çok çaresizim ne yapmalıyım?

Deinos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
61
2
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar :(

Ben 2 aydır biriyle çıkıyodum fakat dershaneye yeni başladığım şu sıralarda dersaneden bi çocuğa gönlümü kaptırdım ve onu başka face ismiyle ekledim fakat o gerçek bir kişiyi yansıtmadığımı anladı ve benim kim olduğumu niye eklediğimi sordu ben söylemedim fakat sonradan sevgili olabilceğimizi buluşabilceğimizi söyleyince ben kim olduğumu söyledim ve konuşmaya başladık :( kendi faceme ekledim onu ordanda konuşmaya başladık onu sevdiğimi söyledim ama o kimseyle ciddi düşünmediğini anı yaşadığını söyledi bana ama ileride neden olmasın gibisindende umut vermişti. Telefon numarasını falan verdi. Fakat benim çıktığım çocuk birşeyler olduğunu anladı ve benim facemin şifresini çaldı ve o çocukla yazışmalarımı gördü ve çocuğa bir daha ona mesaj atma o benim sevgilim ben onu seviyorum gibisinden mesaj atmış. Çocukta bundan sonra bana bidaha mesaj atmadı ve engelledi ondan uzak durmamı söyledi ve kendisine yalan söylediğimi düşünüyo aslında öyle bişey yoktu böyle olcağını bilemediğim için diğerinden ayrılmamıştım ayrılcaktım fakat fırsat olmadı neyse şimdi çocuk benle konuşmuyo ve çıktığım çocuktanda ayrıldım ve çıktığım çocuğun facesini bende ele geçirdim ve onunda beni aldattığını gördüm birini bulmam lazım acilen falan yazmış okulda 40 yaşında bi çocuktan hoşlandığını falan gibisinden anlatmış arkadaşına. Neyse benim umrumda olan açıldığım çocuktu ama o şuan benle konuşmuyo ve ondan uzak olmam için başkasıyla çıkmaya başladı :( ne yapmalıyım sizler neler düşünüyosunuz çok çaresizim :/

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu nasıl bir rahatlıktır böyle =)

Bir ilişkinizi bitirmeden,diğer ilişkiye gönül vermekte neyin nesidir ?

Ne yapmalısın biliyor musun ?

Dersaneye gidip ders çalışmalısın

Yormayalım o güzel beyinlerimizi =)

tüm erkekler aynı kadınlarla sadece tatmin olmak için çıkıyorlar tabi istisnalar olabilir
sen keşke bu kadar basit olmasaydın bide utanmayıp buraya konu açmışsın ayıp denen şey var yani ama şimdilerde pek kalmamış

Başka bir konuda insanları bu mesajla kınarken, iki kişiyle aynı anda görüştüğünüzü kendi konunuzda açığa vurma cesaretini gösterdiğiniz için sizi tebrik ederim.:49:

Peki sizin erkek arkadaşlarınız istisnalardan mı, ya da hangisi hangi gruba giriyor?

Son düzenleme:

Başka bir konuda insanları bu mesajla kınarken, iki kişiyle aynı anda çıktığınızı kendi konunuzda açığa vurma cesaretini gösterdiğiniz için sizi tebrik ederim.:49:

Peki sizin erkek arkadaşlarınız istisnalardan mı, ya da hangisi hangi gruba giriyor?

:46:
Bu forumda bugüne kadar belki binlerce cevap okudum ama bir mesajın bu kadar direkt olanını ve ayıp olacak ama 'cuk' oturanını görmedim...
Helal olsun ne diyeyim...

:46:
Bu forumda bugüne kadar belki binlerce cevap okudum ama bir mesajın bu kadar direkt olanını ve ayıp olacak ama 'cuk' oturanını görmedim...
Helal olsun ne diyeyim...

