Merhaba arkadaşlar 
Ben 2 aydır biriyle çıkıyodum fakat dershaneye yeni başladığım şu sıralarda dersaneden bi çocuğa gönlümü kaptırdım ve onu başka face ismiyle ekledim fakat o gerçek bir kişiyi yansıtmadığımı anladı ve benim kim olduğumu niye eklediğimi sordu ben söylemedim fakat sonradan sevgili olabilceğimizi buluşabilceğimizi söyleyince ben kim olduğumu söyledim ve konuşmaya başladık
kendi faceme ekledim onu ordanda konuşmaya başladık onu sevdiğimi söyledim ama o kimseyle ciddi düşünmediğini anı yaşadığını söyledi bana ama ileride neden olmasın gibisindende umut vermişti. Telefon numarasını falan verdi. Fakat benim çıktığım çocuk birşeyler olduğunu anladı ve benim facemin şifresini çaldı ve o çocukla yazışmalarımı gördü ve çocuğa bir daha ona mesaj atma o benim sevgilim ben onu seviyorum gibisinden mesaj atmış. Çocukta bundan sonra bana bidaha mesaj atmadı ve engelledi ondan uzak durmamı söyledi ve kendisine yalan söylediğimi düşünüyo aslında öyle bişey yoktu böyle olcağını bilemediğim için diğerinden ayrılmamıştım ayrılcaktım fakat fırsat olmadı neyse şimdi çocuk benle konuşmuyo ve çıktığım çocuktanda ayrıldım ve çıktığım çocuğun facesini bende ele geçirdim ve onunda beni aldattığını gördüm birini bulmam lazım acilen falan yazmış okulda 40 yaşında bi çocuktan hoşlandığını falan gibisinden anlatmış arkadaşına. Neyse benim umrumda olan açıldığım çocuktu ama o şuan benle konuşmuyo ve ondan uzak olmam için başkasıyla çıkmaya başladı
ne yapmalıyım sizler neler düşünüyosunuz çok çaresizim :/

Ben 2 aydır biriyle çıkıyodum fakat dershaneye yeni başladığım şu sıralarda dersaneden bi çocuğa gönlümü kaptırdım ve onu başka face ismiyle ekledim fakat o gerçek bir kişiyi yansıtmadığımı anladı ve benim kim olduğumu niye eklediğimi sordu ben söylemedim fakat sonradan sevgili olabilceğimizi buluşabilceğimizi söyleyince ben kim olduğumu söyledim ve konuşmaya başladık

Son düzenleyen: Moderatör: