Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakın haaa intihar falan yapma öyle şeyler, evlatların var senin...Ben napacam çocuklarımı da bırakamıyorum çok üzülüyorum ben böyle hayat yaşanır mı çocuklarım böyle mutlu olurmu ben değilm çünkü ne yapacam ne ddiyecem hiç bilmiyorum bazen ölüm kurtuluş gibi geliyor böyle yaşamaktansa ölmk daha iyi güçlü duracağım diye ayaklarımda derman kalmadı düştüm ben artık düştüm
Doğudan ziyade güneydoğu bölgesinde böyle acıklı , kadına eziyet eden olaylar yaşanıyor maalesef . Nerde bu kadın dernekleri nerde bu feministler hep istanbulda dolanıp şov peşindeler, asıl dram güneydoğuda .Merhaba biraz uzun olacak ama lütfen dinleyin ben 17 yaşında evlendim 10 yıldır evliyim akrabayla benim babam iki evlilik yapmış annemden 8 üveyde 7kardeşiz altlı üstlü otururduk tabi her kadın gibi annem dayanamadı annem erken yaşta öldü annem hastaylken ablalarım beni akrabamıza verdiler üvey anne eline kalmayayım diye tabi çocukluk başta kabul etmedim istemediğim biriyle evlenmek ama beni korkuttular üvey anne zulüm yapar babam zaten onu tutardı . Korktum kabul ettim etmez olaydım . Evlendim annem tam 40gün sonra öldü . Çok zordu tabi biraz psikolojik olarak etkilendim çocuktum hem . Neyse ben evlendiğim günden belli aldatılıyorum doğuda yaşıyorum doğuluyuz ben çok çekim kimse sahipte çıkmıyor iki çocuğum var biri 9yaşında biri 2ye girmemiş . Artık bu iki senedir gözümün içine baka baka yapıyor . Dayanamıyorum 2 senedir tam zıvanadan çıktı yapmadığı etmediği hakaret kalmadı inkar ediyor görüyorum ama kabul etmiyor adımı deliye çıkarttı . Takıntılıymışım bn . Ramazandan önce yine yakaladım çok büyük kavga ettik aileer girdi araya babasının bana ettiği hakaretleri düşman düşmana yapmaz ha bide alkoliktir 1 gün içer 1 gün içmez . Babası bana ailemin yanında hakaret etti ailem sesini etmedi haklısınız dedi . Susturdular beni boşansan kim bakacak sana çocuklara otur çek dediler . Yine korktum kabul ettim ama bu ay içinde 2kadın yine mesaj atıyo benim bu gözler görüyor artık dayanamıyorum intihar etmeyi düşünüyorum ben çıkış bulamıyorum çocuklarımla bu adama katlanaöıyotum artık bana yardım edin bi yol gösterin gidecek hiç bir kapım yok . Bu arada maddi durumları iyi ev eşimin üstüne ama hiçbi bişey vermezlermiş boşanırsam ben napacam iki çocuktan nere gidem
Kız kardeşim evde battaniye örüyor bebeklere, ayrıca arkadaşı da amigurimi bebek ve ürünleri yapıp ınternetten satıyor, aslında evde yapılacak çok şey varArkadaşlar peki evde yapabileceğim bi iş varmı nasıl yaparım nerelere başvuru yaparım az da olsa yaparım ben
Benim öyle el işi yeteneğim yok ama paketleme işine baktım oda kimlik bilgilerimi isteyince korktum çekildimKız kardeşim evde battaniye örüyor bebeklere, ayrıca arkadaşı da amigurimi bebek ve ürünleri yapıp ınternetten satıyor, aslında evde yapılacak çok şey var
2011 yılında imzalanmıştı İstanbul Sözleşmesi o feministler o kadın dernekleri sayesinde nice kadın huzuru az da olsa bulmuştu bu topraklarda sağolsunlar çok uzun sürmedi.Doğudan ziyade güneydoğu bölgesinde böyle acıklı , kadına eziyet eden olaylar yaşanıyor maalesef . Nerde bu kadın dernekleri nerde bu feministler hep istanbulda dolanıp şov peşindeler, asıl dram güneydoğuda .
Kardeşim sakın pes etme , 2 çocugun var avukatlara gitsen yardım istesen kadın sığınma evine gitsen seni Batıya yollarlar kimliğini de değiştirirler . Devlete sığınmanı tavsiye ediyorum , Allah yardımcın olsun inşallah geçecek bu günler .
Şu an şuna cevap ver çalışmana şu an izin verir mi ?Arkadaşlar peki evde yapabileceğim bi iş varmı nasıl yaparım nerelere başvuru yaparım az da olsa yaparım ben
Buradayız ? Ben bizzat iç Anadolu’da mücadele ediyorum. Sen nerede ne yapıyorsun ?Doğudan ziyade güneydoğu bölgesinde böyle acıklı , kadına eziyet eden olaylar yaşanıyor maalesef . Nerde bu kadın dernekleri nerde bu feministler hep istanbulda dolanıp şov peşindeler, asıl dram güneydoğuda .
Kardeşim sakın pes etme , 2 çocugun var avukatlara gitsen yardım istesen kadın sığınma evine gitsen seni Batıya yollarlar kimliğini de değiştirirler . Devlete sığınmanı tavsiye ediyorum , Allah yardımcın olsun inşallah geçecek bu günler .
Adaçayı içir bol bol, bir de melisa ve papatya. Libidosu dibe vurur. Aklıma başka bir şey gelmiyor.sorun zaten bu ya bana dokunmasın isiyorum kendi halimde kalayım istiyorum üstede yazmışım zaten bana dokunsun istemiyorum midem almıyor diye . Ama öyle dediğim gibi olmuyor işte 1 hafta dokunmasa sonrası zorla da olsa oluyor
EvetŞu an şuna cevap ver çalışmana şu an izin verir mi ?