Çok çaresizim

sahra13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
35
0
86
İzmir
Merhaba hanımlar
Ben on yıllık evliyim 15 aylık bebeğim var eşinle baştan beri sorunlar yaşadık hep aldatildim orası uzun hikaye tabi bunun için tam 8 sene çocuk düşünmedim aslında ayrılmam gerekiyordu ama maalesef ailem izin vermedi yine birgün eşimle kavga Edip küsmüş tük sonrasında gelip barışmak istedi herşey duzelicek tövbe ediyorum falan dedi bütün gün ikna etmeye çalıştı o aralar hamile kaldım nasıl olsa ayrilamiyordum ve nedense düzelmişti gerçekten öyle görünüyordu çocuğum oldu ama bu daha altı aylık hamileyken yine aynı huylarina yaşantısına geri döndü çocuk olduktan sonra da daha kötü oldu bu sefer tamamen eve bağlandım bahaneyle küsüp gece yarılarına kadar dışarda kaldı çocuğum zor bir çocuk ama buna rağmen çok iyi bakmaya çalıştım yaşıtlarından hem fiziki hem zeka açısından çok önde beş aylıkken kendi kendine yuvarlanıp istedigi yere gitmeye başladı şuan derdini çok iyi anlatabiliyor yani gerçekten ona bakicam en iyisini yapılan derken biraz yiprandim bebegimi çok seviyorum beş dakika görmesem özlüyorum onun için herşeyi yaparım ama eşim beni çok yıpratıyor kendi hayatını yaşıyor herşey benim üzerimde çocukla ilgilenmez oynamaz hiçbir yere götürmez sadece eve gelir çocuk üşümüş terlemis altını değiştir üstünü değiştir yemek yedirmek sürekli direktif verir ki çocuğa zaten ben bakıyorum kaç kere doktora gittij kontrollere doktorlar bile tebrik etti beni ama nedense onun gözünde değil yani çok bunaldım hicbiryere gitmiyorum ve nasıl duzelicek bilmiyorum onun yüzünden strese girip bazen sinirleniyorum uzuluyorum ama bebeğime hiç yansıtmıyorum sanki hayatım hep böyle devam edicekmis gibi

Çok geç kalmışsınız. Çocuk olmadan ayrılsaydınız yeni bir hayata çoktan başlamıştınız. Sizi seven değer veren biriyle olurdunuz belki de. Sizi sevmiyor kaybetmekten korkmuyor. İlgisiz biriymiş belli ki. Çocuğa da ilgisiz olacağı belliymiş. Ya bu duruma siz son vereceksiniz. Çocuğunuzla ayrılacaksınız. Ya da aldatılmayı kabul etmeye devam edeceksiniz. Böyle adamlar düzelmez.

Ben eninde sonunda ayrilicam inşallah memur olucam haber bekliyorum ayrilamamamin tek sebebi ailemdi ama birgün bir şekilde kabul ettiricem aslında benim sormak istediğim eşim hep böyle mi devam edicek değil ben ondan umudumu kestim bitti sadece çocuk için zorlanıyorum ya biraz büyüyünce herşey yoluna girer mi çok küçük daha ben herşeyi çocuğumla yapmak istiyorum çok hareketli olduğu için maalesef mümkün değil yani bu duzelicek mi rahatlıkla birlikte birşeyler yapabilecekmiyiz

Çünkü babamda aynı esim gibi hiçbir şeyi kabullenmiyor gözüyle bile görse ayrilmayim diye gelip söylemez erkek adam yapar der ve çok despot annemde ondan çekiyor yıllardır alkolü de var eğer ayrılırsam annemi huzursuz eder fazlasıyla biliyorum daha birçok şey yetiştirilme tarzı büyüdüğü yer okadar sebep var ki ama bilmiyor ki kızının hayatı başka ellerde solup gidiyor

Büyüdükçe zorlaşacak. Şimdi en kolay zamanları. Kendinizi kandırmayın. Çocuk kolaylaşsa bile ortada sizinle bir şeyler yapacak bir eş yok, kırmak istemem. Umarım bir an evvel atanıp yeni hayatınıza başlarsınız ama siz bu adamı çekme niyetindesiniz gibime geldi.

Tek aklımda Çaka’n şimşek
Geri çekilerek mi korundunuz?

Asla ben bu adamı bitireli çok oldu duzelmez biliyorum ben artık huzur istiyorum bu onunla mümkün değil ama çocuğum da büyüsün biraz rahatliyayim istiyorum

Eşten beklentiniz yok. Onun da geçmişine ve şimdiki hareketlerine bakarsak yan çizmeye hazır biri. Peki rahatlıktan kastınız ne? Çocuk biraz büyüyünce o çocuğa bakacak, siz gezip nefes alacaksınız, bu mu? Hala o adamın yemeğini yapıyor, çamaşırını temizliyor olacaksınız. Hiç mi mutlu olmak istemiyorsunuz? Nasıl karamsarlık bu böyle?Boşanıp mutlu olabilirsiniz, biliyorsunuz değil mi? Size artısı olmayan bir adamla birlikte olma ısrarını neden?Sakın ailem demeyin, bunlar bahane.

