Çok çaresizim

Bence annesini kiskanmiyorsunuz size sevgisi ve ilgisi az ondan bu tutumdasiniz
Benimle çok ilgileniyor ben üzülmiyim diye sürekli sevdiğini söyler annesini kıskandığımı bildiği için yemek yer senin yemeklerin daha güzel seni daha çok seviyorum der ama ben kendimi alamıyorul kıskanmaktan

Seninde kıskançlıkların sürekli soru sormaların oldumu
Kıskanmayacaksın bile sana yaptıklarından sonra. Sen kıskanma boyutunu geç arkadaşım böyle aile düşkünleri seni hayatına almıyor anca maşa olarak kullanıyor. Annesini kıskanman yersiz evet haksız olabilirsin ama arada denge kuramayanlar eşlerini eziyor ve ezdiriyor. O olgunlukta değil demekki yol yakınken dön ne kendini üz ne karşındakini

gorumce ve kv kiskananlari bi turlu anlamadim gitti.nesini kiskaniyosunuz onunla ayri iliskisi var sizinle ayri

Benimle çok ilgileniyor ben üzülmiyim diye sürekli sevdiğini söyler annesini kıskandığımı bildiği için yemek yer senin yemeklerin daha güzel seni daha çok seviyorum der ama ben kendimi alamıyorul kıskanmaktan
Amaaan sevdiğinizi böyle mi belli ediyorsunuz? Ne varmış annesinin yemeklerini daha çok sevince? Böyle saçma şeylere takılmayın bak zaten böyle demesi de kıskançlığınızı giderememiş çünkü önemli değil ki bu. Kiminkini severse sevsin evlenince her akşam seninkini yiyecek mecbur.

gorumce ve kv kiskananlari bi turlu anlamadim gitti.nesini kiskaniyosunuz onunla ayri iliskisi var sizinle ayri
Çok düşkündü birlikte yaşamaya kadar vardı bu konu annesi benim hakkımda olumsuz şeyler söyledi zamanında

Amaaan sevdiğinizi böyle mi belli ediyorsunuz? Ne varmış annesinin yemeklerini daha çok sevince? Böyle saçma şeylere takılmayın bak zaten böyle demesi de kıskançlığınızı giderememiş çünkü önemli değil ki bu. Kiminkini severse sevsin evlenince her akşam seninkini yiyecek mecbur.
Bunun gibi bir sürü sorular soruyorum kendimi çok yıpratıyıyorum ilişkimizide

Eski konularini da okudum da bu evlilim yurumez. Kac yillik nisanlisiniz ve hicbirsry oturmamis. Artik anneci degil demisdin ama evlenince annesine duskun olmayan erkekler bile nedense birden anneci oluyor. Sanirim dizin evliliginiz hep 3 kisilik olacak. Diyelim ki olmadi, sadece srn ve nisanlin olsa bile yine de saglikli bir evlilik olmaz. Duzelir diye umit etme duzelmez. Ben duzeleni gormedim.

Nişanlım annesine çok düşkündü şimdi bası şeylerin farkına vardı ama ben sürekli onu annesinden kısknıyorum ve bu yüzden bunaltıyorum sıkıyorum sürekli soru soruyorum kendimi de üzüyorum elimde olmuyor. Annesi önceden benim hakkımda kötü şeyler söylemişti şimdi öyle bir durum yok nişanlımda herşeyi annesini katmaya çalışıyodu o yüzden bende zamanla annesini çok kıskanmaya başladım. Nişanlım pazara gidince bile annesiyle kıskanıyorum ona bişey yapınca herşeyi kıskanıyorum. Ve sürekli sorular soruyorum bu durumda olan varmı geçmiyor 1 senedir böyle artık bugün tartıştık benden bıktığını söyledi sıktığomo bunalttığğmğ söyledi ne yapmalayım
Önce durmalısın,adam haklı dünya güzeli olsan asla çekilmezsin,önceki sorunlarınızın bu kıskançlıklarla bağlantısı olmaz diye düşünüyorum...tedavi ,destek alın...

Nişanlım annesine çok düşkündü şimdi bası şeylerin farkına vardı ama ben sürekli onu annesinden kısknıyorum ve bu yüzden bunaltıyorum sıkıyorum sürekli soru soruyorum kendimi de üzüyorum elimde olmuyor. Annesi önceden benim hakkımda kötü şeyler söylemişti şimdi öyle bir durum yok nişanlımda herşeyi annesini katmaya çalışıyodu o yüzden bende zamanla annesini çok kıskanmaya başladım. Nişanlım pazara gidince bile annesiyle kıskanıyorum ona bişey yapınca herşeyi kıskanıyorum. Ve sürekli sorular soruyorum bu durumda olan varmı geçmiyor 1 senedir böyle artık bugün tartıştık benden bıktığını söyledi sıktığomo bunalttığğmğ söyledi ne yapmalayım
böyle devam edersen bu iş yürümez yürüsede evlendikten sonra şiddetli geçimsizlikten boşanırsınız. insan yapılan ya da yaşanılan kötülükleri unutmuyor tabi ama senden önce annesi vardı ve senden sonrada illa olacak kendini onun yerine koy çocuk büyütmek kolay değil dokuz ay karnında taşı doğum sancısını çek veya bıçak altına yat hastalandığında geceleri uykusuz kal yürümeyi konuşmayı yemek yemeyi tuvalet alışkanlığını sen öğret okula getir götür asker yolu bekle eee sonra bir el kızı gelsin ve seni kıskansın ben de dört dörtlük beni seven bir kayınvalideye sahip değilim diğer gelinlerine yaptığı ayrımcılıkları bana yapmadı bende bazen çok sinirleniyorum çok atıp tutuyorum ama çok şükür anne oldum ve oğlum var bana bunları düşündüren sana tavsiyem umursamamaya çalış çünkü bu tarz şeyler hep olacak eğer bunu kaldıramıyacaksan nişanı şimdiden boz.

