Çok canım yanıyor :(

Canım sifresını degıstırmıs ben gıremıyorum artık.Ama msn ye bakabılıyorum.
Ilk baslarda gecen 1 ay oncesınde kavga etmıstım cunku bana verdıgı sozu tutmadı ve ayrılık yasabılırdık ben kızmıştım kızı sılceksın fln dıye .sonra kabul ettım tamam kalsn ama mesajlasmıcan falan dıye..İlk basta öyle kızla konuşmuyordu oyle küçüklükten tanıyormuş ablaları arkadaş ya.Ama bu cok ileri gitti gerçekten.Kız resmen afedersiniz ama yavşıyordu .Bi de bana konuşmaları yanlış anladın dıyor.

Ayrılık olayı yaşayacaktık bır ay oncesınde demıştım ya .Orda ben demiştim noluyor ,kız numarasını facede konuşmalarını gördumde vermıstı sevgılıme ben görünce çıldırdım aradım onu yazıklar olsun sana bunu senden beklemezdm dedm ve ertesı gun buluşup konuştuk .Buluusunca demiştim ki Aglayarak sevgılı adımları atılmaya başlanmış gıbı bıse dedım.O da cok sınırlenmişti ben
yavşakmıyım dedı ben mı verdım numaramı dedi .
Öyle birsey olamaz kesınlıkle dedı kendını haklı gösterdı ve ben inandım tamam dedim emındım o zmn.Şuan da sevgılı olduklarını düşünmüyorum zaten ama benı saymayıp oyle samımı konuşmaları vs...benı cok uzdu ..Eger pişman olur gelırse surundurcem hatasını anlaması lazım aynı seyı ben yapsaydım kudururdu ayrılırdı benden adım gıbı emınım...

Son düzenleme:
Canım bence sakın arama sorma bir süre de hiç cevap verme. Yaptığı çok yanlış.
Ne demek bir sevgilisi varken elalemle canımlı cicimli konuşmak? Kendinde demişsin zaten aynı şeyi sen yapsan kıyameti koparırdı eminim. Sevgilini sen tanıyorsun tabii ki ama "yanlış anlama" gibi bir durum olamaz bence. Konuştuğu kişi kardeşi değil, akrabası değil sonuçta. Kendi haline bırak, naz yap, hemen yumuşama da biraz koşsun peşinden, hatasını anlasın. Koşmazsa da zaten onda bir şeyler bitmiş demektir canım...

Canım, cicim, güzelim ne laçka laflar...

Hem diyorsun ki aynı şeyi ben yapsam adım gibi eminim benden ayrılırdı, hem de hala affetmek için bahaneler arıyorsun. Yok süründüreceğim de bilmem ne... Arkadaşım senin değerin bu kadar mı? Adam gitsin elalemle flört etsin etsin dönsün. Aralarında henüz bir şey geçmemiş olabilir ama flört etmeleri hatta cilveleşmeleri çok mu normal? Tam olarak nasıl süründüreceksin de yaşananları sileceksin. Madem sen yapsan adam seni affetmezdi, demek ki bu davranışlar karşıdakinin gururunu kıran, kabullenemeyecek davranışlar. Sen niye kabul ediyorsun ki?

Bende bu gün ayrıldım artık saçma sapan davranıyodu benim için iyi olan buydu bence sanki ayrılsan diye bekliyomuş geçmiş olsun ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…