Çok canım yanıyor. ..

umudum00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
126
43
48
39
Sadece içimi dökmek için yazıyorum bunları.ortak bi akrabamiz tanıştırdı bizi.ben 29 o 33 yaşında.8 ay konuştuk. Aşık değildim ama huyu konuşması Uysal'ın sakinligi çekmişti beni ona.efendi biriydi yada ben öyle sanmıştım. Tanıştıktan 4 ay sonra aileler tanıştı.bu arada ben Amasya o ankarada oturuyor.2 3 haftada bi geliyordu. Çok ilgili çok alakali biriydi.tanistiktan 3 ay sonra evlenme teklifi etti. Keşke seni daha onceden tanıyamadım şimdiye ewlenir çocuklarımız olur diyen birisi.aileler Tanıştıktan sonra bayramda yüzük takılmadan karar verildi.bazen ben soğuk davranıyordum genelde o aradı hatta ben aramiyorum diye kızardı.neyse asıl mesele yıkıldığı şok geçirdiğim an onun beni biriyle en başından beri aldatması oldu hemde liseden eski kız arkadaşı imiş evlenmiş boşanmış bir kız çocuğu war kadının. En başından beri onunla birlikteymis.beb bunu bi şekilde öğrendim çok detaylı oraları geçiyorum.ailesi bile duyunca şok oldu ya herkes çok üzüldü başkada ben tabi.ben bu kızı öğrendikten bi gün sonra bi numara ortak akrabamizi argo ben Ahmet'in kız arkadasiyim deyip kapatıyorum. Hepimiz soktayız.ahmet tabi sonuna kadar inkar etti hala beni aradı aramaya dewam etti.oyle bişey yok normal arkadaşım o beni yanlış anladı falan diye.ya hepsi doğru en baştan beri bu kız warken hayatında benimle tanışıyor geliyo gidiyor ailesiyle tanıştıriyo hem benim ailemi hem kendi ailesini kandiriyor.o kadar yıkıma ugradimki o kadar canım yaniyorki anlatamam. Zaten konuşuyorsun biri warken hayatında başka birini niye cehenneme çekerim ki olurum gururum yerle bir oldu .allah a havale ettim hergün dua ediyorum Rabbim e yardım et diye.cok canım yanıyor. ..

Paragraf yapaydınız iyiydi:confused:

Ne güzel işte evlenmeden ögrenmişsiniz.Evlendiginiz dönem ögrenseniz dahada kötü olurdunuz.

Canim belki kiz musallat olmustur. Konuyu iyice ogren. Detayli arastir. Keske ailekere duyurmadan emin olsaydin. Yani bu kadarini yapabilecgini tahmin etmiyorum bir insanin. Neticede evlilik yolundasiniz bence kiz pesini birakmiyo olabilir.

Sizi paravan yapmış. Yani ailesi muhtemelen kadın boşanmış ve çocuklu diye istemeyecekti. Sizinle evlenecekti ama bir yandan da o kadınla olacaktı, plan bu.

Allaha şükredin, gözünüzü açmış. Arkanıza bakmadan kaçın. Pis sahtekar...

nerden bu kadar eminsiniz peki
kadının tek lafıyla mı ayrıldınız
kanıtı varmıydı resim msj gibi vs

Çok şükür ailemde aynı şeyi diyor.ama onurum gururum yerle bir oldu o kadar güçsüz hissediyorum ki.ve görüştüğü diğer kişi beni duydu bildiği halde hala birlikte bu kadar

Ewet var kanıtim.hic aklımdan gecmezdi ya bu nasıl bi insanlık ben ne yaptım ona ikimizde belli yaslardayiz hiç gerek yoktu buna. Bana gelip alnımdan öpüp namusumsun diyen biri ve hiç bir şekilde ilgi alaka da eksiklik yok.ya hersey meydana çıktığı halde yine geldi pesimden ya bu rüyalar ve ikiyüzlü biri işte.

