Ben ayrıldığım zaman ondan nafaka bile istemiyorum okadar sene çocuk yapmayı simin bir sebebi de ayrıldığımız da hiçbir bağımiz olmasın onu görmek zorunda olmayın diye ben burda eşim düzelir mi diye sormuyorum çocuğuma odaklı yaşıyorum evet ve çok zorlanıyorum herşeyi dört dörtlük yapmaya çalışıyorum sormak istediğim bu zamanlar gecicimi çocuk açısından rahat günler gelecekmi mesela bana iş bile yaptirmaz sürekli yanında olayım kucağımda olsun ister bir öğün yemeği üç saatte yer çok hareketli bütün bunlar gecicekmi
En azından ileriyi görebiliyorsunuz evet hayatınız hep böyle devam edecek. Tıpkı çocuk olmadan öncekiyle şimdikinin aynı olduğu gibi.Merhaba hanımlar
Ben on yıllık evliyim 15 aylık bebeğim var eşinle baştan beri sorunlar yaşadık hep aldatildim orası uzun hikaye tabi bunun için tam 8 sene çocuk düşünmedim aslında ayrılmam gerekiyordu ama maalesef ailem izin vermedi yine birgün eşimle kavga Edip küsmüş tük sonrasında gelip barışmak istedi herşey duzelicek tövbe ediyorum falan dedi bütün gün ikna etmeye çalıştı o aralar hamile kaldım nasıl olsa ayrilamiyordum ve nedense düzelmişti gerçekten öyle görünüyordu çocuğum oldu ama bu daha altı aylık hamileyken yine aynı huylarina yaşantısına geri döndü çocuk olduktan sonra da daha kötü oldu bu sefer tamamen eve bağlandım bahaneyle küsüp gece yarılarına kadar dışarda kaldı çocuğum zor bir çocuk ama buna rağmen çok iyi bakmaya çalıştım yaşıtlarından hem fiziki hem zeka açısından çok önde beş aylıkken kendi kendine yuvarlanıp istedigi yere gitmeye başladı şuan derdini çok iyi anlatabiliyor yani gerçekten ona bakicam en iyisini yapılan derken biraz yiprandim bebegimi çok seviyorum beş dakika görmesem özlüyorum onun için herşeyi yaparım ama eşim beni çok yıpratıyor kendi hayatını yaşıyor herşey benim üzerimde çocukla ilgilenmez oynamaz hiçbir yere götürmez sadece eve gelir çocuk üşümüş terlemis altını değiştir üstünü değiştir yemek yedirmek sürekli direktif verir ki çocuğa zaten ben bakıyorum kaç kere doktora gittij kontrollere doktorlar bile tebrik etti beni ama nedense onun gözünde değil yani çok bunaldım hicbiryere gitmiyorum ve nasıl duzelicek bilmiyorum onun yüzünden strese girip bazen sinirleniyorum uzuluyorum ama bebeğime hiç yansıtmıyorum sanki hayatım hep böyle devam edicekmis gibi
Boşanmak isterse işime gelir en azından aileme o boşaniyor derim hiç zoruma gitmezAnnenizin kaderine siz de razısınız... O öyle bir adamdan çekiyor siz böylesinden. Allah yollarınızı açsın, ne diyeyim. Gün olur da eşiniz boşanmak isterse zorunuza gider ama...
Maalesef büyüdükçe daha zor oluyor. Bu ay iki yaşını dolduracak oğlum yeminle uykuya oturmaya dinlenmeye hasretim. Enerjisi hiç bitmiyor. İki kez parka gidiyoruz her yere yürüme götürüyorum yorulsun da eve gelip uyusun diye ben geberiyorum o hala nereyi karıştırsam derdinde. Bence büyüdükçe daha da zorlaşıyor. Hele çenesi hiç durmaz. Çok net konuşmuyor ama sürekli bu ne bu ne milyon kez aynı şeyi söylüyoruz saniyesinde yine bu ne der. Napalım evlat yani biz istedik rabbim verdi.Aynen öyle yapıyorum sadece sabrediyorum herşey yoluna girecek biliyorum birde çocuğum biraz uslu olsa
Kendinizi kandırıyo gibisiniz. Çocuk için evli kalmayı doğru bulmuyosunuz ama baba için aile için evli kalmayı doğru bulmuşsunuzya yıllardır?? Bunlar hep bahane, boşanmak isteyen insan boşanır arkadaşım.Sanırım giriyorum bile aslında çok güçlü bir yapım var yaşadıklarımı bilen herkes söyler bunu ama içime atıyorum herhalde en sadece çocuğumla mutlu olmak istiyorum büyüsün dışarı çıktığımızda rahat birgün geçirelim istiyorum ayrıca çocuk için evli kalma fikrine kesinlikle karşıyım çünkü böyle daha kötü onlar dışarda deşarj olurken biz evde herşeyi düşünüp kurup mutsuz oluyoruz ve bu birgün çocuğa yansir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?