Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet zorla oldu ama çok seviyorumZorla mı bozdu ? Ne hocası arıyorsun ?
Evet geri döndürmeNapcan geri döndürme büyüsü mü? Amaç ne nasil bir hoca lazım
Zorla yaptıysa şikayet et. O seni sevmiyor demek ki. Tecavüz etmiş farkında degilsinEvet zorla oldu ama çok seviyorum
MedyumHoca derken doktor mu acaba![]()
Allah akıl fikir ve öz saygı versin ya, adam tecavüz etmiş şikayet edeceğine medyum şarlatan aranıyosun burda adamı seviyorum geri dönsün diye. Kafana yazık senin yaEvet geri döndürme
Ben şikayetçi olamam bu işe girersem ailem duyar çok kötü sonuçlar olur geri gelmesini istiyorum sadece...lutfen git sikayetci ol madem zorla yapti lutfen sikayetci ol gizli kalmasini iste ama sikayetci ol sevgilin olmasi zorla bunu yapma hakki vermiyor bu resmen tecavüz
Zamanı geri sarsın,dudu cadı adamı konu sahibinin kucağına ışınlasınNapcan geri döndürme büyüsü mü? Amaç ne nasil bir hoca lazım
Ne hocası kız tövbeSevgilim kızlığımı bozdu ve gitti çok çaresizim lütfen bilgisi olan yazsın mardinliyim iyi bir hoca arıyorum
Kızlığınızı geri getirme büyüsü mü yaptıracaksınız?Sevgilim kızlığımı bozdu ve gitti çok çaresizim lütfen bilgisi olan yazsın mardinliyim iyi bir hoca arıyorum
Ne saçmalıyorsun sen ya bu benim sorunum ve hayatım sana göre mi şekillendircem soruda bilgisi olmayan yazmasın dedim asıl senin kafana yazık çaresizlik nedir bilmiyorsunAllah akıl fikir ve öz saygı versin ya, adam tecavüz etmiş şikayet edeceğine medyum şarlatan aranıyosun burda adamı seviyorum geri dönsün diye. Kafana yazık senin ya
Hihi evetKızlığınızı geri getirme büyüsü mü yaptıracaksınız?
Tecavüzcüsünü geri bağlama büyüsü arıyomuşKızlığınızı geri getirme büyüsü mü yaptıracaksınız?