nerden bu kadar eminsiniz peki
kadının tek lafıyla mı ayrıldınız
kanıtı varmıydı resim msj gibi vs
Ewet var kanıtim.hic aklımdan gecmezdi ya bu nasıl bi insanlık ben ne yaptım ona ikimizde belli yaslardayiz hiç gerek yoktu buna. Bana gelip alnımdan öpüp namusumsun diyen biri ve hiç bir şekilde ilgi alaka da eksiklik yok.ya hersey meydana çıktığı halde yine geldi pesimden ya bu rüyalar ve ikiyüzlü biri işte

Ewet var kanıtim.hic aklımdan gecmezdi ya bu nasıl bi insanlık ben ne yaptım ona ikimizde belli yaslardayiz hiç gerek yoktu buna. Bana gelip alnımdan öpüp namusumsun diyen biri ve hiç bir şekilde ilgi alaka da eksiklik yok.ya hersey meydana çıktığı halde yine geldi pesimden ya bu rüyalar ve ikiyüzlü biri işte.

Alından öpüp namusumsun diye şov yapan tipler başka kadınlarla çatır çutur sevişirler işte.

Ewet var kanıtim.hic aklımdan gecmezdi ya bu nasıl bi insanlık ben ne yaptım ona ikimizde belli yaslardayiz hiç gerek yoktu buna. Bana gelip alnımdan öpüp namusumsun diyen biri ve hiç bir şekilde ilgi alaka da eksiklik yok.ya hersey meydana çıktığı halde yine geldi pesimden ya bu rüyalar ve ikiyüzlü biri işte

hakkınızda hayırlısı olsun canım
verilmiş sadakan varmış

Sizinle evlenmek istiyor bunu ayri tutalim
Ama bosanmis cocuklu kadina asik toplumsal baski pesini birakmadigi icin asik oldugu kadinla evlemenemiyor
Size haksizlik olmus simdi uzuluyorsunuzdur ama evlenmeden ogrendiginiz icin sukredin hayirlisi herseyin

İşte o eğlenilecek, siz evlenilecek kadınsınız diye düşünüyordu muhtemelen.

Sizin namusunuz da böyle bi adamı mı emanetmiş....Ne ucuz laflar, güler insan. Duygulanmak bir yana.

Bazen soğuk davrandığınıza göre öyle aşk meşk de yokmuş. Sevinin erken görmüşsünüz adamın gerçek yüzünü.

Şukrediyorum. Ama hazmedemiyorum o kadar oynadiki aklım almıyor. Onunla gorusurken komşumuz yeğeni için gelmişti öyle bi sinirlendiki beni söyleyin niye beni söylemedin iz annen desin kimse gelmesin diyen biri

Sizinle evlenmek istiyor bunu ayri tutalim
Ama bosanmis cocuklu kadina asik toplumsal baski pesini birakmadigi icin asik oldugu kadinla evlemenemiyor
Size haksizlik olmus simdi uzuluyorsunuzdur ama evlenmeden ogrendiginiz icin sukredin hayirlisi herseyin
Ewet çok şükür. .ama aşık bi insan başkasının elinden tutarım opermi. Biri görücüye geldiğinde sinirlenip beni söyleyin gösterin dermi.kiskanirmi ya çokta kiskaniyodu okadar doluyumki.resmen kendime güvenim gitti

Ewet çok şükür. .ama aşık bi insan başkasının elinden tutarım opermi. Biri görücüye geldiğinde sinirlenip beni söyleyin gösterin dermi.kiskanirmi ya çokta kiskaniyodu okadar doluyumki.resmen kendime güvenim gitti
Kendinize haksizlik etmeyin neden kendinize guveniniz azalsin ki
Aslinda yapmaz kimse ama iste adamina gore degisiyor bu isler baskasina asik olup baska bir kizin kalbini incitende var sevdigine her turlu sahip cikicak olanda
Insallah bundan sonra hersey gonlunuzce olur birakin oda sizde ayri ayri mutlu olun ofke bile duymayin

Hic o guzel canini bu karaktersiz adam icin sıkma.verilmis sadakan varmis kurtulduguna şükret

Back
X