Ne alaka senin eşin hakim mi mahkeme mi başkasının altına yatarken kocadan izin almıyosun da izin vermedi diye boşanamıyor musun milletin elinde sex oyuncağı olcağına çekişmeli boşan şerefinleEşim bosanmiyorki boşansin diye ses kaydini onada attım
Yok yani tam tersi gezmeye gidek diyor
Şoyle anlasmali bosansam en azindn bi ev düzüp gitme sansim. Var cekismeli olsa git evden dicek ev annesinin adina kalma şansım.yok gideyim desem nereye gidecem ailem kabul etmez hadi diyelim sığınma evi vaar ama cocuklarim var onlar orada rahat edebilir miNe alaka senin eşin hakim mi mahkeme mi başkasının altına yatarken kocadan izin almıyosun da izin vermedi diye boşanamıyor musun milletin elinde sex oyuncağı olcağına çekişmeli boşan şerefinle
Çocuk dogurmasa şovunu nasıl yapıp instagramda iyiki beni seçtin annemmmmmmmmmm diye post paylaşacak, süper anne gruplarında nasil boy gösterecek. Hayatta herşeyi denemiş neredeyse denemedigi herif kalmamış bir de anneliği deneyiversin nolacak geri mi kalsın (!)Ay bir de hiç şaşmaz kesin çocuğu da vardır diye içimden geçirdim, bingo! Millet gayet sıradan, makul hayatlarına çocuk yapmıyor. Nerede evliliği berbat tipler var, en az 2 çocuğu oluyor. Niye?
Eşinizle adınızı temizlemek için evlendiğinize de yaptıklarınızın gayet bilincinde olduğunuza da eminim, evliliği paravan olarak kullanıyorsunuz, asla yaptıklarınızı onaylamıyorum ama hiçbir kadının sebep ne olursa olsun öldürülmesini de istemem şahsen lakin siz cidden ateşle oynuyorsunuz, boşansın diye kışkırtmaya çalıştığınız adam bir gün dolar taşar, ki hiç mi haber seyretmiyorsunuz? Eşinden intikam almak için çocuklarını katledenler var, anlıktır böyle şeyler biliyor musunuz?Elbette cahil cesareti derler eşim simdilik susuyor bilmiyorum neden sabah sordugu soru şu sen istedikce ben yapmadım mı cinsel eksikligimden dolayi yaptim saniyor bir insan susat mı ya boşanır yada ö.ldurur toplumda gordugumuz
Nasıl öyle bir şansın var kocandan bu kadar zaman yaptığın sex hizmetinin bedelini mi isticen senin boşanmaya niyetin falan yokŞoyle anlasmali bosansam en azindn bi ev düzüp gitme sansim. Var cekismeli olsa git evden dicek ev annesinin adina kalma şansım.yok gideyim desem nereye gidecem ailem kabul etmez hadi diyelim sığınma evi vaar ama cocuklarim var onlar orada rahat edebilir mi
Evde kocaman odalari var istedigi gibi dagıtıp oynuyorlar istediklerinde oturup tablet vs dans etme neyin yapıyorlar
Niyetim yok zaten ha ev alır esya düzef nafaka verirse anca neyse bugun eşim beni bi guzel döv.dü ve affetti konu kapandıNasıl öyle bir şansın var kocandan bu kadar zaman yaptığın sex hizmetinin bedelini mi isticen senin boşanmaya niyetin falan yok
AferinNiyetim yok zaten ha ev alır esya düzef nafaka verirse anca neyse bugun eşim beni bi guzel döv.dü ve affetti konu kapandı
güzel ve dövmek kelimelerini bir arada kullanıyorsunuz ya, şakasınız siz.Niyetim yok zaten ha ev alır esya düzef nafaka verirse anca neyse bugun eşim beni bi guzel döv.dü ve affetti konu kapandı
iliskiye bile girdim dedim dovdu ama ayrilmadi
ya bu gerçek olabilir mi ? burdaki konuların çoğu fake olmuş artık ne zevk alıyorlarsaAferin
Sen kendin istemişsin adamların seni kullanmasını. Hayır ne bekledin yani? Hepsi birden seni nikahına mı alsın napsınlar? Karşılıklı kullanmışsınız işte.Öncelikle linç yicegimi biliyorum ama yazmak istedim
Eşimle hep aramızda problemler vardi en son 1 kızla sevgili oldu para almış geri vermiş vs
Bunun üzerinden ben kendime çare olarak esimi aldatmayi sectim ve patronunu aradim buluştuk. Konuştuk 4 5 ay konuştuk ve bu süre zarfinda ara ara öpusme oldu kendisi hatadir ötesine gitmeyelim dedi ama 4 5 ay sonrasinda artık iliskimiz oldu arabada ve bugun bulustuk daha konusmak istemedigini soyledi herkes duyar falan kendimi kotu hiss ettim ve bitirecegini dusundugum icinde kayda aldım baskasiyla da yatmis soyledj bende sinirlendim eşine attım ( sevdigim bir kadindı temizdi vicdanen o konuda cok rahatsızim) kısacasi eşimi 7 sene icerisinde yazısma haric birlikteligi sayarsam buda enistesi arkadasi vs hep tanidik oldu 6 kişi olmuştur eşimde beni cok aldattı sirf ondn bosanmak icin 2 kisiyle olan birlikteligimi enistesiyle ve arkadasiyla olaninkini soyledim iliskiye bile girdim dedim dovdu ama ayrilmadi sirf ayrılsın diye gercekleri soylemistim bu arada kimseden korkum yok eşimin zaten ayrilmasini istiyorum çok caresiz kaldim birinin beni sevmesini isterken kullanilip kenara atilmaktan yoruldum
Yok afetti dun gece sevisme esnasinda kpnustuk 3 saat boyunca bilmiyorum zevk aldigi esnaydi ondn mı sorular sordu evlenmeden kac kisiyle oldun nasil oldun dedigüzel ve dövmek kelimelerini bir arada kullanıyorsunuz ya, şakasınız siz.
