Çok çaresizim

Sizi üzmek istemem ama şu an hissettiğiniz şey çaresizlik değil. Umarım hiç anlamazsınız çaresizliğin ne olduğunu da:)

Gayet donanımlı bi kadın olarak ne yapmanız gerektiğini çözmüşsünüz zaten. Dükkan açmak kolay da yürütebilmek baya vasıf gerektiriyor herkes ticaret yapamaz. Şu ipsiz sapsız tiplerin asker polis olmasından da meslek ele ayağa düştü zaten olamamasına sevindim. Ayrılın önünüze bakın üç gün ağlarsınız bi ömür ağlamaktan iyidir.

İnanır mısınız kendi mesleği benimkiden daha iyi, zamanında bir şekilde gidip nasil yaptıysa iyi bir eğitim almış ve bir çok erkek için güzel sayılan mesleğe sahip olmuş. Tek sorun bu mesleği yapmak istememesi.

Genellemenize hak veriyorum
Adam yaşamaya üşeniyor, ne koysan önüne 2 günde sıkılır, o mesleği zamanında istemiş, sonra sıkılmış işte, zor gelmiş, sebat etmemiş, çalışmaya totosu yememiş.

Dükkan açsa dükkanı batırır, madem o kadar tembel, olur yani. Kolay mı dükkan işletmek.

Siz bu kadar donanımlı halinizle bu adamla yapamazsınız, yapmamalısınız da zaten.

Sevginize, aşkınıza, yaşanmışlıklarınıza sonsuz saygı duyuyorum, çok kıymetli duygular.
Fakat yıpranır mutsuz olursunuz. Geçmişiniz güzel diye geleceğinizi yakmayın.
Bu insan gençlik aşkı olarak kalsın hatıralarınızda.

Buna benzer bir konu daha vardı. Sevgilim tembel, işsiz, kilosu var vermek için bir şey yapmıyor diye. Sizin konunuz muydu bilmiyorum.

Sizin gibi kendisini o kadar geliştirmiş vasıflı bir kadının ne işi olur böyle bir hımbılla? Şimdi çok aşıksınız ama evlenince nefes alması bile batar tembel bir adamın. Erkek olsun kadın olsun ayırmıyorum, insan gayretli olmalı. Şu an çoğumuz işsiziz ama piyasanın durumu belli. Sizinki hep böyleydi anladığım kadarıyla.
Psikoloji okumuşsunuz, vereceğimiz tavsiyelere ihtiyacınız yok aslında. Karşınıza tam da sizin durumunuzda bir danışanın gelip oturduğunu ve sizden yardım istediğini düşünün. Ne tavsiye ederseniz siz de onu yapın.

Kusura bakma ama okumuşsunda boşunamı okudun.bu adama şans verip merhaba demen bile hata.insanın işi ne olursa olsun ama birşey için çabalasın.dükkan mı açacakmış ikigün sonra batar gider ,çünkü umrunda değil.ne güzel kendine yatırım yapmışsın ,okumuşsun yakma kendini.yol ver gitsin.evine ekmek getiremeyen bir adamla olma.

Ağlıyordum allah affetsin bastim kahkahayı
Kız ne ağlıyorsun. Sorun sen değilsin ki bu ilişki de. Onun ağlaması lazım. İşsiz sapsız geziyorum , fıstık gibi kızı üzüp kaybediyorum , bir de 3 - 4 çocuk istiyorum püüü bana demesi lazım. 🤷

Merhabalar hepinizin kafasını şişireceğim için öncelikle üzgünüm, fakat ne bir arkadaşım ne beni anlayan bir ailem yok. Sizlerden başka bana yardım edebilecek hiç kimse yok.

Konu, 3 senelik erkek arkadaşımla, ruh eşim dediğim hayatımda sahip olduğum tek insanla onsuz ölürüm dediğim canımın içiyle ayrılmayı düşünüyorum. Sebep tembelliği işsiz takılmak istemesi.(bunu kendi de kabul ediyor dünyanın en tembel en vasıfsız insanıyım diyor)

Geçen sene subaylık deneyeceğim dedi. Ardından baktı subay olmak çok zor gitti polisliği kafasına koydu ona da tamam dedim, kilo vermesi gerekiyordu çok değil 20 kilo ve 1 senede veremedi. Kâh çabaladı kâh çabalamadı.. şimdi de "yeter ki gitme babamla konuşurum dükkan açarız yapabileceğim en vasıfsız bana en uygun meslek bu sonuçta" diyor ama ben kendime soruyorum bu hayatı istiyor muyum bu insanı istiyor muyum ?? Hayatım boyunca eşşek gibi ders çalışmış imkansızlıklar içinde gitmiş en iyi 5 üniversiteden birinde psikoloji okumuş üstüne yurtdışında yl yapan biri olarak hayatımın anlamı dediğim insanın bu kadar gayretsiz olması beni mahvediyor ve bir gelecek göremememe sebep oluyor.

Ben simdi ne yapayim o kadar çaresizim ki ondan başka kimsem yok. Yeri geldi ailemin ruhumda açtığı yaraları bile bu kişi sardı. Onsuzluğa nasil dayanacağım?? Peki devam edersem onun bu pasifliğiyle ne yapacağım?? Dükkan açarım diyor ama iki güne ondan da bikmasindan korkuyorum ve haliyle bana o güveni artık vermiyor. Ne olur akıl verin. (Yaşlar 25/30)
Hayatta bişeyler elde et ek için bu kadar çabalayan birisiniz belliki boş durmak size göre değil şuan seviyorsunuz ama evlenince zamanla bu tembellik konusu sizde sevgi vs bırakmayacak ve herşey daha kötü olacak bence yol yakınken ayrılmak daha iyi

İleride çocuk sahibi olmak istiyor 3 4 tane istiyorum diyor bir de, şaka gibi. Annem k*çını kaldırıp çocuğu parka bile götürmez diyor.
Parka götürmeyi bırak bu tembellikle o çocugu yapamaz bu adam 😂😂😂

Benim amcam böyle biridir üniversite okusun diye gönderdiler gitmemis okuldan atılmış
Telefoncu açtılar olmadi
Kahve açtılar olmadi
Istanbul'a gitti olmadi
Simdi Manisa'da fabrikalarda güvenlik görevlisi ama orda da işten çıkıp aman zaten çok fabrika var deyip başkasına geçiyor
Gecen de YouTube kanalı açmış 🤣
Yani hiç dikiş tutturamadi ve şu an 40 yaşında sanıyorum böyle devam eder
Siz evlenmenin sinir olursunuz siz de gamsız olsanız belki idare ederdiniz ama çok zor

Kız ne ağlıyorsun. Sorun sen değilsin ki bu ilişki de. Onun ağlaması lazım. İşsiz sapsız geziyorum , fıstık gibi kızı üzüp kaybediyorum , bir de 3 - 4 çocuk istiyorum püüü bana demesi lazım. 🤷
Ayrıldım kızlar. Hayattaki her şeyimi kaybetmiş gibiyim inanır mısınız, bir insanın ailesi ve arkadaşları olmadığı için vasıfsız birine deli gibi bağlanmış olması inanılmaz kötü bir durummuş. Resmen elim kolum tutmuyor

Back
X