- Konu Sahibi nesquik_24
-
Nerden başlanır bilemiyorum ama şuan çok moralim bozuk..
5 yıllık evliyim..3.5 yaşında oğlum var...
istanbulda yaşıyoruz maddi durumda iyi ama işe girmek istiyorum..sonunda bir iş de eve yakın ve parası iyi rahat diye oldu amaaa...
oğlum yarım gün yuvaya gidiyor yuva 5.30a kadar açık.işe başlayacağım şirket 6.30da bırakıyor.oğlum 3 aydır yarım gün çok iyi bi yuvaya gidiyodu almak zorundayım ordan saati yüzünden.eşim çalışmamı istemiyor.hep çocuktan yana vuruyor..ağzı bozuk agresif biri..sürekli evde tartışma ordan burdan..kafayı yedirdi bana..açıkca sölemek gerekiyorsa eğer burda biz bizeyiz madem 1 yıldan fazladır cinsel hayat yok ve birbirimize karşı çok tahammülsüz ve saygısız olup herşeyi konuştuk boşanmaya kadar..işin en azı tarafı benim ailem de yok..annem babam vefat..
napmalıyım şimdi?mutsuzum
aiem yokki kafam bozuk olduğunda gidebileyim bi kız kardeşim var o da evli bebeği var..memlekette..çok kötü durumum..kimseye anlatamam ki böyle sorunlarım var diye..şiddet yok evde ama sözler yeter...yüksek ses ve argo yeter..ben ne kadar pozitif biriysem eşim onun iki katı negatif biri..tamam parayı mutfağı lüksü eksik etmiyo ama huzur mutluluk yok
şiddet var malasef tarzı farklı sizinki sözlü şiddet zamanlamı böyle oldu hepmi böyleydi bilmiyorum ama kafanızın karışık olduğu yazınızdan belli oluyor sorunlar üstte üstte çocuk yenı bır kreşe başlamak zorunda kalıcak ailede huzur ortamı yok bu çocuk bu ortamda nasıl buyuyecek çalışmak istiyorsunuz ve birde eşinizle karıkocalık hayatınız cinsel anlamda bıtmiş tek başına altından kalkabileceğiniz sorunlar değil size yardımcı olabılıcek bır aile buyuyğu varmı yada maddı durumunuz uygunsa eşinizde sorun çıkarmassa bır uzmandan yardım alabılırmısınız sanırım çözüm yolları bunlar malasef anne baba olmayınca ülkemızde kadınların ayakta kalması çok zor bu yuzden bı suru kadınn mutsuz olduğu evliliği sürdürmek zorunda kalıyorrr keşke buna biir çözüm bulunsa üniversite mezunu olmayan meslek sahıb ıolmayan kadınlarda ortada kalmasaa
Madem bu kadar mutsuzsunuz bu evlilikte ve en önemlisi çocuğunuz da artık tam gelişme çağında bence böyle her gün kavga gürültü olan bir ortamda büyümemesi en doğrusu. Sonuçta siz tek başınıza da çocuğunuza bakabilirsiniz zaten eşiniz çocuğun masraflarını karşılamak zorunda. Etraflıca düşünüp, iyi karar vermeniz lazım.
eşim diyoki Türkiyede dul kalmak zor..biri duysa peşine düşer falan.korkuyorum bunları duıyunca haliyle.gerçekten öle düşününce otur oturduğun yerde diyorum kendime..ama mutlu değilimki..
eşim diyoki Türkiyede dul kalmak zor..biri duysa peşine düşer falan.korkuyorum bunları duıyunca haliyle.gerçekten öle düşününce otur oturduğun yerde diyorum kendime..ama mutlu değilimki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?