı oturamayışım,enjektöre çekince kan gelmesi...herşey aynı.alkollü pamuk koyarak yatıyodum gece.ama yinede iğneyi vurulunca o çevre kaslarım nasıl yanıyodu,buz kalıbı koyuyodum resmen.
daha da vurulurdum ya malesef bebişim gitti benden...

canımmm çok üzüldüm ya Allah sabır versin sen en zorunu yaşamışsın:( tavsiyen için çok sağol şimdi napıyorsun tekrar deneyeceksin herhalde?

selam

ben bu iğneyi tam 4,5 aylık oluncaya kadar kullandım .Canım yanıyor yapılacalk fazla bir şey yok .
Ağrı oluyor.Yeri ödem oluyor, taş gibi.Bacaklarında kramp oluşuyor.son zamanlarda ağlıyordum acıdan.Uyurken canınız yanıp uyanabilirsunuz.Kan geliyordu bazen.Benim tavsiyem standart alkol ile yerine masaj yapman ,sabırlı olman. İğne yağlı olduğu için biraz derine vuruluyor.Vurulduktan sonra yerini sıkı bastır ve hemen kalma yağ iğnesi olduğu için geri geliyor.Eli hafifi bir hemşire bulmanı öneririrm.Zor oluyor git - gel ama .Dediğim gibi yapılacak bir şey yok.Klaçadan yapıyor ,of of .......
Sabırlar canım.

canım çok sağol herkeste aynı belirtiler olduğunu öğrenince biraz içim rahatladı sağolun merak ettiğim şey hani ödem oluyor falan diyorsun ya önceden iğne yaptırdığım yerde doktor da apse yapabilir kaslar çok doldu artık falan demişti bu yüzden korktum yani bir şey olmaz sonuçta di mi? acı çekmeğe dayanırım yeter ki sonu güzel olsun Allahım yaa...

Arkadaşlar aranızda progesteron iğne kullanan var mı? Bu benim üçüncü tüp bebek denemem ve sabah akşam 2ampul progesteron iğne oluyorum. İlk önceleri (daha önceki denemelerimde) hiç hissetmiyordum bile. Şimdi öyle bir noktaya geldim ki neredeyse popomun üstüne oturamıyorum, gece yatakta sağımdan soluma dönerken acıya uyanıyorum. Kaslarım artık o kadar dolu ki taş gibi oldular ve birde mosmor...İğneleri eşim yapıyor,doktor yapmasını öğretti. Yalnız iki gündür iğneyi batırım pompasını kontrol amaçlı geriye çektiğinde kan geliyor. Çok canım yanmaya başladı... Aranızda bu konuda benim çektiğimi çeken ya da tavsiyede bulunabilecek kimse var mı? Acısını ne azaltabilir ki? :çok üzgünüm:

Canım bende sabah akşam iki ampul 120 tane vuruldum.Kanamalar olduğunda hemşireler vücudumun kabul etmediğini söyledi ve bacağımdan vurdular.Diz ile kalça arasında kabaya vurdular ve daha az acı veriyordu.Bence bir denemelisin önce tabi hastanede vurul.gamyoncuiremsugamyoncuiremsu:nazar:

ya daha önce bir kere bacaktan vurulmuştum doktor vurdu tabi iki gün yürümekte bile zorlandım çok kötüydü:( kalçadan idare edebildiğim kadar edicam bakalım şu test tarihi bir gelsin de olmazsa kendi doktorumun kontrolünde vuruş yöntemi değiştirilebilir...

canımmm çok üzüldüm ya Allah sabır versin sen en zorunu yaşamışsın:( tavsiyen için çok sağol şimdi napıyorsun tekrar deneyeceksin herhalde?

canım her yönden çok yıprandığımı hissediyorum.kendime gelip öyle deniycem...yazı bulur heralde...inşallah her şey gönlünce olur...:CüvCüv:

canım gecmiş olsun umarım iyi sonoc alırsın benim görümcemde seningibi cok acılarrrr cekmişti hatta o günde üc deva 2 ampül kullandı

Back
X