Cok çaresizim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nurrrgul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
7
3
1
27
Ben 24 yaşındayım 14 yaşından beri bir ilişkim var defalarca istemeye geldiler ailem vermedi aileminde hakli nedenleri vardi simdi sevdigim adam kaçalım diyor ben gitmiyorum gitmedim bilmiyorum cok caresizim ne yapacagimi bilmiyorum sevdigim adamdanda vazgecemiyorum.

Son düzenleme:
Aldattı mı? Aileniz haklı. Affedeceğiniz şeyleri ailenize yansıtmayın gördüğünüz gibi siz affedip unutuyorsunuz onlar affetmiyor.

Evet aldatti kafam o kadar allak bullak ki anlatamam düşünmekten kafayi yicem
Fazla düşünme manyak olursun. Cok düsüncek de bişey yok kaçma , bu kadar basit. Kendi hayatını altüst etme. Şimdi vazgeçemiyceğini düşündüğün şeyi çok değil 2 sene sonra iyi ki yapmadım diyceksin.

Seviyorum sadece güven adina bisey yok ondan gidemiyorum gidersem bi daha asla ailemi göremiyecem
O seni sevmiyor. Sevseydi aldatmazdı lütfen mantıklı düşün. Senin gibi düşünüp kaçan o kadar çok kişi duydum ki, hiçbiri mutlu değil. Artık arkalarında duran bir aileleri de olmadığı için yaşadıkları kötü hayata mahkumlar

Sakın canım sakın bak aldatma öncesine kadar ailenizin bilgisi dahilinde görüşüyormuşsunuz galiba çok gençsin kendini heba etme İnan sevgi bu değil 32 yaşındayım senin yaşlarında bizlerde senin gibi idik sevgiyi içimizdeki burukluk sanıyorduk oysa sevgi ne hassas ne kırılgan ne can acıtmayan bir şeymiş

Ben 23 yaşındayım 14 yaşından beri bir ilişkim var defalarca istemeye geldiler ailem vermedi aileminde hakli nedenleri vardi simdi sevdigim adam kaçalım diyor ben gitmiyorum annem gecenlerde iki kardesini kaybetti annem icin gitmedim bilmiyorum cok caresizim ne yapacagimi bilmiyorum sevdigim adamdanda vazgecemiyorum annemden de
Mesaj içeriği silmek yasaktır ve ceza sebebidir.. Yeni üye olduğunuz için bilmediğinizi düşünüyorum.Lütfen mesaj içeriklerini silmeyelim

O seni sevmiyor. Sevseydi aldatmazdı lütfen mantıklı düşün. Senin gibi düşünüp kaçan o kadar çok kişi duydum ki, hiçbiri mutlu değil. Artık arkalarında duran bir aileleri de olmadığı için

Fazla düşünme manyak olursun. Cok düsüncek de bişey yok kaçma , bu kadar basit. Kendi hayatını altüst etme. Şimdi vazgeçemiyceğini düşündüğün şeyi çok değil 2 sene sonra iyi ki yapmadım diyceksin.

Mesaj içeriği silmek yasaktır ve ceza sebebidir.. Yeni üye olduğunuz için bilmediğinizi düşünüyorum.Lütfen mesaj içeriklerini silmeyelim
Mesajın kendisini nasıl sile bilirim

Böyle bir durumda asla kaçma. Aldatması çok ciddi bir problem. Evlenmeden önce yapan sonrasında da yapabilir.
Bir diğer taraftan kendini kanıtlar ama kaçalım demez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X