Çok çaresizim

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.455
987
63
31
Nişanlım annesine çok düşkündü şimdi bası şeylerin farkına vardı ama ben sürekli onu annesinden kısknıyorum ve bu yüzden bunaltıyorum sıkıyorum sürekli soru soruyorum kendimi de üzüyorum elimde olmuyor. Annesi önceden benim hakkımda kötü şeyler söylemişti şimdi öyle bir durum yok nişanlımda herşeyi annesini katmaya çalışıyodu o yüzden bende zamanla annesini çok kıskanmaya başladım. Nişanlım pazara gidince bile annesiyle kıskanıyorum ona bişey yapınca herşeyi kıskanıyorum. Ve sürekli sorular soruyorum bu durumda olan varmı geçmiyor 1 senedir böyle artık bugün tartıştık benden bıktığını söyledi sıktığomo bunalttığğmğ söyledi ne yapmalayım

Ayrılın evlenecek olgunlukta değilsiniz!
Biliyorum ama annesiyle önceki konuyarımı okursan çok şey yaşadım psikolojik olarak beni çok etkiledi o yüzden kıskançlık olmaya başladı

nişanlımda herşeyi annesini katmaya çalışıyodu
Bu durumda kıskanman değil terk etmen lazım senin kızım. Ana kuzusu, her şeye annesini dahil etmeye çalışan adamdan ne hayır gelir? Yatak odasına bir koltuk da annesi için koyar böyleleri, iş bitince "annneeeee bittiiiiii" der. Terk et ne güzel hala evlenmemişsiniz aklını başına al ayyy ben şiştim burada. Bir de kıskanmışsın tövbe tövbe.

Nişanlını Allah kurtarsın diyorum. Allahım sen çocuklarımı koru yarabbim, Amin.
Ben zaten hatalı olduğumu biliyorum ama nişanlımın annesi zamanında bana çok kötü şeyler söyledi herşeyime laf etti. Tatile gidelim dediğimde bile nişanlım annemde gelsin diyen bi hayal kurduğumuzda annemde olur. Annemle beraber yaşarız diyen bi insan bunun gibi annebiylede çok şeylerimis oldu o yüzden zamanla kıskançlık başladı

Bu durumda kıskanman değil terk etmen lazım senin kızım. Ana kuzusu, her şeye annesini dahil etmeye çalışan adamdan ne hayır gelir? Yatak odasına bir koltuk da annesi için koyar böyleleri, iş bitince "annneeeee bittiiiiii" der. Terk et ne güzel hala evlenmemişsiniz aklını başına al ayyy ben şiştim burada. Bir de kıskanmışsın tövbe tövbe.
Artık eskisi gibi annesine düşkün değil bazı şeylerin farkına vardı ama ben bu sefer herşeyi kıskanmaya başladım annesi beni sevmelince onla olmasını kıskanıyorum

Ben zaten hatalı olduğumu biliyorum ama nişanlımın annesi zamanında bana çok kötü şeyler söyledi herşeyime laf etti. Tatile gidelim dediğimde bile nişanlım annemde gelsin diyen bi hayal kurduğumuzda annemde olur. Annemle beraber yaşarız diyen bi insan bunun gibi annebiylede çok şeylerimis oldu o yüzden zamanla kıskançlık başladı
Madem durum bu kuzum, ayrıl. Ne sana eziyet sun bu hayat. Ne de ona. Ayrı dünyaların insanlarısiniz demek ki

Artık eskisi gibi annesine düşkün değil bazı şeylerin farkına vardı ama ben bu sefer herşeyi kıskanmaya başladım annesi beni sevmelince onla olmasını kıskanıyorum
Kesinlikle öyledir hala. Sakın evlenme sonra burada boşanma konuları açarsın çünkü yapamazsınız bitmiş o iş

Madem durum bu kuzum, ayrıl. Ne sana eziyet sun bu hayat. Ne de ona. Ayrı dünyaların insanlarısiniz demek ki
Artık eskisi yapmıyor evlenceğimizin kendi yuva kurçagının farkına vardı ama bu sefer benim aşırı derecede kıskançlığım başladı

Olmayacak işin peşinde koşmanda, zamanını boşuna heba etmen akıllıca bir iş değil,
Kala kala bir erkeğe ve kokmuş anasına mı kaldın, kızım senin hiç mi gururun yok?

Olacağı yok sizim işin cidden bak. Yoksa her şey su gibi akıp giderdi. Böyle belirsizlikle, kavgayla, gürültüyle kurulan yuvadan hayır gelmez...

Artık eskisi yapmıyor evlenceğimizin kendi yuva kurçagının farkına vardı ama bu sefer benim aşırı derecede kıskançlığım başladı
Destek filan mı alsan? Kıskançlık maruz kalan kişinin hayatını zindan eden birsey ve sağlıklı bir duygu değil ki

Kesinlikle öyledir hala. Sakın evlenme sonra burada boşanma konuları açarsın çünkü yapamazsınız bitmiş o iş
Ben kendimi suçlu buldum çünkü artık yapmıyor annesine karşı beni ezdirmiyor bu seferde ben annesine karşı kıskanmaya başladım sürekli soru soruyorum annesiyle kıyaslıyorum kendimi

Ben kendimi suçlu buldum çünkü artık yapmıyor annesine karşı beni ezdirmiyor bu seferde ben annesine karşı kıskanmaya başladım sürekli soru soruyorum annesiyle kıyaslıyorum kendimi
Çünkü senin zihninde öyle yer etti. Seni suçlu hissettiren de nişanlın. Gayet de eziliyorsun kayınvaliden olacak kadına karşı. Kendini seviyorsan uzak dur ama çekeceğin çile var demek ki evlenecek gibisiniz. Hayırlısı olsun hakkında üzüldüm senin için gerçekleri göremiyorsun perde inmiş.

Benim konularımı oku istersen başına gelebilecek olanlar neler ? Hayal gücün bile yetmez çünkü böyle aile düşkünlerine

Nisanlızın değiştiğine emin misiniz?

Ben o kafadaki bir adamın kolay kolay değişeceğini zannetmiyorum. Daha önce de ayrilmisinız.

Evlenince annemin yanına iki günde bir gideriz diyen,sizi bayram temizliğini yapmanız için annesinin yanına gitmeye zorlayan, her plana annesini dahil adam değişmez. Köprüyü geçene kadar idare ediyordur muhtemelen. Yaşadığınız şeylerden sonra bunları kafaya takmanız da normal, normal olmayan şey hala bu adamla evlenmek istemeniz.

Back
X