Çok çaresizim

Bende aynisini düşünüyorum hani tek oğluma bakarım ama iki çocukla başaramam. Eşim gitse bile yine o yolla düşse bile kendim geçinirim calişirim oğluma bakarım.

Ben çok zorlandım bağımlılarla çalışırken, bir bağımlının eşi olmak daha da zordur eminim. Ama zaten bir çocuğunuz varmış, iki çocuğun sorumluluğunu ne kadar üstünüze alabilirsiniz? Eşiniz ne kadar babalık yapabilir bu haldeyken? Ya da siz madde bağımlısı bir babanız olsun ister miydiniz, biraz bu şekilde düşünüp olayları değerlendirmek mantıklı olabilir.

Burda çoğunluk o cana kıyma demeyi tercih ediyor. Ben insanların durumuna göre karar vermesi taraftarıyım. İstenmiyorsa, mutsuz bir hayat yaşayacağı düşünülüyorsa aldırmaya olumlu bakıyorum.
Ancak sizin konunuzda bahsetmediğiniz önemli bir olay var. Eşinizin imzası olmadan siz kürtaj olamazsınız! Eşinizin haberi var mı ya da ne düşünüyor bu konu hakkında?

Küçük bir canlıya kıymak neden? aldırmayın lütfen Allah yardımcınız olur
Ben istemiyim aldırmayı bende isterdim normal bi hayatı yaşamak.normal sorunları düşünmek ama bağımlı bir eş herzaman zorluk demek. Bağımlı insanlar çok bencil oluyor.

Eşimin haberi var o istiyor bu bebeği

Bende sürekli bunu düşünüyorum haklisin kim ister yeri geliyor ben bile gizliyorum arkadaşlarimdan

Bende sürekli bunu düşünüyorum haklisin kim ister yeri geliyor ben bile gizliyorum arkadaşlarimdan

Bu arada çip çok da sağlamlığı kanıtlanmış bir yöntem değil onu bilin de. Çoğunluğu çip bittikten sonra tekrar başlıyor.

Ben Doğum kontrol hapı kullanıyordum ona rağmen hamile kaldım.
Muhtemelen düzenli kullanmadınız. Her gün düzenli alınırsa koruma oranı %99 çünkü. Neyse olan olmuş zaten. Ben kürtaj taraftarı değilim açıkçası. Bir canın yaşayıp yaşamayacağına karar vermek durumunda bırakmasın Allah inşallah kimseyi.

Eşimin haberi var o istiyor bu bebeği
O imza atmadan sizin kürtaj olmanız imkansız. Özel klinikler de devlete haber verdiği için orada da eş imzası gerekiyor. İlla aldırmak istediğiniz için sakın kendi canınızla oynamayın. Merdivenaltı kürtaj çok tehlikeli birşey. Kanamanız durmayabilir, enfeksiyon kapabilirsiniz, bir daha hamile kalamayabilir en kötüsü ölebilirsiniz. Böyle bir durumda küçücük çocuğunuz eşinizle kalmak zorunda olur.
İyice detaylı düşünmeniz, eşinizle konuşmanız lazım.

Yok maddeyi vermiyorlar. Önce zaten bağımlının kanı maddeden temizleniyor. O çip takıldıktan sonra çipten salgılanan ilaç kişi maddeyi kullanınca yoksunluk belirtilerini azaltıyor. Yani kişi madde kullanırken zevk almıyor. Şu sigara ilaçlarının bir benzeri, sigara içince öğürüyorsun ya o hesap.

5 haftalik yeni öğrendim bende

Bence aldir. Anladigim kadari ile tedaviye yeni baslamis. Astoria 'nin dedigine göre tedavinin sonunda tekrar baslama sansi yüksekmis.

Bu hasas süreçte bide senin hamilelik hormonlarin, migde bulantilarin, sonra bebek dogdugunda uykusuzluklar, aglamalari, yine senin hormonlarin,.. eklenince çok zor bir durum olur. Adam tekrar baslar.

O çoçuk huzurlu bir yuvayi hak ediyor. Yarin esinden bosanabilirsin madde bagimliligindan dolayi ama o cocuk ömür boyu babasina bagli kalmak zorunda. Hayatinin önemli olaylarda babasinin yaninda olmamasi, yada olup ama rezil olmasi,.. bunlar hepsi travma. Yani daha ortada tam birsey yokken bence aldir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…