Neden ayrilmak icin ailenizin onayini istiyorsunuz ki ?
Siz calisiyor musunuz?
Esinizin isi iyi mi ?
Kendi eviniz mi ?

Siz calismiyor olsaniz bile nafaka alirsiniz ve bir ise girersiniz. Bosansaniz aileniz ne diyecek ki mecbur sahip cikacaklar, sonucta evladisiniz. Sizin mutsuz oldugunuzu gormuyorlar mi ? Nasil musada ediyorlar buna hayret ya ?
Bosanirken evin yarisi sizin olur eger kendi evinizse.
Ya kusura bakmayin ama nasil katlaniyorsunuz ? Cocugum icin demeyin lutfen cunku cocuk icin bile olmaz bu. Cocukla zaten ilgilenen bir baba yok, sizi surekli aldatan bir koca. Yasadiginiz mutsuzluk bir anda bitebilir eger bosanirsaniz.

Bi kere şu ayrılmaya izin vermeyen aileleri hicbir zaman anlamayacağım ne düşünüyorlar ay bize kalır mi ne yani aman ele güne karşı ne deriz mi hah kızım ..ktan bi hayat yaşasın taa ki biz kapımızı kapatalim duymayalım duymazdan gelelim hatta ama ayrılmak ister yoook

Benim gordugum tüm kocalar direktif veriyor hiçbirşeye karışmazlar ama bu cocuk ac bu üşüyor bunun uykusu gelmiş çünkü biz annesi değiliz tüm gün başkası bakıyor

Ama seninki bencil ve kusura bakma ahlaksiz. Eve kadın hapsolmuş çocuk diye diye kendini unutmuş kafayı yersin güzel kardeşim bari akşam gelince beyfendi çocukla ilgilense de bir nefes alsan dimi bunu hak görmeyen adama herşey müstehak boşa essek gibi nafaka ödesin ye çatır çatır bak yine çocuğuna al al gez. Olan örnek var biriyle tanışmıştım kadın dedi ki baktım herşeyiyle ben ilgileniyorum adamla da ben ilgileniyorum yani bakacağım birken iki oldu o arada ben kayboldum kendimden geçtim dedi işi gücü de yok yani cesaret et diye diyorum o bile cesaret ettiyse aman nasıl geçinirim diye düşünmeden adeta kendini kurtardıysa sen de yaparsın.

Şuan çok iyi daha kucuk büyüyecek sen bu kadar ona odaklı ve yardimsiz yasamanla 3 yaşına geldiğinde çocuk, sen depresyona girmiş olursun demedi deme biseyler yap

Haklısınız ailesi benim gibi olmayan bahane olarak kabul eder ama inanın ki değil her gece ayrılma hayaliyle uyuyorum şimdilik sadece hayalde

Sanırım giriyorum bile aslında çok güçlü bir yapım var yaşadıklarımı bilen herkes söyler bunu ama içime atıyorum herhalde en sadece çocuğumla mutlu olmak istiyorum büyüsün dışarı çıktığımızda rahat birgün geçirelim istiyorum ayrıca çocuk için evli kalma fikrine kesinlikle karşıyım çünkü böyle daha kötü onlar dışarda deşarj olurken biz evde herşeyi düşünüp kurup mutsuz oluyoruz ve bu birgün çocuğa yansir

Haklısınız ailesi benim gibi olmayan bahane olarak kabul eder ama inanın ki değil her gece ayrılma hayaliyle uyuyorum şimdilik sadece hayalde

Boşandığınızda sizi çekip vurmayacaklarsa başka ne engel olabilir size? Açık açık anlatsanız da ben de sizi ikna etmeye çalışmasam. Ne yapabilir bir aile evladına boşandı diye? Kültür meseleleri mi? Başkasına mı verecekler? Çocuklarınızı mı kabul etmiyorlar?

Ben ayrıldığım zaman ondan nafaka bile istemiyorum okadar sene çocuk yapmayı simin bir sebebi de ayrıldığımız da hiçbir bağımiz olmasın onu görmek zorunda olmayın diye ben burda eşim düzelir mi diye sormuyorum çocuğuma odaklı yaşıyorum evet ve çok zorlanıyorum herşeyi dört dörtlük yapmaya çalışıyorum sormak istediğim bu zamanlar gecicimi çocuk açısından rahat günler gelecekmi mesela bana iş bile yaptirmaz sürekli yanında olayım kucağımda olsun ister bir öğün yemeği üç saatte yer çok hareketli bütün bunlar gecicekmi

Istediğin kadar güçlü ol bi yerde tükenirsin sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez unutma memurluk ihtimalin de varmış ne cekiceksin ya bu adamı kimseyi dinleme aile de bi yere kadar bu hayat senin ve bir kendin için bir de çocuğun için kendini feda edebilirsin

Babam sürekli alkol alır gelip anneme satasir şiddeti de vardır bize de. Uygulardi bekarken hoş şimdi bile birşey desek yine yeltenir ama benim tek düşündüğüm annem eğer ayrılırsam beni de sürekli laflariyla rahatsız edicek anneme birde beni bahane ederek satasicak kısacası bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…