Bence de hayatınız hep böyle devam eder çünkü adam aynı adam siz aynı siz
Bence de hayatınız hep böyle devam eder çünkü adam aynı adam siz aynı siz
Bi kere şu ayrılmaya izin vermeyen aileleri hicbir zaman anlamayacağım ne düşünüyorlar ay bize kalır mi ne yani aman ele güne karşı ne deriz mi hah kızım ..ktan bi hayat yaşasın taa ki biz kapımızı kapatalim duymayalım duymazdan gelelim hatta ama ayrılmak ister yoookMerhaba hanımlar
Ben on yıllık evliyim 15 aylık bebeğim var eşinle baştan beri sorunlar yaşadık hep aldatildim orası uzun hikaye tabi bunun için tam 8 sene çocuk düşünmedim aslında ayrılmam gerekiyordu ama maalesef ailem izin vermedi yine birgün eşimle kavga Edip küsmüş tük sonrasında gelip barışmak istedi herşey duzelicek tövbe ediyorum falan dedi bütün gün ikna etmeye çalıştı o aralar hamile kaldım nasıl olsa ayrilamiyordum ve nedense düzelmişti gerçekten öyle görünüyordu çocuğum oldu ama bu daha altı aylık hamileyken yine aynı huylarina yaşantısına geri döndü çocuk olduktan sonra da daha kötü oldu bu sefer tamamen eve bağlandım bahaneyle küsüp gece yarılarına kadar dışarda kaldı çocuğum zor bir çocuk ama buna rağmen çok iyi bakmaya çalıştım yaşıtlarından hem fiziki hem zeka açısından çok önde beş aylıkken kendi kendine yuvarlanıp istedigi yere gitmeye başladı şuan derdini çok iyi anlatabiliyor yani gerçekten ona bakicam en iyisini yapılan derken biraz yiprandim bebegimi çok seviyorum beş dakika görmesem özlüyorum onun için herşeyi yaparım ama eşim beni çok yıpratıyor kendi hayatını yaşıyor herşey benim üzerimde çocukla ilgilenmez oynamaz hiçbir yere götürmez sadece eve gelir çocuk üşümüş terlemis altını değiştir üstünü değiştir yemek yedirmek sürekli direktif verir ki çocuğa zaten ben bakıyorum kaç kere doktora gittij kontrollere doktorlar bile tebrik etti beni ama nedense onun gözünde değil yani çok bunaldım hicbiryere gitmiyorum ve nasıl duzelicek bilmiyorum onun yüzünden strese girip bazen sinirleniyorum uzuluyorum ama bebeğime hiç yansıtmıyorum sanki hayatım hep böyle devam edicekmis gibi
Haklısınız ailesi benim gibi olmayan bahane olarak kabul eder ama inanın ki değil her gece ayrılma hayaliyle uyuyorum şimdilik sadece hayalde
Sanırım giriyorum bile aslında çok güçlü bir yapım var yaşadıklarımı bilen herkes söyler bunu ama içime atıyorum herhalde en sadece çocuğumla mutlu olmak istiyorum büyüsün dışarı çıktığımızda rahat birgün geçirelim istiyorum ayrıca çocuk için evli kalma fikrine kesinlikle karşıyım çünkü böyle daha kötü onlar dışarda deşarj olurken biz evde herşeyi düşünüp kurup mutsuz oluyoruz ve bu birgün çocuğa yansir
Babam sürekli alkol alır gelip anneme satasir şiddeti de vardır bize de. Uygulardi bekarken hoş şimdi bile birşey desek yine yeltenir ama benim tek düşündüğüm annem eğer ayrılırsam beni de sürekli laflariyla rahatsız edicek anneme birde beni bahane ederek satasicak kısacası buBoşandığınızda sizi çekip vurmayacaklarsa başka ne engel olabilir size? Açık açık anlatsanız da ben de sizi ikna etmeye çalışmasam. Ne yapabilir bir aile evladına boşandı diye? Kültür meseleleri mi? Başkasına mı verecekler? Çocuklarınızı mı kabul etmiyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?