Nişanlının annesini kıskanman pek normal bir duygu değil bence.

Ne zamandır var ?

Belki zamanla geçer.
Aslında ilk başlarda hiç yoktu annesiyle iyi anlaşırım diye düşüncedeydim. Sonra zamanla annesi ben kapandığım için bana laf söyledi bana ulema diye lakap bile taktı. Nişanlımla böyle ben hep hayal kuruyodum o da gelip annemde gelir demi diye bana soruyodu. Sonra annesiyle aynı evde yaşama fikri çıktı. Biz bu zamanlar üniverstedeydik annesini sürekli arardı bişeyler sorardı bende derdim ama fikir genede annesini arayıp sorardı. Sonra ben 1 sene sesimi çıkarmadım arada tartışmalarımız oluyordu bu yüzden ama pek takmıyodum. Böyle yapa yapa zamanla kendisi hata ettiğini fark etti artık annesine o kadar yapmıyordu benden özür diledi sen haklıydın ben farkına varamadan diye. Artık onun ve annesinin yönünden sıkıntım kalmadı ama bende kıskançlık başladı böyle herşeyde bugün annesiyle pazara gitti onu kıskandım tartıştık bıktım artık dedi boıuyosum sürekli kıskanıyosun dedi ama elimde değil hiç ve sürekli kıskanıyorum sürekli soru soruyorum annesiyle ve benle ilgili

Aslında ilk başlarda hiç yoktu annesiyle iyi anlaşırım diye düşüncedeydim. Sonra zamanla annesi ben kapandığım için bana laf söyledi bana ulema diye lakap bile taktı. Nişanlımla böyle ben hep hayal kuruyodum o da gelip annemde gelir demi diye bana soruyodu. Sonra annesiyle aynı evde yaşama fikri çıktı. Biz bu zamanlar üniverstedeydik annesini sürekli arardı bişeyler sorardı bende derdim ama fikir genede annesini arayıp sorardı. Sonra ben 1 sene sesimi çıkarmadım arada tartışmalarımız oluyordu bu yüzden ama pek takmıyodum. Böyle yapa yapa zamanla kendisi hata ettiğini fark etti artık annesine o kadar yapmıyordu benden özür diledi sen haklıydın ben farkına varamadan diye. Artık onun ve annesinin yönünden sıkıntım kalmadı ama bende kıskançlık başladı böyle herşeyde bugün annesiyle pazara gitti onu kıskandım tartıştık bıktım artık dedi boıuyosum sürekli kıskanıyosun dedi ama elimde değil hiç ve sürekli kıskanıyorum sürekli soru soruyorum annesiyle ve benle ilgili
Annesinin davranışları da yanlış
İşim takması falan çok ayıp bir kere
Ben olsam bende gıcık olurdum.
Ama sevgilin kaç yasında da bebek gibi herseyi annesine sorup annesini araya sokuyor.

Anneden kiskanmak hic saglikli bi durum degil bence. Tamam sevmeyebilirsin mesafeli olursun ama saygili olmak zorundasin o da sana karşi ayni olmali. Evlenmeyi ertele biraz bence

Allah nişanlının yardımcısı olsun. Sana ne demiş olursa olsun o, onun annesi. Gerçekten nasıl böyle sığ düşünebiliyorsunuz?
Ayrıca yorumlarda ayrıl falan diyenler olmuş senin nişanlınla derdin yok ki senin amacın oğlu anasından ayırmak. Ha ayrıl tabi orası ayrı. Ama unutma sana haksızlık etti hakaret etti diye annesine yüz çevirmek zorunda değl. Sen görüşme mesafe koy ama kimseyi annesinden soğutamazsın senin kayınvalidenden nefret ettiğin gibi adamın anasından nefret etmesini bekleyemezsin

Allah nişanlının yardımcısı olsun. Sana ne demiş olursa olsun o, onun annesi. Gerçekten nasıl böyle sığ düşünebiliyorsunuz?
Ayrıca yorumlarda ayrıl falan diyenler olmuş senin nişanlınla derdin yok ki senin amacın oğlu anasından ayırmak. Ha ayrıl tabi orası ayrı. Ama unutma sana haksızlık etti hakaret etti diye annesine yüz çevirmek zorunda değl. Sen görüşme mesafe koy ama kimseyi annesinden soğutamazsın senin kayınvalidenden nefret ettiğin gibi adamın anasından nefret etmesini bekleyemezsin
Beklemiyorum zaten ama kıskançlıklarım çok arttı artık yapmak istemiyorum ama elimde değil

Ben kocama anana git diyorum da gitmiyor herif, illa başımda olacak, sen annesini kıskanıyorum diyorsun, kıskanılacak son kişiyi kıskanıyorsun, madem nişanlın anacı sende onu sonsuza kadar anasına yolla gitsin, ama aşırı kıskanmak bir değersizlik duygusudur

Back
X