Çok çaresizim

Valla 3 yıllık anneyim daha yeni kreşe verdim de rahatladım ki düşün ben kreşe karşı bir insandım 4 yaştan önce aslaaaa derdim bugün gitmedi kafayı yicektim bizler çocuğuna çok özveri gösteren annelersek sabrımız cabuk bitiyor onu anladim. Bir de hala benimle oynamak ister çünkü hep oynadım alıştırdım evet güzel memnunum ama bak eşim destek olduğu halde ben bunalıma girdim tedavi gördüm çünkü beyin yoruluyor enerjin bitiyor bi yerden sonra eeeh diyosun. Kendini kurtar çocuğunu da getir bir yasa güvenilir bir kreşe başlat o zaman rahat edeceksin. Evde birbasiniza hep senden beklicek. Ben wcye bile hala onunla girip talimatları yüzünden işimi bırakıp çıkıyorum anlatabildim mi

En azından ileriyi görebiliyorsunuz evet hayatınız hep böyle devam edecek. Tıpkı çocuk olmadan öncekiyle şimdikinin aynı olduğu gibi.

Gerçekten beyin yoruluyor çocuğum çok mutlu bir çocuk sosyal insanları çok seviyor güler yüzlü sadece bunu kaybetmesin diye elimden geleni yapıyorum üzülmesin diye çok yipraniyorum babasına rağmen sürekli evde gülüyorum oynuyorum benimle çok eğleniyor hatta babası bile sana çok gülüyor bu çocuk diyor bende sende ilgilenen sana da güler diyorum ama nerdeee biraz kendi kendine oynamayı bilse belki rahat edicek ama hep benimle

Annenizin kaderine siz de razısınız... O öyle bir adamdan çekiyor siz böylesinden. Allah yollarınızı açsın, ne diyeyim. Gün olur da eşiniz boşanmak isterse zorunuza gider ama...

İlk uc ay oglen uykusu uyumadı sürekli beni istiyordu emzirmeye çalışıyordum sütüm azdı sabahlara kadar sagardim biraz sütumu alsın diye üç aylıkken babasıyla şiddetli kavga ettik çok ağır laflar duydum üzüntüden sütüm tamamen gitti çok uzuluyordum her emzirmeye çalıştığında ağlıyordu istemiyordu bende ağlıyordum gittiğim hiçbir yerde durmazdi çok erken yürüdü doktoru çok zeki olduğunu pedagoga götürmenin söyledi şuanda onbeş aylık ona kitap almıştım resimlerin altındaki yazıları okuyordum şimdi nerede yazı görse eliyle takip Edip okuyormus gibi yapıyor dili tam çözülmediği için anlayamıyorum tabi ne istersem getiriyor zekadan herhalde çok meraklı ve çok hareketli haliyle bu da beni yoruyor biran once büyüsün istiyorum

Annenizin kaderine siz de razısınız... O öyle bir adamdan çekiyor siz böylesinden. Allah yollarınızı açsın, ne diyeyim. Gün olur da eşiniz boşanmak isterse zorunuza gider ama...
Boşanmak isterse işime gelir en azından aileme o boşaniyor derim hiç zoruma gitmez

Buyuyince degismez hatta daha kotu olur.sizi hep cocukla tehdit eder gidersen cocugu vermem der tabi hepsi yalan.gidecek yeriniz yoksa zamani gelinceye kadar sabredin birikim yapin.sonrada en kisa zamanda ayrilin

Aynen öyle yapıyorum sadece sabrediyorum herşey yoluna girecek biliyorum birde çocuğum biraz uslu olsa

Aynen öyle yapıyorum sadece sabrediyorum herşey yoluna girecek biliyorum birde çocuğum biraz uslu olsa
Maalesef büyüdükçe daha zor oluyor. Bu ay iki yaşını dolduracak oğlum yeminle uykuya oturmaya dinlenmeye hasretim. Enerjisi hiç bitmiyor. İki kez parka gidiyoruz her yere yürüme götürüyorum yorulsun da eve gelip uyusun diye ben geberiyorum o hala nereyi karıştırsam derdinde. Bence büyüdükçe daha da zorlaşıyor. Hele çenesi hiç durmaz. Çok net konuşmuyor ama sürekli bu ne bu ne milyon kez aynı şeyi söylüyoruz saniyesinde yine bu ne der. Napalım evlat yani biz istedik rabbim verdi.

Kendinizi kandırıyo gibisiniz. Çocuk için evli kalmayı doğru bulmuyosunuz ama baba için aile için evli kalmayı doğru bulmuşsunuzya yıllardır?? Bunlar hep bahane, boşanmak isteyen insan boşanır arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…