- 25 Mart 2015
- 640
- 337
- 103
- Konu Sahibi Gul receli
-
Malesef annem izin vermiyor istemiyor disari cikmami,e ogrenci oldugum icin anne eline bakiyorum haliyle.Kendim de onu dinlemeyip cikamiyorum cunku para vermiyor,para olmadan bir yere gidemiyorum.Biriktirdilerimle bir kac defa ciktim disari bu sefer surekli ariyor eve gel gec oldu diyor,zaten 2 saat anca cikiyorum.Eve geliyorum surat yapiyor laf sokuyor konusmuyor.Erkek arkadasimla bulusmamis istemiyor,erkek rkadasimi da istemiyor.Kizlarla bulusucam desem bende geliyim diyor yada gitme ne isin var diyor..En guzel yaslarim okul harici evde odada yatagimda oturup yatmakla geciyor.Ama senelerdir hic boyle olmadi durduk yere aglama diye bir sey hic gormedim duymadim..Belli bir nedeni yok mu bu aglamalarin. depresyona girmiş gibi geldin bana. yirmi yaşındasın ne güzel çık gez dolaş arkadaşlarinla eve hapsetme kendini.eğer üstesinden gelemiyorsan bir psikologa görün cnm.
Bunları baştan yazaydın ya... Sebepsiz yere ağlama olmuyor işte bu sanırım anneninde bir uzmandan yardım alması lazım.Malesef annem izin vermiyor istemiyor disari cikmami,e ogrenci oldugum icin anne eline bakiyorum haliyle.Kendim de onu dinlemeyip cikamiyorum cunku para vermiyor,para olmadan bir yere gidemiyorum.Biriktirdilerimle bir kac defa ciktim disari bu sefer surekli ariyor eve gel gec oldu diyor,zaten 2 saat anca cikiyorum.Eve geliyorum surat yapiyor laf sokuyor konusmuyor.Erkek arkadasimla bulusmamis istemiyor,erkek rkadasimi da istemiyor.Kizlarla bulusucam desem bende geliyim diyor yada gitme ne isin var diyor..En guzel yaslarim okul harici evde odada yatagimda oturup yatmakla geciyor.Ama senelerdir hic boyle olmadi durduk yere aglama diye bir sey hic gormedim duymadim..
Malesef annem izin vermiyor istemiyor disari cikmami,e ogrenci oldugum icin anne eline bakiyorum haliyle.Kendim de onu dinlemeyip cikamiyorum cunku para vermiyor,para olmadan bir yere gidemiyorum.Biriktirdilerimle bir kac defa ciktim disari bu sefer surekli ariyor eve gel gec oldu diyor,zaten 2 saat anca cikiyorum.Eve geliyorum surat yapiyor laf sokuyor konusmuyor.Erkek arkadasimla bulusmamis istemiyor,erkek rkadasimi da istemiyor.Kizlarla bulusucam desem bende geliyim diyor yada gitme ne isin var diyor..En guzel yaslarim okul harici evde odada yatagimda oturup yatmakla geciyor.Ama senelerdir hic boyle olmadi durduk yere aglama diye bir sey hic gormedim duymadim..
Nasil alacagim,ne yapmaliyim beni bununla ilgili bilgilendirin lutfen ve ne kadar ucret gerekir?Cunku annem benimle konusmuyor ve bu isine geliyor ona bagli kalmam ona yalvarmam hosuna gidiyor.Ama ben asla ondan para istemek icin konusup yalvaramam.Zaten pekte umursayacagini sanmiyorum.O yuzden sanirim psikologa bile gidemem..3hafta once bir olay daha yasadik konusunu anlatmak bile istemiyorum cunku yok artik deyip hani dalga geciyor yada fake dwmenizden korkuyorum o kadar komik bir konu.Bana yapmadigim birseyi gozleriyle gormus gibi yapmissindir kesin yapiyosun ben biliyorum diyor,hayir anne yapmiyorum diyorum.Hala yapiyosun biliyorum sen anlamiyosundur yapiyosundur farketmiyosundur diyor.Hayir anne yapmiyorum ayrica kahvalti masasinda konusulcak konu mu bu daha gozumu acamadim diyorum.Hala hayir yapiyosun biliyorum farketmiyosundur diyor.Anne ben 20 yasindayim bunu anlayamicak miyim farkedemicek miyim diyorum.Hala sus allah askina yapiyosun sen diyo,sanki gozleriyle gormus gibi.Anne bak gunahimi aliyosun gozunle gormeden diyorum..Bana diyor ki (komsumuzun otistik bir oglu var 12 yasinda adi eren) Eren'de yapti annesi dediki kesin simdi şöyle şöyle yapmistir (ne oldugunu soylemek istemiyorum zira ben anlatmaya utaniyorum) dedi annesi ve nolur nolmaz diye onlemini aldi,Eren yapiyorsa farketmiyorsa sende yapiyorsundur farketmiyorsundur ben biliyorum diyor.Artik sesim yukseldi yapmiyorum yapmiyorum anla artik yapmiyorum diye bagirdim Avuc iclerimi masaya tum gucumle vurmusum,ellerimin acisini hissetmedim bile ama onumdeki tabak paramparca olmustu ve ellerim morarmisti cam kiriklari ellerime girnisti bunlari olayin sokuyla ilk basta anlayamadim aglamaya basladim anla artik yapmadim diye bagirarak.Bana sen ruh hastasisin timarhaneye yaticaksan yat senle ugrasamam diyip masadan kalkip odasina cekildi.Ben resmen soka girdim ben bu degildim,ilk defa ben boyle sacma bir hareket yaptim bagirip tabak kirdim ellerim kanadi ve cok uzuldum boyle birsey yaptigim icin.Ama asla bu ben degilim..Nasil oldu bilmiyorum herseye sabreden alttan alan herkesin gonlunu hos etmeye calisan cok sakin bir insanim normalde..Nasil yaptim bilmiyorum hala sokunu yasiyorum normalde cok gucsuz bi insanim ama avuciclerimle tabagi kirdim.Ama ben onlara aglamiyorum ben problemlere aglamiyorum ben artik durduk yere hicbir neden olmadan hickira hickira agliyorum ne iyiyim ne kotu..Depresyonda gibisin.. Bi uzmandan yardım alsan?
Babamla da aralari acik,babamda bubaralar problemlemlo takip takmayacagindan emin olamiyorum :'(babanı ikna et, annenin tedavi olması gerekiyor
hastalık onun psikolojisini bozmuş, o da seninkini yerlebir ediyor.
Seni annen bunaltmis. Gezmek icin para sart degil, dun ciktim ben mesela, sadece bilmedigim sokaklarda yurudum, evlere bahcelere baktim, bankta oturup hava aldim. Gayet iyi geldi.Malesef annem izin vermiyor istemiyor disari cikmami,e ogrenci oldugum icin anne eline bakiyorum haliyle.Kendim de onu dinlemeyip cikamiyorum cunku para vermiyor,para olmadan bir yere gidemiyorum.Biriktirdilerimle bir kac defa ciktim disari bu sefer surekli ariyor eve gel gec oldu diyor,zaten 2 saat anca cikiyorum.Eve geliyorum surat yapiyor laf sokuyor konusmuyor.Erkek arkadasimla bulusmamis istemiyor,erkek rkadasimi da istemiyor.Kizlarla bulusucam desem bende geliyim diyor yada gitme ne isin var diyor..En guzel yaslarim okul harici evde odada yatagimda oturup yatmakla geciyor.Ama senelerdir hic boyle olmadi durduk yere aglama diye bir sey hic gormedim duymadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?