Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıntılamayı unutmuşum mesajım sizeydiTetikleyen birsey oldu mu?
Nefes alip verin sakinlesmeye calisin
Ben de öyle yapmaya çalışiyorum aama olmuyor geçmiyor bir turlu.uykuya dalamıyorumBende anksiyete var ama panik atak düzeyinde değil.telkin yapıp telefonda dikkatimi dağıtıyorum iyice yorulana kadar sonrada uyuyorum artık yorgunluktan.
Evet aslında eski takıntılarım aklıma geldi üst üste kötü haberler aldım bir de
Keşke böyle yaparak geçen bir hastalık olsaydı..çok teşekkürler cevaplariniz içinKafaya taktigim seyler aklima gelince o an öfke patlamasi yasiyorum bende gidip basimin arkasini islatiyorum yüzümü yikiyorum icimden 10 a kadar falan sayiyorum ama rahatsizliginizi pek bilmiyorum faydasi olur mu size![]()
Cnm korkma rahat nefes almaya calis.daha öncede oldu ve geçti öyle düşün beyninin sana oynadığı bi oyun.İnşirah
Okuyacagım inşallah.teşekkürler mesajınız icin
Denedim ama hiçbir sey fayda etmiyor malesefPencereyi açın hava alın yüzünüzü yıkayın
Abdest alın dua edin inşallah geçecektirDenedim ama hiçbir sey fayda etmiyor malesef
Bende çok ciddi olmasa da sanırım hafif düzeyde var, bazen çok heyecanlanıyorum yeni birşey yaptığımda, denediğimde yada hayatımda bir değişiklik olduysa. Kalbim atıyor sanki duracak sanıyorum. Çok basitinden yemek konusunda beceriksizim ama bir şey pişireyim hiç denemedigim o yemeğin yüzünden çarpıntım olur gergin heyecanlı olurum, olduysa bile olduğu için olur bu başardım diye. Saçma sapan şeyler ama oluyor iste.
Teşekkürler mesajınız moral verdi banaAbdest alın dua edin inşallah geçecektir
Rahatlatıyorsa yazın buraya
Düşünmeyin sizi üzen konuyu
Bitti tamam mı artık geçti herşey güzelce uyu sabaha güneş doğacak
Geçti tamam mı iyisin daha da iyi olacaksın ben de bazen kriz gibi birşey geliyor ne olduğunu da bilmiyorum aglamalarimi durduramıyorum titreme oluyor ama o an elimi yüzümü yıkayıp düşünmemeye çalışıyorumTeşekkürler mesajınız moral verdi bana
Özelden yazamıyorum sizeTeşekkürler mesajınız moral verdi bana