- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
bebeğinin canına nasıl kıyacaksın hem belki eşin ikinci çocuğu olunca daha da sorumluluk alıcakMerhaba Benim bi derdim var çaresizim bi türlü karar veremiyorum. Ben 34 yaşindayim ve bi çoçuğum var 2 yaşinda. Suan yine hamileyim ve bu hamileyi bitirmeye düşünüyorum. Benim eşim madde bağımlı ve tedavi gördü. Yaşadımız sehirden taşındık cevresi değişsin diye. Biraz düzelme oldu ama güvene miyorum. Aklimda hep şu var yine beni çocukla bırakıp giderse. Üstelik annesi beni hiç istemiyor. Ne yapıcamı bilemiyorum mantıklı düşünürsem kürtaj olmam lazim. Ama kalbim bam başka bişey diyor siz ne yapardınız??
Bu hasas süreçte bide senin hamilelik hormonlarin, migde bulantilarin, sonra bebek dogdugunda uykusuzluklar, aglamalari, yine senin hormonlarin,.. eklenince çok zor bir durum olur. Adam tekrar baslar.
Yok maddeyi vermiyorlar. Önce zaten bağımlının kanı maddeden temizleniyor. O çip takıldıktan sonra çipten salgılanan ilaç kişi maddeyi kullanınca yoksunluk belirtilerini azaltıyor. Yani kişi madde kullanırken zevk almıyor. Şu sigara ilaçlarının bir benzeri, sigara içince öğürüyorsun ya o hesap.
bebeğinin canına nasıl kıyacaksın hem belki eşin ikinci çocuğu olunca daha da sorumluluk alıcak
Simdi aklima geldi, methadon! Bahs ettigim sey methadon. Methadonunda amaci yoksunluk belirtileri azaltmakti.
Ancak bu madde ile demek bide tiksinlik geliyor. Ama sigara ilaçlarina benziyorsa eyvah diyorum. Cok insan denedi ve çok azi basiriyor, yani etrafimdan gördügüm kadar. Bana öyle geliyor ki madde bagimliliga karsi savasin %80 psikolojik güç. Yani kafanda bitmesi lazim.
Bu arada bilgilendirdigin için çok tesekkür ederim.
Naltrekson var o cipte mehtadon değil mehtadon da bağimli yapıyor insanlariSimdi aklima geldi, methadon! Bahs ettigim sey methadon. Methadonunda amaci yoksunluk belirtileri azaltmakti.
Ancak bu madde ile demek bide tiksinlik geliyor. Ama sigara ilaçlarina benziyorsa eyvah diyorum. Cok insan denedi ve çok azi basiriyor, yani etrafimdan gördügüm kadar. Bana öyle geliyor ki madde bagimliliga karsi savasin %80 psikolojik güç. Yani kafanda bitmesi lazim.
Bu arada bilgilendirdigin için çok tesekkür ederim.
Her şeyde bir hayır vardır hanımefendi Hiç bilemezsiniz. Ama bir cana kıymanın ne kadar ağır olacağını ve pişmanlık verebileceğini hepimiz az çok bilebilirizDogru birinci bebek yetirici kadar sorumluluk vermedi, ikinci verir kesin. Esi ile tippi cihaz (cip)in basaramadigi, minik daha kendine bakamayan bir bebek basarir, kesin!
Rica ederim ne demek. :) Kesinlikle öyle, güçlü bir irade lazım. Çok sağlam iradeli bağımlılar da gördüm ama onlar genelde bağımlılık esnasında gördükleri, onlara büyük bir etki yaratan travmatik bir olaydan sonra çok kararlı oldular. Çok sevdiği arkadaşının yanında overdosedan ölmesi gibi. Konu sahibinin hala güven duymaması boşa değildir diye düşünüyorum, böyle şeyler hissedilir. Emin olsaydı zaten bu konuyu açmazdı.
Konuyu dagitiyorum fakat söyledigin seylerde çok enteresan. Sanirim bagimlilar ile beraber çalisiyorsun. Zor gibi geliyor bana, umutlanip, tekrar basladiklarinda umudun bos olmasini görmek. Bir süre sonra insan nötr olur bence. Bilmiyorum izledinmi, beautiful boy diye bir film var madde bagimliligi üzerine. Cok güzel anlatiyor ailenin neler yasadiklarini.
Yani biraz ondan dolayi ben bu konuda kürtaji öneriyorum. Bir bagimli ile yasamak çok zor. Güvensizlik. Önemli olaylarda ya rezillik çikarmasi, ya yok olmasi,.. çok zor
Naltrekson var o cipte mehtadon değil mehtadon da bağimli yapıyor insanlari
Her şeyde bir hayır vardır hanımefendi Hiç bilemezsiniz. Ama bir cana kıymanın ne kadar ağır olacağını ve pişmanlık verebileceğini hepimiz az çok bilebiliriz
Yapmayın.O bir melek.Merhaba Benim bi derdim var çaresizim bi türlü karar veremiyorum. Ben 34 yaşindayim ve bi çoçuğum var 2 yaşinda. Suan yine hamileyim ve bu hamileyi bitirmeye düşünüyorum. Benim eşim madde bağımlı ve tedavi gördü. Yaşadımız sehirden taşındık cevresi değişsin diye. Biraz düzelme oldu ama güvene miyorum. Aklimda hep şu var yine beni çocukla bırakıp giderse. Üstelik annesi beni hiç istemiyor. Ne yapıcamı bilemiyorum mantıklı düşünürsem kürtaj olmam lazim. Ama kalbim bam başka bişey diyor siz ne yapardınız??
Bu tür yorumları anlamıyorum. Bir bebek varolan sorunları çözmez - ki bu kadar ağır bir sorunu!Bu bebek belki vesile olur herşeye kısmetiyle gelir. Sabır nolur oyle bişey yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?