• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok çaresizim

Gokmavii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
141
65
98
30
Şuan titreyerek yazıyorum yardım edin kızlar uyuyamıyorum anksiyete panik atak hastasıyım bir dönem tedavi gördüm fakat nüksetti birkaç gün önce.bütün vücudum titriyor terliyorum aklım başımda değil.aynı şeyleri yaşayıp düzelen var mı

Bende anksiyete var ama panik atak düzeyinde değil.telkin yapıp telefonda dikkatimi dağıtıyorum iyice yorulana kadar sonrada uyuyorum artık yorgunluktan.

Evet aslında eski takıntılarım aklıma geldi üst üste kötü haberler aldım bir de

Bende anksiyete var ama panik atak düzeyinde değil.telkin yapıp telefonda dikkatimi dağıtıyorum iyice yorulana kadar sonrada uyuyorum artık yorgunluktan.
Ben de öyle yapmaya çalışiyorum aama olmuyor geçmiyor bir turlu.uykuya dalamıyorum

Evet aslında eski takıntılarım aklıma geldi üst üste kötü haberler aldım bir de

Kafaya taktigim seyler aklima gelince o an öfke patlamasi yasiyorum bende gidip basimin arkasini islatiyorum yüzümü yikiyorum icimden 10 a kadar falan sayiyorum ama rahatsizliginizi pek bilmiyorum faydasi olur mu size :110:

Kafaya taktigim seyler aklima gelince o an öfke patlamasi yasiyorum bende gidip basimin arkasini islatiyorum yüzümü yikiyorum icimden 10 a kadar falan sayiyorum ama rahatsizliginizi pek bilmiyorum faydasi olur mu size :110:
Keşke böyle yaparak geçen bir hastalık olsaydı..çok teşekkürler cevaplariniz için

Nefes egzersizi yapın derin derin alıp verin rahatlatıyor tam emin değilim ama sanırım hafif düzeyde bendede var bazen heycanlandıgımda korktugumda kalbım yerinden çıkacak gibi atıyor kafamda bi basınç hissediyorum derin derin nefes alıp rahatlıyorum başka seylere odaklanıyorum

Cnm korkma rahat nefes almaya calis.daha öncede oldu ve geçti öyle düşün beyninin sana oynadığı bi oyun.İnşirah suresi rahatlatiyor oku

Yarın tekrardan ilaca başlamayı düşünüyorum inşallah faydası olur da eski günlerime dönerim.herkes uyurken tek başıma bu hastalığı cekmek gerçekten zor.aileme kıyamıyorum artık yanlarına gidip uyandırmaya

Bende çok ciddi olmasa da sanırım hafif düzeyde var, bazen çok heyecanlanıyorum yeni birşey yaptığımda, denediğimde yada hayatımda bir değişiklik olduysa. Kalbim atıyor sanki duracak sanıyorum. Çok basitinden yemek konusunda beceriksizim ama bir şey pişireyim hiç denemedigim o yemeğin yüzünden çarpıntım olur gergin heyecanlı olurum, olduysa bile olduğu için olur bu başardım diye. Saçma sapan şeyler ama oluyor iste.

Bende çok ciddi olmasa da sanırım hafif düzeyde var, bazen çok heyecanlanıyorum yeni birşey yaptığımda, denediğimde yada hayatımda bir değişiklik olduysa. Kalbim atıyor sanki duracak sanıyorum. Çok basitinden yemek konusunda beceriksizim ama bir şey pişireyim hiç denemedigim o yemeğin yüzünden çarpıntım olur gergin heyecanlı olurum, olduysa bile olduğu için olur bu başardım diye. Saçma sapan şeyler ama oluyor iste.

Sizdeki daha farklı galiba.bende heyecan olmuyor vücudumda kasılma titreme ve üşüme beliriyor.gerçekten zor işimiz inşallah atlatırız

Teşekkürler mesajınız moral verdi bana
Geçti tamam mı iyisin daha da iyi olacaksın ben de bazen kriz gibi birşey geliyor ne olduğunu da bilmiyorum aglamalarimi durduramıyorum titreme oluyor ama o an elimi yüzümü yıkayıp düşünmemeye çalışıyorum
Geçmişimde zor şeyler yaşadım:(

Ama artık bu gündeyiz ve düşünüp kendini üzme
Bugün kandil bol bol dua et canim

Back
X