Affetmedi anlık öfkesini giderdi, artık aklına geldikçe dövecek çünkü eli dövmeye alıştı ki daha öncesi var mı bilmem de konudaki 2. şiddet görüşünüz.
Gercek malesef dün yasanan olaydan sonra kolum morardı hep gecesine konuşup anlastikya bu gerçek olabilir mi ? burdaki konuların çoğu fake olmuş artık ne zevk alıyorlarsa
Kullanılıp atılıyorsun zaten.,tek kullanımlık ıslak mendil misali el ağız ayakkabı temizleyip atmışlar seniÖncelikle linç yicegimi biliyorum ama yazmak istedim
Eşimle hep aramızda problemler vardi en son 1 kızla sevgili oldu para almış geri vermiş vs
Bunun üzerinden ben kendime çare olarak esimi aldatmayi sectim ve patronunu aradim buluştuk. Konuştuk 4 5 ay konuştuk ve bu süre zarfinda ara ara öpusme oldu kendisi hatadir ötesine gitmeyelim dedi ama 4 5 ay sonrasinda artık iliskimiz oldu arabada ve bugun bulustuk daha konusmak istemedigini soyledi herkes duyar falan kendimi kotu hiss ettim ve bitirecegini dusundugum icinde kayda aldım baskasiyla da yatmis soyledj bende sinirlendim eşine attım ( sevdigim bir kadindı temizdi vicdanen o konuda cok rahatsızim) kısacasi eşimi 7 sene icerisinde yazısma haric birlikteligi sayarsam buda enistesi arkadasi vs hep tanidik oldu 6 kişi olmuştur eşimde beni cok aldattı sirf ondn bosanmak icin 2 kisiyle olan birlikteligimi enistesiyle ve arkadasiyla olaninkini soyledim iliskiye bile girdim dedim dovdu ama ayrilmadi sirf ayrılsın diye gercekleri soylemistim bu arada kimseden korkum yok eşimin zaten ayrilmasini istiyorum çok caresiz kaldim birinin beni sevmesini isterken kullanilip kenara atilmaktan yoruldum
Benimde kullanmışligim cok oldu bosverseneKullanılıp atılıyorsun zaten.,tek kullanımlık ıslak mendil misali el ağız ayakkabı temizleyip atmışlar seni
"Herkes beni s.kecek" hastalığına yakalanmışsınız geçmiş olsun.Bir uzmana gitmeyi bende düşündüm inan erkek doktora denk gelsem ve anlatsam o bile bana baska gozle bakar fiziken guzel biriyim konuşma tarzim olsun falan kadina gidip de linçlenmek istemiyorum
öyle desene canımDevletten daha iyi bakiyorum merak etme cnm 1 anne eskortluk yapsa dahi vekalet anneye verilir ortamda yapmadigo surece biraz arastir istersen ki ben eskortluk yapmiyorum zaten sene de 1 kisiyle kpnusmusum yatmısim oda 4 5 seferlik birseydi o da disarfa arabada bulustuk yani
İğrencçsiniz. Keşke o çocukları sizden alsalarYok afetti dun gece sevisme esnasinda kpnustuk 3 saat boyunca bilmiyorum zevk aldigi esnaydi ondn mı sorular sordu evlenmeden kac kisiyle oldun nasil oldun dedi
Patronuyla olan iliski nasil oldu dedi bende soyle boyle yaptik dedim acikcasi ilk korktum 1 erkegin duymak istemedihi seyler cinselligi sonuna kadar anlattim arkayaya gectim once bana bunu yapti sonra iliski oldu sonra agzima aldim vs bana sonra şey dedi baskasiyla olmani kabul ediyorum ama tanıdıkla olma dedi ben bir kez daha sasirdim doyumsuz oldugunu biliyorum dedi yani konu böylece kapandı bu anlattiklarım gerçekten saka gibi geliyor ben baska bir kadindan bu yazdiklarimi duysam karisıni baskasinin altina gönderen bir koca olabilir mi ga.vat mi derim ama demekki varmis
Ya bir de sanki maddi manevi çok yetebilecekmiş gibi bir sürü çocuk yapıyorlar. Arkadaşlar çocuk doğurmak bu kadar kolay mı ya?İğrencçsiniz. Keşke o çocukları sizden alsalar
Eşinizin de sizin de gebeliğe mani olacak bir sağlık sorununuz yoksa her şey yolunda gitmişse doğurmak kolay da maddi manevi yetmek, ebeveyn olmak zor ama işte sınır tanımayanlar varYa bir de sanki maddi manevi çok yetebilecekmiş gibi bir sürü çocuk yapıyorlar. Arkadaşlar çocuk doğurmak bu kadar kolay mı ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?