Valla 30'u geçtim hala güvenemiyorum kendime.Eşinizin de sizin de gebeliğe mani olacak bir sağlık sorununuz yoksa her şey yolunda gitmişse doğurmak kolay da maddi manevi yetmek, ebeveyn olmak zor ama işte sınır tanımayanlar var
hshshNiyetim yok zaten ha ev alır esya düzef nafaka verirse anca neyse bugun eşim beni bi guzel döv.dü ve affetti konu kapandı
Tövbe estağfurullahValla 30'u geçtim hala güvenemiyorum kendime.Millete bakıyorum iş yok güç yok, ortada bir aile olma yetisi yok, aile yapısı denen bir şey yok, değer yargıları falan hak getire zaten... Ve bunların en az 2 çocuğu oluyor. Hayretler içerisindeyim.
Benim bir tanıdığım var, reşit olur olmaz evlendi. Evlendiği sene şak diye çocuk yaptı, bir taneyle de kalmadı tabi. Sonra kocası bunu, bu da kocasını aldattı. Adam bunu boşadı sonra, bu da hemen ikinciyi bulup evlendi. Çocuklar bu adama baba dedi. Sonra bunu da boşadı. Ardından başka bir adamla nikah kıymadan görüştü. Ama onunla evlenmedi, başka birini daha buldu, evlendi. Şimdi çocuklar bu adama da baba diyor. Benim başım döndü, kadının umurunda değil.
Bana göre kırmızı çizgiler vardır, karı koca birbirini devamlı aldatamaz. Çocuklar el alemin adamlarına baba diyemez. Manyağı var sapığı var ayol. Ucuz Amerikan filmleri olur ya yozlaşmış, aynı o filmlerdeki gibi hayatlar sürenler var.
E işte bir ortamda bekarım diye ben potansiyel tehlike olarak görülürüm mesela.Tövbe estağfurullah
Bekarlara ağızlarına geleni söylüyorlar kendilerine bakmıyorlar, ahlak dediğimiz şey bir insanda ya vardır ya yoktur, sonradan kazanılmayan bir değerdir çünkü, toplumun epey bir kısmının ahlaki değeri yoktu artık hepten gün yüzüne çıktı, helak olan kavimleri kınarlar ama beterini yaşıyorlar R -Rosa-
Güldüm kusura bakma, gülme sebebim milletin bekarları, boşanmışları veya eşi vefat edenleri tehlike gibi görüp öcü gibi kaçmalarınaE işte bir ortamda bekarım diye ben potansiyel tehlike olarak görülürüm mesela.
Kınadıkları bazı milletlerde bile bu kadarı var mı emin değilim Mune.
Mune biz de bu milletteniz, iğneyi kendimize de batırmalıyız, haklısın. Ben şimdi konuşuyorum böyle ama ben de kendimi günahsız kusursuz olarak görmüyorum. Benim de hatalarım, yanlışlarım var elbet. Ama ne olursa olsun bir evladım varken şu hareketleri yapmam ya Mune. O kadar da değil yani. Bu sabit olmalı herkeste bence. Çocuk oyuncak değil, çocuğun varsa ona göre yaşayacaksın. Bekar çocuksuz biri istediği gibi yaşar, çünkü kimseyi etkilemez hayatı. Ama çocuğun varsa istediğin gibi yaşayamazsın. Çocuklu insanın sınırları olmalı.Güldüm kusura bakma, gülme sebebim milletin bekarları, boşanmışları veya eşi vefat edenleri tehlike gibi görüp öcü gibi kaçmalarına
Ahlaki değerler bir bütündür, buna hırsızlık, başkasının malını gasp etme göz dikme vs gibi şeyler de dahil, yani çok özür dileyerek yazacağım lakin ahlaki değerler bütününde birçok millete göre sınıfta kaldık biz.
O yüzden bir şey söylerken ben ne diyorum diye dönüp aynaya bakmamız lazım.