Kendi ayağıyla düştü ne yapayım. Konular alt alta. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama.:20:

Başka bir konuda insanları bu mesajla kınarken, iki kişiyle aynı anda çıktığınızı kendi konunuzda açığa vurma cesaretini gösterdiğiniz için sizi tebrik ederim.:49:

İçimden geceni en güzel sekilde dile getirdiğin icin bende sana teşekkür ederim :))))

Az önce diger konu da bu yorumu gördüm, aynen seninki gibi başka konudan alıntı yapmayı bilmediğim icin Yazamadim :))

ben konuna yorum yapmayacagım ama
ladykakaya ne cevap verecegını cok merak edıyorum :44:

Deinos;

Basit kız dolu etraf değil mi tatlım?

Sevgilisi ile cinsellik yaşayan basit,sevgilisini aldatan ulaşılmaz mertebe!

Hadi canım ufak ufak:ssz:

Deinos;

Basit kız dolu etraf değil mi tatlım?

Sevgilisi ile cinsellik yaşayan basit,sevgilisini aldatan ulaşılmaz mertebe!

Hadi canım ufak ufak:ssz:

senin beynin nerde ben merak ediyorum ben orda istisnalar hariç dedim işte bazı saman kafalar senin gibi anlama özürlü olunca yapıcak bişi olmuyo :52:

ben kimseyi aldatmadım. Cinsellik yaşayanlar ne kadarda belli ediyolar kendilerini kuyruk acınız var heralde :D

Başka bir konuda insanları bu mesajla kınarken, iki kişiyle aynı anda görüştüğünüzü kendi konunuzda açığa vurma cesaretini gösterdiğiniz için sizi tebrik ederim.:49:

lan salak ben onla cinsel ilişki mi yaşadım ne kıt beyinlisin sen ya
benim erkek ardakşmı sen niye işin içine katıyosun ki saman kafa ben senin gibi cinsel ilişki yaşamadım ama yaşayanlar senin gibi belli ediyo

senin beynin nerde ben merak ediyorum ben orda istisnalar hariç dedim işte bazı saman kafalar senin gibi anlama özürlü olunca yapıcak bişi olmuyo :52:

ben kimseyi aldatmadım. Cinsellik yaşayanlar ne kadarda belli ediyolar kendilerini kuyruk acınız var heralde :D

Cok yazik, iki lafi bir araya toplayip iki cümle kurup kendini savunabilecek yetiye sahip degilsin. Hemen hakaretle hakli cikmaya calismissin. Ilk mesajini editlemissin göremedim. Ama diger meajlarin zaten seni bir güzel anlatiyor.
Ayip yahu, karsindakine karsi elindeki tek kozun bacak aransa cok yazik sana.

lan salak ben onla cinsel ilişki mi yaşadım ne kıt beyinlisin sen ya
benim erkek ardakşmı sen niye işin içine katıyosun ki saman kafa ben senin gibi cinsel ilişki yaşamadım ama yaşayanlar senin gibi belli ediyo

Seni şu mesajların için seve seve mahkemeye verip ettiğin hakaretlere tazminat davası açarım, emin ol hiç zahmeti yok. Savcılığa vereceğim dilekçeye bakar, ne dersin?:34: Ailene rezil olmak mı yoksa mahkemeye düşmek mi daha kötü, sen bunu düşün.

Ah, bir de iftira varmış. "Evlilik öncesi cinsellik yaşayanlar" ha. Şimdi KİB'e basmıyorum, rahat rahat yaz sen.

Son düzenleme:
arkadaşlar neden kendinizi yorup cevap veriyorsunuz,kötü içerik yapın berim gibi :34:

:ssz:ahh deinos. ban yiyecegını bile bile ne azim sende ki cözemedim.

umarım daha düzgün yorumlar yaparsın artık haydi bay:ssz::ssz::ssz:

Bence bu tarz cümleler kuran biri kalıcı olarak uzaklaştırılmalı...
Bu nasıl bir seviyesizliktir:20:

Back
X