Çok çaresizim,yardım edin lütfen..

Arkadaslarimin annesi kizlara hicbir sey bilmese de onlari ovuyorlar,koruyorlar.Sirdas gibiler ölumune sir tutuyolar.Ben yapamadim kizim yapsin gencliginin tadini cikarsin istedigi gibi gezsin arkadaslariyla eglensin (tabiki hersey dozunda) mutlu olsun diyorlar.Eslerini kizina hedef almalari icin degil,aksine kizini daha iyi gostermek icin konusuyorlar.Arkadaslarim her aksam 10 - 11 de eve gelseler bile anneleri sorun etmiyor idare ediyor babalarini yatistiriyolar gaza vermek yerine..Neden diyorum neden,her anne dogustan sefkatli degil midir? Bana karsi hic ama hic yok..Zaten artik umrumda da degil ne annem,ne disardaki insanlar,ne disarisi ne icerisi hicbir sey mutlu etmeyecek beni biliyorum etmiyor da..2 haftada 5 kilo vermisim normalde cok zor kilo veren ben..

D vitamini..Kesin baktiracagim buna,bu bilgi icin tesekkur ederim.Zaten kanser olma riski genetik olarak cok yuksek ve yatkin..Allah sonumuzu hayir etsin..

D vitamini..Kesin baktiracagim buna,bu bilgi icin tesekkur ederim.Zaten kanser olma riski genetik olarak cok yuksek ve yatkin..Allah sonumuzu hayir etsin..

üzüldüm ya zor bir hayat. İnşallah Allah en yakın zamanda anneni ıslah eder.

Dışı seni yakar,içi beni durumu da olabilir.Çok tanıdım öyle dışarıdan hiçbir problemi yokmuş gibi gözüküp ne hastalıklarla ne sorunlarla uğraşan...İyi ya da kötü bu senin hayatın,ailemizi seçemiyoruz.Benim annem bipolar bozukluktan muzdarip.Çocukluğumdan beri bir iyidir bir depresyona girer.Elinde olan bir şey değil,sürekli ilaç kullanıyor.Çoğu kötü anım annemle ilintilidir mesela.Ama ben annemi artık böyle kabulleniyorum.Kriz anlarında onu ilk yatıştırmaya çalışan ben oluyorum.Kriz anlarını yaşayanlar bilir,çok ağır sözler söylüyor,her şeyde beni suçluyor,bazen kendine zarar vermek istiyor vs.Bu durumda soğuk kanlı olup doktoru aramak ve onu anlamaya çalışmak elimden gelen tek şey.Ama yapacak bir şey yok.Allah daha kötü dertler vermesin.Sen anneni böyle kabul et ve ona göre bir yaşam kur kendine.Baban için de diyebileceğim tek şey sen babanla ilişkilerini güçlendir.Malesef toplumumuzda baba ile ilişkilerimiz hep mesafeli.Mesela onun yönünden bakmaya çalış hayata,onun da işi zordur anlamaya çalış.Olmuyorsa bu da benim imtihanım diye bak hayata.İlişkilerinde dengeli olursan bu sorunları uzun vadede de olsa çözeceğine inanıyorum.

Bana bu halde bile yardim ettigin ve halimden anlamaya calistigin icin tesekkur ederim insallah senin icinde her sey bir an once guzellesir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…