Yok ben senin için demedim zaten genel bir yorumdu benimki.Mune biz de bu milletteniz, iğneyi kendimize de batırmalıyız, haklısın. Ben şimdi konuşuyorum böyle ama ben de kendimi günahsız kusursuz olarak görmüyorum. Benim de hatalarım, yanlışlarım var elbet. Ama ne olursa olsun bir evladım varken şu hareketleri yapmam ya Mune. O kadar da değil yani. Bu sabit olmalı herkeste bence. Çocuk oyuncak değil, çocuğun varsa ona göre yaşayacaksın. Bekar çocuksuz biri istediği gibi yaşar, çünkü kimseyi etkilemez hayatı. Ama çocuğun varsa istediğin gibi yaşayamazsın. Çocuklu insanın sınırları olmalı.
yahu gelecekte çocuklarına kalana kadarPeki senin çocukların ileride seni ve eşini tanıyan kişiler tarafından nasıl anılacak? Onlar evlenmek istese, sevse, mutlu olmaya niyet etseler ve ailesi sizi araştırsa, belki araştırmasına bile gerek kalmadan.. o aile iyi değil, annesi bilmem ne babası bilmem ne dese.. çocuklarının yaşayacağı durumu düşünebiliyor musun? Böyle annelik mi olur? İnsanlar kötü, insanlar düştüğün yerden vurmayı severler. Siz o çocuklarda, herkesin istismar edebileceği bir durum yaratıyorsunuz el birliğiyle. Her türlü şeye açık bu durum, çünkü bu çocukların annesi anne değil, babası baba değil. Devlet baksa sizin yanınızdan daha güvendeler. Yarın birgün okula gidince ne olacak? Lise, üniversite, sizi tanıyan biri çıkınca? Yazık günah.
Patronuyla olan iliski nasil oldu dedi bende soyle boyle yaptik dedim acikcasi ilk korktum 1 erkegin duymak istemedihi seyler cinselligi sonuna kadar anlattim arkayaya gectim once bana bunu yapti sonra iliski oldu sonra agzima aldim vs bana sonra şey dedi baskasiyla olmani kabul ediyorum ama tanıdıkla olma dedi ben bir kez daha sasirdim doyumsuz oldugunu biliyorum dedi yani konu böylece kapandı bu
ay nasıl özlemişim kız seni
Aanaaam ne zaman geldin seeeeeen, hoşgeldin kuzuay nasıl özlemişim kız senikarşılaştığımız konuya bak
Hoşgeldin çiçaaam tekrar gitmezsin umarım :)
hoş buldum canım beni çekin geyiklere tamam mıHoşgeldin çiçaaam tekrar gitmezsin umarım :)
Konuda inanmadım nedense bir adam eşiyle cinsellik yaşadığı esnada yok tanıdıkla yapma yabancıyla yap diyecek isterse 10 tane çocuğum olsun bırakıp giderim ben patronun eşine çok üzüldüm neyse ki senle muhatap olmamış.Malesef iyi bir ebeveyn değilsiniz ben görünceye patronun eşine ve çocukları üzüldüm görümcenin eşini nasıl ayarladın merak ettimÖncelikle linç yicegimi biliyorum ama yazmak istedim
Eşimle hep aramızda problemler vardi en son 1 kızla sevgili oldu para almış geri vermiş vs
Bunun üzerinden ben kendime çare olarak esimi aldatmayi sectim ve patronunu aradim buluştuk. Konuştuk 4 5 ay konuştuk ve bu süre zarfinda ara ara öpusme oldu kendisi hatadir ötesine gitmeyelim dedi ama 4 5 ay sonrasinda artık iliskimiz oldu arabada ve bugun bulustuk daha konusmak istemedigini soyledi herkes duyar falan kendimi kotu hiss ettim ve bitirecegini dusundugum icinde kayda aldım baskasiyla da yatmis soyledj bende sinirlendim eşine attım ( sevdigim bir kadindı temizdi vicdanen o konuda cok rahatsızim) kısacasi eşimi 7 sene icerisinde yazısma haric birlikteligi sayarsam buda enistesi arkadasi vs hep tanidik oldu 6 kişi olmuştur eşimde beni cok aldattı sirf ondn bosanmak icin 2 kisiyle olan birlikteligimi enistesiyle ve arkadasiyla olaninkini soyledim iliskiye bile girdim dedim dovdu ama ayrilmadi sirf ayrılsın diye gercekleri soylemistim bu arada kimseden korkum yok eşimin zaten ayrilmasini istiyorum çok caresiz kaldim birinin beni sevmesini isterken kullanilip kenara atilmaktan yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?