Kızlar benim bir eltim var acayip gıcık davranıyor herkese. Düğünde oynamak için karşısına geçiyorum ben yüzünü çeviriyor oynamak istemiyor benimle. Eşim geçiyor onada aynıyı şeyi yapıyor. Kendi şehrindeki düğünde güldüler eğlendiler döktürdüler. Buraya geldi erkek tarafındaki düğünde suratlarını astılar hiç gülmedi bile kız düğün boyunca. Daha birsürü garip olaylar vs. Neyse kayınvalideme de baya kötü davrandığı için herkes ister istemez sevmemeye başladı. Şimdi iki aylık evliler. Bugün hep birlikte kayınvalideme gittik. Yemek hazırlıyorduk bende mutfaktan odaya taşıyordum yemekleri neyse döndüm mutfağa kayınvalidem eltimi öpüp sarılıyor bende rahatsız etmemek için hemen kapının önündeki buz dolabına yöneldim. Kayınvalidemde benim gördüğümü görünce geldi hemen benide öptü bitane. Eltimde gıcık gıcık baktı bana. Ben çok alındım bu duruma. Biz hiç sorun olmadan sıkıntısız evlendik eşimle. Beni çok sever bende severim kayınvalidemi. Birbirimizden kırılmadık. Neyse bugün hem kendisine düğün gününe kadar hep kötü davranan gelinini mucuk mucuk öpüyor ki benim gelip gittiğim belli mutfağa bide sonra ben gördüm diye gelip birtanede beni öpüyor. Sanki gördüm diye ölesine gelip öpmüş gibi oldu. İçim acıdı üzüldüm çok eltimin öyle bana manalı bakması çok canımı sıktı.