Çok çaresizim bu derdimin sonu yokmudur? Bir çıkış yolu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu nasil bi durum, sirf maddi olarak bana bakiyor, cocuklarim ac acikta degil diye nasil kac senedir katlaniyorsunuz bu duruma? yemeyin beni simdi, kesinlikle konu 'babasiz buyumesinler' degil, kesinlikle 'cocuklarimin ve benim bi eksigim yok maddi olarak ve bu rahatliktan vazgecemiyorum' dur. madem oyle, ki bu bi secimdir, ozaman unutacaksiniz olani. olmamis gibi yapacaksiniz. ahlanip vahlanmak hic samimi gelmiyo kusura bakmayin.

Hanımlar,
üyelik gerçek mi bilemem ortaya çıkar yönetimle görüştüklerinde ama gerçek olma ihtimali çok yüksek, geçmiş konularına bakınca.

Topiği kapatıyorum çünkü biliyorum ki çok fena kavga çıkar.

Mrb hepinize okadar zor durumdayimki aklım karmakarışık ayrilmakmi devammi etmeliyim.. 2bucuk yasinda kizim var ve esimle severek evlendik ilgili sayilabilir birisi ama sadece evdeyizdir daima gezmeyi hic sevmez ve soguk bir insan neyse benim gecen yildan yana basladi aslinda bu sorunlar onun ailesinin yanina uzak bir sehire gitmemizle gittik ve birdaha hocbisey duzelmedi.. ilk olarak esim beni nisanliyken aldatmis oldugunu itiraf eetti, sonra telefonundan erkek ismine kayitli kiz cikti hepsine bir açıklama yapti, sonra youtubeden izledigi tecavuz bilmemne videolarini gordum acik secik videolar, sonra belki hatırlayan vardir kizkardesim ve esimle ilgili bir sorun yasadim delirmenin esigine gelmistim hatta ama Rabbim okadar buyukki sabrini veriyor ondan sonra bende hersey koptu zaten ne bidaha eskisi gibi sevebildim nede artik ona tahammulum kaldi simdi de ne zaman ayrilik muhabbeti gecse ozaman melek olur normalde ayni adam hic degismedi soguk sessiz sordugum sorulara 10 kere sormama ragmen ayni evin icinde beni duymayan bir adam. Ben artik sasirdim ben onun icin uzak sehire gittim bir basima kaldim 3 yil kimsem yoktu oralarda tamam gitmeliydim ama simdi benim memlekete yerlestik ve bir ay sadece bir ay dayanamadi ve is bahanesiyle gitti kendisi disari calismaya ve hep korkum suydu ben ondan ayrilsam yapabilirmiyim icim acirmi uzulurmuyum diye ama simdi anlıyorum ki uzulmuyorum yani o uzaktayken cok daha mutluyum.. ama ben napmaliyim lütfen akil verin bana ama onu omrum sonuna kadar ayni sekilde sevemiycegme eminim boyle hayat gecermi yoksa sevginin ne onemi var devammi etmeliyim kizim icin
MAKBIYLE MAKBIYLE V Victoriaa89 wersaff wersaff nadasta nadasta parfumkokusu parfumkokusu

Son düzenleme:
Kardesını tacız etmıss bu adama guvenme baldız kız kardes gıbı olur. Bunu yapan herseyı yapar. Kendın dıyorsun cocuklarıma yetemıyorum mutlu huzurlu olamıyorum dıye.o cocuklar babasız bıraktın demez ama hıc mutlu gunumuz olmadı der ve o cocuklar o aılede ne karakterde buyuyecek onu dusun. Sevgısız mutsuz ruhsuz buyecek ılerde onlarda aıle kuracak hayatları mahfolacak. Babasız buyuyen bırsuru ınsan var tek onlar olmucak kı babalarıda var yanı. Cocuklara sıgınmayın nolur yazık edersınn gercekten

Asil böyle bir babayla yaşamaları travma 6 yıldır ne değişti eşinizde o zihniyette bi insanda ne değişebilir. düzelir demis anneniz ne duzeldi .dusndnz mu inanin cocuklrn hisleri herkesten kuvvetli onlar seziyrlrdr sizn bu durumunuzu madem ondan uzaktayken ıyiym diyorsnz kendinize sadece bu kötülüğü yapmyrsnz çocuklarınıza da kötülük yapyrsnzfarkında degilsnz.youtube da bi videoya denk cekmstm 18 yıl boyunca abisinin kardeşine tecavüzüne aman kimse duymasın kan çıkar bilmem ne zıkkım diye diye örtbas etmişti lanet olasıca kadın anne diyemyrm bunları duyduktan sonra çok da sasirmadim konunuza ama bence siz çocuklardan ziyade o gücü bulamyrsnz kendinzde asil şimdi cocuklrnz için biseyler yapmlsnz onlar buyudgnde sizi anlaycktr emin olun

Yani adam zaten ne mal olduğunu açık açık gösterms ama konu sahibi hep sindirms bunları yani biraz gücünüzün farkına varın ilk ayrilan siz olmayacksnz cok zorlancgnz seyler olacaktr ama deger mi bir omru boyle heba etmeye çok zor bir durum gercekten ama gözünüzün icine soka soka adam ne pislik oldugunu gosterms daha ne diylm

Ya öyle can sıkıntısından 2014 yılında ki konuyu gördüm okudum da okudum 🤣sonu ne oldu diye merak etmedim .Sonra bir baktım yok ayrıldılar vs dediler sonra Merak ettim .Valla kim etiketledi ise Allah razı olsun 🤲

Kardeşinizi değil herhangi bir kadını bile taciz etmiş olsa soğur insan kaldı ki bunu kardeşine yapmış.
Ayrılsanız bile o çocuklarının babası eğer babalık etmek istiyorsa.
Ayrılın eğer yapamayacaksınız. Çocuklarınızla o evde huzursuzluk yaşamanızdan daha üzücü olmayacak onlar için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X