Cok Caresizim ( Evliligimdeki Sorunlar )

Alissamel

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2017
37
11
8
36
Merhaba Sevgili Arkadaslar

Ben 13 aylik evliyim esimle 1 yil sevgili 1 yil nisanli kaldik ve sonra evlendik

Sevgili iken basladi cinselligimiz pek sorun yoktu tabi hep erken bosalmasi disinda, beni hep arzulardi ve ben erken bosalmasini hafta da bir iliski yasadigimiz icin saniyordum cunku ilk inde erken bosalip 2.sinde daha uzun surerdi bu yuzden ne kendimi ne de onu uzmezdim fakat
Daha evlendigimiz ilk gece sanki beraber yasiyormusuz gibi ilk gecemiz degilmis gibi bavul haziladik gelinligimi kendim cikardim ustelik bekledim biraz sonra baktim ki bi hareket yok dus alayim bari dedim ve benimle dusta sevisti ve hemen bosaldi cok zoruma gitti inanin o gece karar verdim resmen bosanmaya,
Balayina gittik o sabah sanki yillardie evliymisiz gibiydi elinden telefon dusmedi, oteli ve yemekleri begenmedi surekli soylenip durdu balayimizin artik birlikte olusumuzun mutlulugunu ne yasadi ne yasattirdi.
Evliligimizin 3.ayinda cinsellikle ilgili sikintilarimi dile getirdim cok buyuk kavga cikti kendini de beni de hirpaladi hafta 1 ve ya 10 gun 15 gun de 1 sevismeye basladik o da en fazla 3 ve ya 5 dk. Ve inanin ki ben artik dayanamaz oldum her ayin 2 ve ya 4 kere neredeyse bu sorunu dile getirdim ve hep tatli dille evliligimizin 8.ayina kadar hep kavga cikardi komsularima bile rezil oldum cunku esim okadar cok bagirir ve tehlikelidirki artik korkmaya basladim ve gittikce bosanma fikrine daha cok sarildim ama iste birbirimizi cok seviyor ve asiktik hala da oyleyiz simdi tek fark benim artik gelecegimin gencligimin majvolmamasini dusunmem ve bunun icin adim atmam gerektigine daha cok sarildim ve esim bu arada evliligimizin 3.ayinda her kavgamizin sonunda baristiktan sonra doktora gidecegini bu sorunu halledecegine soz verir dururdu ama hic yapmadi benim buldugum cozumlere mantikli yaklasip gene yapmadi en son gene ona dedim ki sen en az 4 gun en fazla 15 gun de bir istiyorsun sevismeyi oysaki beni arzulamiyor bedenin buna ihtiyac duyuyor dememe ragmen aradan 4 gun gecti ve hala ayni ustelik beni red etmeye de basladi hic yapmazdi bunu ( sabah is var bunun dusu var diyerek tatli dille gecistiriyor ) biktim artik kendimi et parcasi gibi hissediyorum yemek yapan temizlik yapan utusunu yapan bir et parcasi, beni cok sevdigini biliyorum seven genc bir adam neden bile bile bunlari yapar ki ben anlamiyorum ve artik ya cesaretlenip gitmek ya da sogumak istiyorum cunku bende ne bilinc kaldi ne olgunluk ne de sabir.
Cok uzgunum ve bu adam hayatima girdiginden beri cokta yanliz hissediyorum kendimi ama beni cok seviyor ve birakmak istemiyor 2 3 gun iyi kocayi oynayip normala donuyor he bu arada tatli dillidir tv karsisinda uzanir ve isterki yaninda olayim bana sarilsin bunun gibi az da olsa iyi yanlari vardir..

Ne yapmaliyim ?

Bu bi rahatsızlık öncelikle kabul etmesi gerekiyor. Nasıl başka sağlık sorunları olduğunda doktora gidiyorsa bunda da doktora gidecek. Nasıl ikna edersin bilmiyorum ama ikna olmazsa sonu boşanmaya gider gibi.

Bu bi rahatsızlık öncelikle kabul etmesi gerekiyor. Nasıl başka sağlık sorunları olduğunda doktora gidiyorsa bunda da doktora gidecek. Nasıl ikna edersin bilmiyorum ama ikna olmazsa sonu boşanmaya gider gibi.
Isin kotu tarafi hayir demiyor tamam gidecegim diyor ama her gitmek istedigimde hep bir is cikiyor diyor ve eminim ki o isler ciktigindada o da cok umirsamiyor her gun mu bi isi cikar insanin inanamiyorum bence onun icin bir sorun yok gibi gozukuyor ve beni boyle soyleyerek susturuyor yani tamam diyor ama gitmiyor paikologa da gidelim dedi ben basladim o daha baslamadi tamam diyor ama yapmiyor iste

Ve biliyorum ki bosansakta inanilmaz pisman olacak iste bunlari yasamadan duzeltelim istiyorum

Isin kotu tarafi hayir demiyor tamam gidecegim diyor ama her gitmek istedigimde hep bir is cikiyor diyor ve eminim ki o isler ciktigindada o da cok umirsamiyor her gun mu bi isi cikar insanin inanamiyorum bence onun icin bir sorun yok gibi gozukuyor ve beni boyle soyleyerek susturuyor yani tamam diyor ama gitmiyor paikologa da gidelim dedi ben basladim o daha baslamadi tamam diyor ama yapmiyor iste

Ve biliyorum ki bosansakta inanilmaz pisman olacak iste bunlari yasamadan duzeltelim istiyorum...

Burdan nasıl bir çözüm olabiliriz ki ? Eşinizin doktora gitmesi tedavi olması gerekiyor tatlı dille çözememişsiniz zaten , diğer türlü de kavga etmişsiniz bilemedim ki ben .. biraz doğal çözüm olur mu kür falan onu araştırın isterseniz

Burdan nasıl bir çözüm olabiliriz ki ? Eşinizin doktora gitmesi tedavi olması gerekiyor tatlı dille çözememişsiniz zaten , diğer türlü de kavga etmişsiniz bilemedim ki ben .. biraz doğal çözüm olur mu kür falan onu araştırın isterseniz
Kür mu hmmm bilemedim ki belki olabilir ama sence deger mi ? Esim beni cok sevsede sevismeye benimle hos vakitler gecirmeye dertlesmeye yanasmiyor ki, istegim su baska da carem kalmadi bence onu artik cezalandirmali ve kaybetme korkusunu yasatmaliyim hani derler ya bin nasihat yerine bir musibet, baska carem yok onu terk etmeden once bunu yapmaliyim cunku kendimce her seyi denedim ve buraya yazmamin sebebi belki bilmedigim hic aklima gelmeyen seyler de olabilir diye dusundum sizlerin yasadigi basardigi seyler yani

Back
X